günaydın nazlı canım nasılsın , ya bir görsen beni suçiçegi çıkarmış gibiyim ince penye giyiyorum ama yok fayda etmiyor işteyim şimdide tam işyerimizin karşısı yani 2 metre uzagı diyim park heryeri kocaman çamlarlar dolu yeni kozalak vermeye başlamışlar
mahvoldum kızlar inanınki bebegi düşünmeye fırsatım bile olmuyor hem yanıyorlar hem kaşınıyorlar losyon vermişlerdi onu sürüyorum ama fazda etmiyor , gece hiç uyuyamadım kaşıntıdan uyuzlara döndüm
CNM YA YAZIK SANA OLSUN VARDIR BİR ÇAĞRESİ ELBET BİRAZ SIK DİŞİNİ ÇÜNKÜ BEBEK OLMA RİSKİ VAR EĞER ADET OLURSAN O ZMN GİDERSİN Bİ CİLDİYEYE İLAÇ ALIRISN ADET SÜRESİNCE KULLANIRSIN CNM UNUTMA ÖNCE BİZ SAĞLIKLI OLUCAKKİ BEBEKLERİMİZDE SAĞLIKLI OLSUN DİMİ :1hug:kaydirigubbakcemile5vereliniortakgünaydın nazlı canım nasılsın , ya bir görsen beni suçiçegi çıkarmış gibiyim ince penye giyiyorum ama yok fayda etmiyor işteyim şimdide tam işyerimizin karşısı yani 2 metre uzagı diyim park heryeri kocaman çamlarlar dolu yeni kozalak vermeye başlamışlar
mahvoldum kızlar inanınki bebegi düşünmeye fırsatım bile olmuyor hem yanıyorlar hem kaşınıyorlar losyon vermişlerdi onu sürüyorum ama fazda etmiyor , gece hiç uyuyamadım kaşıntıdan uyuzlara döndüm
günaydın canım
seni anlıyorum söylemiştim bendede alarji sorunu var.
şansına tamda yerine düşmüşsün.
benim yakınımda öyle ağaç yok gibi.
bu ara biraz göz kaşıntım tuttu şükür başka sorun yok.
geçmişolsun ablacım kendine iyi bak.
CNM YA YAZIK SANA OLSUN VARDIR BİR ÇAĞRESİ ELBET BİRAZ SIK DİŞİNİ ÇÜNKÜ BEBEK OLMA RİSKİ VAR EĞER ADET OLURSAN O ZMN GİDERSİN Bİ CİLDİYEYE İLAÇ ALIRISN ADET SÜRESİNCE KULLANIRSIN CNM UNUTMA ÖNCE BİZ SAĞLIKLI OLUCAKKİ BEBEKLERİMİZDE SAĞLIKLI OLSUN DİMİ :1hug:kaydirigubbakcemile5vereliniortak
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN BELKİDE BU AYKİ DUYACAĞIN GÜZEL HABERLE HEPSİNİ UNUTURSUN HE NE DERSİNbayanssulusmilevalla nazlım bende sırf o ihtimal vardiye içmiyorum ilaç , sadece krem var onu sürüyorum ilaç alsam biraz kaşıntısı ve ateşi düşer yanması yani , ama işte bu ay korunmadım ondan beklemedeyim bilmiyorum varmı yokmu adet olmam gereken tarih aslında 1 nisan çünkü bir martta olmuştum ama birkaç gün geç oluyorum ondan 4 nisan gibi bekliyorum dahada çok var dayanmaya çalışıyorum ama sanki çigerlerim kaşınıyor Allah düşmanıma vermesin yanifisfisfis
merhabalar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bayadır giremiyodum kaybettim bebeğimi yine bu seferde genetik olabilirmiş heparin iğnesi falan yaptık heryerim mosmor ama bi işe yaramadı işte doktorlar talihsizlik dediler ya bu nasıl bişeydir ya herşeyi yapıyosun yinede elde var sıfır gebelik var bebeğin kalbi atmaya başladı fakat öyle zayıftıki doktor biraz daha şans verdi ama yok düşük yaptım hemde kanamalı şekilde bir hafta oldu kaybedeli şimdi aşılama diyor doktor bilmiyorum umarım bu sefer sorun olmaz yalnız insanın başında bi talihsizlik dolaşıyosa bırakmıyo yakasını işte ne kadar pozitif bakarsan bak böyle işte neyse umarım sizler yaşamazsınız bunları atlatmak çok zor ne yapcam bilmiyorum yine zorlu bi süreç var önümde :uhm:
CMN BENİM BİR GENETİK KALDI ONUDA DÜŞÜNDÜĞÜMDE YAPTIRICAM BEN 1 YIL KADAR İSTEMİYORUM HATTA 2 YIL BİLE OLABİLİ R BU SÜRE HER TÜRLÜ ARAŞTIRMAYI YAPTIRDIM BİR GENETİK KALDI ONUDA YAPTIRICAM ÇÜNKÜ TEKRAR DÜŞMESİNİ İSTEMİYORUM EN AZINDAN GENETİK BİR SORUN VARSA HİÇ NORMALLE UĞRAŞMAM DİREKT TÜPE YÖNLANİRİM BİDE 1 2 PROFLA DAHA GÖRÜŞÜP TAHLİLLERİMİ GÖSTERİCEM BİLGİ ALICAM ORTAK KARARA GÖRE İLERLİCEM vereliniortakELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPTIRICAM GERİSİ RABBİME KALMIŞ:Saruboceq:SEN NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN CNMmerhaba kızlarrrr... asnil sanada çok geçmiş olsun canım.
çiçeğim sen neler yapıyorsun bu arada progesteron hapı ne işe yarıyor neden onu içmek istiyorsun onu anlamadım. bence şuan için bir şikayetin yoksa normal sayrine bırak herşeyi....
nazlı sen ne zaman düşünüyorsun gebeliği..
CMN BENİM BİR GENETİK KALDI ONUDA DÜŞÜNDÜĞÜMDE YAPTIRICAM BEN 1 YIL KADAR İSTEMİYORUM HATTA 2 YIL BİLE OLABİLİ R BU SÜRE HER TÜRLÜ ARAŞTIRMAYI YAPTIRDIM BİR GENETİK KALDI ONUDA YAPTIRICAM ÇÜNKÜ TEKRAR DÜŞMESİNİ İSTEMİYORUM EN AZINDAN GENETİK BİR SORUN VARSA HİÇ NORMALLE UĞRAŞMAM DİREKT TÜPE YÖNLANİRİM BİDE 1 2 PROFLA DAHA GÖRÜŞÜP TAHLİLLERİMİ GÖSTERİCEM BİLGİ ALICAM ORTAK KARARA GÖRE İLERLİCEM vereliniortakELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPTIRICAM GERİSİ RABBİME KALMIŞ:Saruboceq:SEN NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN CNM
CNM BUNA ÇOK SEVİNDİM BİRAN ÖNCE DAKTIRA GİTMENİ VE KALP ATIŞLARINI DUYDUĞUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUM HEMNE PAZARTESİ ERKENDEN KALK GİT SONRADA GELİR GELMAZ SONUC BİZE YAZ GERÇİ DUYAMICAN SANIRIM 5 HAFTALIK FELAN OLUCAK O ZAMANA ŞÖLE 6 7 8 KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYO KALP ATIŞI 6 HAFTADA ALTTAN BAKINCA DUYABİLİYOR SANIRIM AMA SONLARINA DOĞRU kaydirigubbakcemile5tekrar slm kızlar benim akıntım normale döndü gibi.
kahverengiden baya açılıoo.adet döenmimde gelen bi akıntıymış demekki
o açıdan rahatladım canlarım
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN BELKİDE BU AYKİ DUYACAĞIN GÜZEL HABERLE HEPSİNİ UNUTURSUN HE NE DERSİNbayanssulusmile
merhaba kızlarrrr... asnil sanada çok geçmiş olsun canım.
çiçeğim sen neler yapıyorsun bu arada progesteron hapı ne işe yarıyor neden onu içmek istiyorsun onu anlamadım. bence şuan için bir şikayetin yoksa normal sayrine bırak herşeyi....
nazlı sen ne zaman düşünüyorsun gebeliği..
kıslar moralim aslında geyet iyiydii
ama sardunyamı okudum tekrar kor düştü içime
dua okuyarak ayakta duruom vaalaaa
ama böle şeyler duyuncada aklım gidio
CNM BUNA ÇOK SEVİNDİM BİRAN ÖNCE DAKTIRA GİTMENİ VE KALP ATIŞLARINI DUYDUĞUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUM HEMNE PAZARTESİ ERKENDEN KALK GİT SONRADA GELİR GELMAZ SONUC BİZE YAZ GERÇİ DUYAMICAN SANIRIM 5 HAFTALIK FELAN OLUCAK O ZAMANA ŞÖLE 6 7 8 KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYO KALP ATIŞI 6 HAFTADA ALTTAN BAKINCA DUYABİLİYOR SANIRIM AMA SONLARINA DOĞRU kaydirigubbakcemile5:sm_cool:İİİ DÜŞÜN İİ OLSUN BOL BOL DUA ET İSTE YARADANDAN İSTE İSTEKİ VERSİN ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN
canım sen böyle şeylere takılma sakın sen aklına bile getirme bunun yerine bizim gibi olupta şimdi saglıklı hamilelikler yaşayanları düşün canım , sitres en büyük düşmanımızdı unutma canımcım kıyamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?