CNM ADINA ÇOK SEVİNDİM İNŞ ATIŞLARINIDA ALICAZ MERAK ETME AMA BEBEĞE KAN GİTMESİ İÇİN ASPİRİNİ VE KAN YAPSIN DİYEDE KARA DUT PEKMEZİNİ İÇMEYİ UNUTMA :Saruboceq:HEPİMİZ DUACINIZ SEN BİZİM UMUT IŞIĞIMIZSIN SENİN HERŞEY NE KADAR OLUMLU GİDERSE BİZLERDE O KADAR UMUTLANIYORUZ DAHADA SARILIYORUZ BİRBİRİMİZE ASNİLİM ÜZÜLME KUŞUM BAK ÇOK ŞÜKÜR KİST FELAN YOK GÜNÜNDE ADET GÖRÜYORSUN BU YUMURTALARIN ÇALIŞIYOR DEMEK ENİNDE SONUNDA OLUCAK YETERKİ HAYIRLI VE SAĞLIKLI OLSUN BİDE STES YAPMA ÖNCE Bİ KENDİNİ İYİLEŞTİR ALERJİNİ GEÇİR ONDAN SONRA RAHAT RAHAT BAK İŞİNE KUZUUUUUUUUUUŞeniz
herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee GÜNAYDIN
kızlarr adet oldum...
ABLAAAAAM GÜNYADIN SENİ BURALARDA GÖRMEK NE GÜSEL HADİ ANLAT OLUMLU OLSUN LÜTFEEEEN kaydirigubbakcemile5günaydın cici kızlar nazlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ablan kurban olsun sana benim cici temiz kalpli bebbeğpim antalyadan sevgilerrrrrrrrrrrrr
ABLAAAAAM GÜNYADIN SENİ BURALARDA GÖRMEK NE GÜSEL HADİ ANLAT OLUMLU OLSUN LÜTFEEEEN kaydirigubbakcemile5
ABLACIM BENDE KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI HAMİLE KALINCA İĞNELERE BAŞLICAZ BİDE GENETİK YAPTIRMADIM ONU YAPTIRCAM 1 YIL SONRA FELAN DÜŞÜNÜYORUM TEKRAR ABLA SEN GENETİK YAPTIRDINMI BİDE ONA BAKSAN HİSTERESKOPİYLE RAHİM İÇİNİ İNCELETSEN HER NORMALKEN OLMAMASINI ANLAYAMIYORUM YADA PSİKOLOKMİ ACABA ÇOK STRES YAPIYORSUN ABLAM YAA TAKMA KAFANA OLURMU HERŞEYİN HAYIRLISI ELBET BİR GÜN OLUR BEBİŞLERİMİZ ESMA DOĞURDUMU ACEBA kaydirigubbakcemile5slm dünya güzeli altın kalpli nasılsın benden güzel haberler yok be tatalım ne yazıkki bir aşılama negatif sonuçlandı dr kontrollerinde herley normal çıkıyor ama tabbiki bbebeiş olmadı ee yani bence yaş faktörüde var nasip kısmet herşey yinede her ay bir umutla bekliyorum ne yapalım rabbim ol demedikçe olmayacak işte bakalım yarın benim regl günüm bu ay bebek olması imkansızdı eşmim yoktu yani o malumm bereketli güleri kaçırdım anlayacağın :)) bizde kendi bereketimize baktık :)) artık nisan ayındaki maç skorlarına bakacağız hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun mucuxxxxxxxxxxx
ABLACIM BENDE KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI HAMİLE KALINCA İĞNELERE BAŞLICAZ BİDE GENETİK YAPTIRMADIM ONU YAPTIRCAM 1 YIL SONRA FELAN DÜŞÜNÜYORUM TEKRAR ABLA SEN GENETİK YAPTIRDINMI BİDE ONA BAKSAN HİSTERESKOPİYLE RAHİM İÇİNİ İNCELETSEN HER NORMALKEN OLMAMASINI ANLAYAMIYORUM YADA PSİKOLOKMİ ACABA ÇOK STRES YAPIYORSUN ABLAM YAA TAKMA KAFANA OLURMU HERŞEYİN HAYIRLISI ELBET BİR GÜN OLUR BEBİŞLERİMİZ ESMA DOĞURDUMU ACEBA kaydirigubbakcemile5
canım henüz yaşın genç acele etme önce tadvini yaptır bebğim eşim laproskiye karşı yaptırtmıyor sadce seninki pskolojik diyor bende eskisi kadar ısarracı değilim yaza kadar hamile kalamsam tüp denerim diyorum çokda karar vermiş değilim bebbeğim çünkü sağlıklı bir vucuda hormon yükletmekte çok sağlıklı değil bunun acısını çektim ben hormon ilaçları kist yaptı vs vs adet düzenimi bozdu şimdi şükür soğan kürü uyguladım ne kist var nede düzensizlk adetlerim 25 günde olmaya başladı 3 aydır bu böyle yani artık bünyem kendine döndü bozmak istemiyorum bebebk olmasada sorun değil bunu kendimce aşacağım yada aştım mucux bebbeğim
melahat abla nerelerdesin?
herkese kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan
ah çiçeğim sorma bugün dışardaydım belediye , tapu,vergi dairesi-tatlicadiarzu-
çok kötü yoruldum canım.
canım ben her zaman girip okuyorum zaten.
merakediyorum neler yapıyorsunuz diye.olumunekankayizsmile
hepinizi çoooook seviyorum ayrı ayrıopuyorumnanaktan
yazmadığım zaman zamansızlıktan yazamıyorum ama mutlaka okuyorum
burdakilerin hepsi bebişlenmeden içim rahatlamaz benim.
hadi elinizi çabuktutun sizlerde kızlarbayanssulusmile
bende bisi bıraktın sandım ama rahatladım şimdi Şeniz
hepimisi doğurtcan tamam mııııııııııııııııııııııııııııııı
asnilde yok 2 gündürrr huuuuuuuuuuuuu noluo ortadan kayboluonus
işlerinis mi çok
inşallaah hamiş olurda oturursunuz evinizde emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
EWET CNM YA ASNİL NERELERDESİN KISSSS YOKSA ADET OLDUN DİYEMİ ÜZÜLDÜN GELDE BERABER ÜSÜLELİM KUZUUUUUU:teselli:
ABLACIM BENDE KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI HAMİLE KALINCA İĞNELERE BAŞLICAZ BİDE GENETİK YAPTIRMADIM ONU YAPTIRCAM 1 YIL SONRA FELAN DÜŞÜNÜYORUM TEKRAR ABLA SEN GENETİK YAPTIRDINMI BİDE ONA BAKSAN HİSTERESKOPİYLE RAHİM İÇİNİ İNCELETSEN HER NORMALKEN OLMAMASINI ANLAYAMIYORUM YADA PSİKOLOKMİ ACABA ÇOK STRES YAPIYORSUN ABLAM YAA TAKMA KAFANA OLURMU HERŞEYİN HAYIRLISI ELBET BİR GÜN OLUR BEBİŞLERİMİZ ESMA DOĞURDUMU ACEBA kaydirigubbakcemile5[/QUO
slm arkadaşlar..
bende 2.5 ay önce bebeğimi aldırmak zorunda kaldım... 12. haftasında ense kalınlığı ölçümüne gitmiştik kalp atışı duyulmadı... ölçüme göre 2 hafta önce ölmüştü... ilk adetimden sonra dr 'um trombofili istedi ama özelde yaptıralım dedi, ben burda fakültede yaptırmak istedim.. karşıma çok iyi bi dr çıktı ve ilk düşük olmasına rağmen hem kromozom analizimizi hemde trombofili tahlilimi yaptırdı... çok şükür hepsi temiz çıktı hemde 1 ayda:) özelde yaptırsak 1000tl para verecektik... cumartesi dr'uma götürücem ne derse artık ona göre davranıcaz.. dua ile...:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?