Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

aaaaaaaaaaaah canım benim çok teşekkür ederim.
sabah kalkar kalkmaz asprin içiorum bi süre sorada pekmez içiorum
senin dediğin gibi umarm faydası olur canım
inşallah şu iğnelerinde faydasını görüüp sizlerede umut ışığı olmayı çok isterim
hepimizin hakkında hayırlısı canlrım

günaydın cici kızlar nazlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ablan kurban olsun sana benim cici temiz kalpli bebbeğpim antalyadan sevgilerrrrrrrrrrrrr

herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee GÜNAYDIN

GÜNAYDINNNN herkese... çiçeğim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. benimde stressten adet günüm gecikti sözde adet olup deneyecektim sinir oldum gebelik yok ama adetimde 2 gün gecikti neden anlamadım hiç şaşmazdı.

ABLAAAAAM GÜNYADIN SENİ BURALARDA GÖRMEK NE GÜSEL HADİ ANLAT OLUMLU OLSUN LÜTFEEEEN kaydirigubbakcemile5

slm dünya güzeli altın kalpli nasılsın benden güzel haberler yok be tatalım ne yazıkki bir aşılama negatif sonuçlandı dr kontrollerinde herley normal çıkıyor ama tabbiki bbebeiş olmadı ee yani bence yaş faktörüde var nasip kısmet herşey yinede her ay bir umutla bekliyorum ne yapalım rabbim ol demedikçe olmayacak işte bakalım yarın benim regl günüm bu ay bebek olması imkansızdı eşmim yoktu yani o malumm bereketli güleri kaçırdım anlayacağın :)) bizde kendi bereketimize baktık :)) artık nisan ayındaki maç skorlarına bakacağız hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun mucuxxxxxxxxxxx

ABLACIM BENDE KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI HAMİLE KALINCA İĞNELERE BAŞLICAZ BİDE GENETİK YAPTIRMADIM ONU YAPTIRCAM 1 YIL SONRA FELAN DÜŞÜNÜYORUM TEKRAR ABLA SEN GENETİK YAPTIRDINMI BİDE ONA BAKSAN HİSTERESKOPİYLE RAHİM İÇİNİ İNCELETSEN HER NORMALKEN OLMAMASINI ANLAYAMIYORUM YADA PSİKOLOKMİ ACABA ÇOK STRES YAPIYORSUN ABLAM YAA TAKMA KAFANA OLURMU HERŞEYİN HAYIRLISI ELBET BİR GÜN OLUR BEBİŞLERİMİZ ESMA DOĞURDUMU ACEBA kaydirigubbakcemile5

canım henüz yaşın genç acele etme önce tadvini yaptır bebğim eşim laproskiye karşı yaptırtmıyor sadce seninki pskolojik diyor bende eskisi kadar ısarracı değilim yaza kadar hamile kalamsam tüp denerim diyorum çokda karar vermiş değilim bebbeğim çünkü sağlıklı bir vucuda hormon yükletmekte çok sağlıklı değil bunun acısını çektim ben hormon ilaçları kist yaptı vs vs adet düzenimi bozdu şimdi şükür soğan kürü uyguladım ne kist var nede düzensizlk adetlerim 25 günde olmaya başladı 3 aydır bu böyle yani artık bünyem kendine döndü bozmak istemiyorum bebebk olmasada sorun değil bunu kendimce aşacağım yada aştım mucux bebbeğim

serpilcim soğan kürü nasıl oluyor canım?

dilay canım benim
bende çalışmalara başlıcağım ay stres ve heycandan adetim gecikti.
sora o ay bebiş olmadı.bidaha ki ay yine geciktiii.
bıraktım sonra .diğer bebişler ilk denemede olmuştu bunda böle olunca didim ki stresten

beynimizde bitio kıslar kendimizi üzmeyelim yormayalım

melahat abla nerelerdesin?

herkese kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan

ah çiçeğim sorma bugün dışardaydım belediye , tapu,vergi dairesi-tatlicadiarzu-
çok kötü yoruldum canım.

canım ben her zaman girip okuyorum zaten.
merakediyorum neler yapıyorsunuz diye.olumunekankayizsmile
hepinizi çoooook seviyorum ayrı ayrıopuyorumnanaktan
yazmadığım zaman zamansızlıktan yazamıyorum ama mutlaka okuyorum
burdakilerin hepsi bebişlenmeden içim rahatlamaz benim.
hadi elinizi çabuktutun sizlerde kızlarbayanssulusmile

GÜnaydııııııııııııııııııııııııın hepınıze ablam nasılsın ben ıyıyım Çok ŞÜkÜr

bende bisi bıraktın sandım ama rahatladım şimdi Şeniz
hepimisi doğurtcan tamam mııııııııııııııııııııııııııııııı

asnilde yok 2 gündürrr huuuuuuuuuuuuu noluo ortadan kayboluonus
işlerinis mi çok
inşallaah hamiş olurda oturursunuz evinizde emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

EWET CNM YA ASNıL NERELERDESıN KISSSS YOKSA ADET OLDUN DıYEMı ÜZÜLDÜN GELDE BERABER ÜSÜLELıM KUZUUUUUU:teselli:

bende bisi bıraktın sandım ama rahatladım şimdi Şeniz
hepimisi doğurtcan tamam mııııııııııııııııııııııııııııııı

yok canım hiç biyere gitmem hepinizde
doğurmadanolumunekankayizsmile
zaten merakda ediyorum sizleri iyisin sen inşallah çiçeğim
umarım herşey yolunda gider :Saruboceq:

asnilde yok 2 gündürrr huuuuuuuuuuuuu noluo ortadan kayboluonus
işlerinis mi çok
inşallaah hamiş olurda oturursunuz evinizde emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

eveeet hamiş olunca oturacaksınız amaa doğumdan sonra
kulübün k si bile kalmıycak kuzucuklarla
uğraşmaktan siz bırakıp gidersiniz ozaman beniii:a015:

aayyy şaka biyana doğurunda bi sağsağlim girmeyin topiğede :teytey:

EWET CNM YA ASNİL NERELERDESİN KISSSS YOKSA ADET OLDUN DİYEMİ ÜZÜLDÜN GELDE BERABER ÜSÜLELİM KUZUUUUUU:teselli:

nazlım canım izmirde hava çok güzel
asnilcim gezmekten giremiyor sanırım

sahi birde alarji olmuştu nasıl oldu aceba:uhm:
hadi canlarım öptüm hepinizi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…