• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

günaydın kızlar okuyorum yazdıklarınızı

çiçekçim dualarımız seninle .

umarım diğerleride yanına katılırda birlikte yürürsünüz
bu yolu.opuyorumnanaktan

dün tv de izledim 3 ay içindeki düşüğün sebebi
sağlıksız bebek olurmuş.yani doğsa sağlıklı olmayacak bebeklermiş.
benim 2 düşüğümüde bu aylarda oldu.şimdi allahıma
şükrediyorum.bir anne için evladını zor durumda görmek kadar kötü duygu
olamaz!!!!!!
bu yüzden üzülmeyi bırakın.sebebi bilinmeyen düşüklerde
aşılama yoluna gidin.
en sağlıklı yumurtalar ve spermler seçildiği için sonuç almak daha kolay olur.

hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınbayanssulusmile hihoyyyt sitres yok.

Selam kızlar, konunuzu dün keşfettim; baştan sona bütün yazılanları okudum. Çiçek8182 senin adına çok sevindim. Umarım diğer kızlarda mutlu sona erişir. Bende yaklaşık 1 sene içinde iki düşük yaşadım. Biri 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Diğeri de 9 haftalıkken kalp atışlarının durması sebebiyle kürtajla sonuçlandı. Şu an alınan materyalin genetik sonuçlarını bekliyorum. Doktor, raporu al sonuca göre kromozom testi yapalım dedi.Başka ne gibi testlerin uygulanması gerektiğini sizin mesajlarınızdan takip ediyorum.Bakalım benim doktor ne diyecek. Ama tekrarlayan düşükler, kürtaj sağlıklı gebelik olasılığını düşürüyormuş normal doğum yapan kadınlara kıyasla.(nette okuduğum kadarıyla) bu da beni korkutuyor. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Selam kızlar, konunuzu dün keşfettim; baştan sona bütün yazılanları okudum. Çiçek8182 senin adına çok sevindim. Umarım diğer kızlarda mutlu sona erişir. Bende yaklaşık 1 sene içinde iki düşük yaşadım. Biri 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Diğeri de 9 haftalıkken kalp atışlarının durması sebebiyle kürtajla sonuçlandı. Şu an alınan materyalin genetik sonuçlarını bekliyorum. Doktor, raporu al sonuca göre kromozom testi yapalım dedi.Başka ne gibi testlerin uygulanması gerektiğini sizin mesajlarınızdan takip ediyorum.Bakalım benim doktor ne diyecek. Ama tekrarlayan düşükler, kürtaj sağlıklı gebelik olasılığını düşürüyormuş normal doğum yapan kadınlara kıyasla.(nette okuduğum kadarıyla) bu da beni korkutuyor. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.
AYŞECİİM ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞ GELDİN BÖYLE BİŞİYİ İLK DEFA DUYUYORUM 2 KERE KÜRTAJ OLDUM ONLAR ESKİDEN YAPILAN KESİCİ ALETLERLE OLUYO DİYE BİLİYORUM GÜNÜMÜZ TIBBINDA VAKUMLU YÖNTEM UYGULANDIĞI İÇİN RAHİMİN DELİNME ZARAR GÖRME OLASILIĞI YOK DENECEK KADAR AZ EN FAZLA YAPIŞIKLIK OLUR ONUNDA TEDAVİSİ VAR HİSTERESKOPİ DENİLEN BİR ALETLER RAHİME ESTETİK YAPIYORLAR BU TOPİKTEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIM RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİ SONUÇ HEP TEMİZ OLDU BÖLE BİŞİ SÖZ KONUSU OLSA RAHİM ZARAR GÖRSE HSG DE MUTLAKA SAPTANIR CNM İÇİN RAHAT OLSUN BENCEolumunekankayizsmile

AYŞECııM ÖNCELıKLE ARAMIZA HOŞ GELDıN BÖYLE BıŞıYı ıLK DEFA DUYUYORUM 2 KERE KÜRTAJ OLDUM ONLAR ESKıDEN YAPILAN KESıCı ALETLERLE OLUYO DıYE BıLıYORUM GÜNÜMÜZ TIBBINDA VAKUMLU YÖNTEM UYGULANDIĞI ıÇıN RAHıMıN DELıNME ZARAR GÖRME OLASILIĞI YOK DENECEK KADAR AZ EN FAZLA YAPIŞIKLIK OLUR ONUNDA TEDAVıSı VAR HıSTERESKOPı DENıLEN BıR ALETLER RAHıME ESTETıK YAPIYORLAR BU TOPıKTEKı BÜTÜN ARKADAŞLARIM RAHıM FıLMı ÇEKıLDı SONUÇ HEP TEMıZ OLDU BÖLE BıŞı SÖZ KONUSU OLSA RAHıM ZARAR GÖRSE HSG DE MUTLAKA SAPTANIR CNM ıÇıN RAHAT OLSUN BENCEolumunekankayizsmile
Teşekkür ederim Nazlıcım. ınşallah dediğin gibidir. 10 gün önce kürtaj oldum. 15 günlük rapor aldım. Bu süre içinde nette düşükle ilgili sitelere, forumlara giriyorum. Tek düşük o kadar önemsenmiyor ama 1'den fazla olunca sebebinin araştırılması gerekiyor. Tekrarlayan düşüklerde bir sonrakinin düşükle sonuçlanma olasılığı daha yüksekmiş.Tabi sebebi bulunup tedavi edilirse sağlıklı bir gebelik elde edilebilir. Sebepsiz düşükler de var. Onlar daha zor.Umarım alacağımız sonuçların tedavi edilebilir çözümleri vardır. Gerçi ben de yaş faktörüde var, 35 yaşındayım.

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize teşekkürler evet çok zor ama okuyunca keşke paylaşmasaydım diyorum moralinizi bozmuş oldum lütfen siz stres yapmayın benim gebeliklerimin her biri ayrı nedenlerden düştü yani sebep farklı farklı şimdi periferik karyotip istedi doktor eşim ve benden bakcaz sonuca göre hareket edicez doktor talihsizlik diyor başkada bişey demiyor eşimde vazgeçer gibi bilmiyorum allah yardımcımız olsun artık pek fazla dinlenemiycem 2 ay içinde tekrar dedi doktor böyle işte tekrar hepinize teşekkürler sağolunbilmiyorumkismile

arkadaşlar hepinize teşekkürler evet çok zor ama okuyunca keşke paylaşmasaydım diyorum moralinizi bozmuş oldum lütfen siz stres yapmayın benim gebeliklerimin her biri ayrı nedenlerden düştü yani sebep farklı farklı şimdi periferik karyotip istedi doktor eşim ve benden bakcaz sonuca göre hareket edicez doktor talihsizlik diyor başkada bişey demiyor eşimde vazgeçer gibi bilmiyorum allah yardımcımız olsun artık pek fazla dinlenemiycem 2 ay içinde tekrar dedi doktor böyle işte tekrar hepinize teşekkürler sağolunbilmiyorumkismile
CNM YA BİLİYORUM ÇOK ZOR HEPİMİZ SENİ ÇOK İİ ANLIYORUZ AMA DENEMEK ZORUNDASIN EĞER GENETİK SORUN ÇIKMAZSA TEKRAR DENE BENCE 2 AY SONRA AMA ÇIKARSA TÜP BEBEKLEDE SAĞLIKLI BEBEK ELDE ETME ŞANSIN ÇOK YÜKSEK BUNUDA BİLMELİSİN YANİ HİÇBİR ŞEY ŞU ANDA KESİN ÇOCUK SAHİBİ OLAMAZSIN DEMİYOR GENETİKTE OLSA ÇÖZÜMÜ VAR OLMASADA ZATEN GERÇEKTEN ŞANS AMA ÖNCE LÜTFEN RAHAT DAVRAN SIKMA KENDİNİ TMM BİZDEDE KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI AMA BİZİM SONUCUMUZUN NE OLACIĞIDA BELLİ DEĞİL RABBBİM HAYIRLISIYLA GÖNDERSİN İNŞ. HEPİMİZE HİÇ GECİKTİRME GEÇEN HER ZAMAN ALEYHİNE HEMEN GİT TESTİNİ YAPTIR SONRADA SONUCA GÖRE TÜP GEREKİYORSA BİRAZ BEKLERSİN DİNLENİRSİN AMA ONDADA SORUN YOKSA BENCE DENEMELİSİN DEMEDEN BİLEMEYİZ ÖLE DEĞİLMİ BU TOPİKTETEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIM BİRGÜN ANNE OLACAĞIZ BUNU UNUTMAYIN SAKIN VE ALLAH TAN ÜMİT KESİLMEZkaydirigubbakcemilegerekirse tut kolundan kocanın zorla götür

melahat ablacım bisi bırakan bebeklerimiz sağlıksız bebekler
ama neden herdefasında sağlıklsız bebişlerimiz oluo
genetiğimizdede sorun yokken.kafamı çok karıştırıo.
bu bebişime sımsıkı sarılmış durumdayım.eğer buna bişi olursa diğer 3 tanesinden kat kat daha üzülcem kendime gelemem galibaa.allaha yalvarıorum başka yapcak bişeyim yok.eğer sağlıksızsa iğnelerde işe yaramaz
çok korkuorum bi an önce zaman geçsin istiorum.
seninde dediğin gbii eğer bişi olursa artık pgt+tüp bebeğe başlıcaz ama zor bi aaşama
allahım bebeğimi bana bağışlasın
sizlerin de gönlündekini bi an önce versin rabbim

melahat ablacım bisi bırakan bebeklerimiz sağlıksız bebekler
ama neden herdefasında sağlıklsız bebişlerimiz oluo
genetiğimizdede sorun yokken.kafamı çok karıştırıo.
bu bebişime sımsıkı sarılmış durumdayım.eğer buna bişi olursa diğer 3 tanesinden kat kat daha üzülcem kendime gelemem galibaa.allaha yalvarıorum başka yapcak bişeyim yok.eğer sağlıksızsa iğnelerde işe yaramaz
çok korkuorum bi an önce zaman geçsin istiorum.
seninde dediğin gbii eğer bişi olursa artık pgt+tüp bebeğe başlıcaz ama zor bi aaşama
allahım bebeğimi bana bağışlasın
sizlerin de gönlündekini bi an önce versin rabbim

canım ben sen üzül kafana tak diye değil,
yani herkese bir teslli olsun diye yazdım. valla içim acıdı.
sakın sakın bunları düşünme.
çiçekçim benim düşüklerim erkekti,sonra kızlar daha dirençli
olur dediler ve ben 3. de kızımı sağ sağlim dünyaya getirdim.
şimdi kaçgündür senin için dua ediyorum inşallah kız olur diye
tabi önce sağlıklı olsun.ay içime oturdu lütfen lütfen takma bunu kafana.
sakın ağır kaldırma çok dolaşma,ben uzun süre yattım 3 ay dolana
kadar.hadiii sonuç mükemmel olacak hayırlısıyla.:teselli::nazar:

kızlarr adet oldum...

asnilcim olsun ablacım aylar çabuk geçiyor.
sen şimdi bir ay şöyle bir kafanı topla .
hayırlısıyla olur inşallah geç olsun sağlıklı doğsun.

yumurtlama dönemini öğrenince eşinle 2 - 3 gün ilişkiye girme

zamanı gelince ilişki sonunda yataktan kalkma hatta ayaklarını yüksek bir yere koy.
teyzem söylemişti sonuç olumlu oldu bende.darısı başına canım.a.s.

canım ben sen üzül kafana tak diye değil,
yani herkese bir teslli olsun diye yazdım. valla içim acıdı.
sakın sakın bunları düşünme.
çiçekçim benim düşüklerim erkekti,sonra kızlar daha dirençli
olur dediler ve ben 3. de kızımı sağ sağlim dünyaya getirdim.
şimdi kaçgündür senin için dua ediyorum inşallah kız olur diye
tabi önce sağlıklı olsun.ay içime oturdu lütfen lütfen takma bunu kafana.
sakın ağır kaldırma çok dolaşma,ben uzun süre yattım 3 ay dolana
kadar.hadiii sonuç mükemmel olacak hayırlısıyla.:teselli::nazar:

ablam benim kendini kötü hissetme sakın
ben arada sırada böle oluorum.
keseyi gördük bugün düzgünmüş.şuan bi prob. yok allahım devamını getirsin inşallaaaah
bende kendime çok dikkat ediorum uzanıorum sürekli.ama önemli olan onun sağlıkla gelmesi.
ama dualarınıza ihtiyacım var çok teşekkür ederim

asnil kuzum benim olsun canım
zamanında adet oldun ya
oda öenmli diilmi tatlım.
hamile kaldım ama neler çekiorum bi bilsen.çok korkuorum arkadaşım az daha kafanı dinle bitanem çok zor günler başlıooo.
incir kürü yapmanı tavsiye ederim adetle beraber başla canım

Bencede incir kürü işe yarıyor. ılk düşükten sonra 1 sene kadar hamile kalamamıştım. ıncir kürü bittiği ay hamile kalmışm. 2 aylıkken öğrendim. Hamile değilimdir diye test yaptırmıyordum. Eşimin ısrarıyla yaptırdım.Hamileymişim. Ama malesef oda gecikmiş düşükmüş.

asnil kuzum benim olsun canım
zamanında adet oldun ya
oda öenmli diilmi tatlım.
hamile kaldım ama neler çekiorum bi bilsen.çok korkuorum arkadaşım az daha kafanı dinle bitanem çok zor günler başlıooo.
incir kürü yapmanı tavsiye ederim adetle beraber başla canım
CNM ADINA ÇOK SEVİNDİM İNŞ ATIŞLARINIDA ALICAZ MERAK ETME AMA BEBEĞE KAN GİTMESİ İÇİN ASPİRİNİ VE KAN YAPSIN DİYEDE KARA DUT PEKMEZİNİ İÇMEYİ UNUTMA :Saruboceq:HEPİMİZ DUACINIZ SEN BİZİM UMUT IŞIĞIMIZSIN SENİN HERŞEY NE KADAR OLUMLU GİDERSE BİZLERDE O KADAR UMUTLANIYORUZ DAHADA SARILIYORUZ BİRBİRİMİZE ASNİLİM ÜZÜLME KUŞUM BAK ÇOK ŞÜKÜR KİST FELAN YOK GÜNÜNDE ADET GÖRÜYORSUN BU YUMURTALARIN ÇALIŞIYOR DEMEK ENİNDE SONUNDA OLUCAK YETERKİ HAYIRLI VE SAĞLIKLI OLSUN BİDE STES YAPMA ÖNCE Bİ KENDİNİ İYİLEŞTİR ALERJİNİ GEÇİR ONDAN SONRA RAHAT RAHAT BAK İŞİNE KUZUUUUUUUUUUŞeniz

Aramıza hoşgeldin Ayşecim öncelikle geçmiş olsun bende 3 düşük yaşadım üçüde kalpleri atmadığı için kürtajla alındı ama bana kürtajdan sonra histereskopi yapıldı genetik test yapıldı herşey normal çıktı aklına kötü şeyler getirme allah istedimi herşey olur.

Aramıza hoşgeldin Ayşecim öncelikle geçmiş olsun bende 3 düşük yaşadım üçüde kalpleri atmadığı için kürtajla alındı ama bana kürtajdan sonra histereskopi yapıldı genetik test yapıldı herşey normal çıktı aklına kötü şeyler getirme allah istedimi herşey olur.

Teşekkür ederim desteğin için canım:) Sana da çok geçmiş olsun, ben de merakla sonuçlarımı bekliyorum.

CNM BENİM SAKIN ÜZÜLME TMMMI HAYIRLISI OLSUN GEÇ OLSUN AMA TEMİZ OLSUN kaydirigubbakcemile5

dünyanın en tatlı kızı özelden mesaj atmayı öğrenemedim :( buradan yazayım kuşuma dedim balım benim nasılsın hayatım seni hiç unuttuğumu zannetme benim için sen ve sema çok önemliisniz bebbeğim benim sendeki son durum ne inşallah güzel haberlerini alırım rabbim nasip ederaklinialirimsmile

Back