Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

günaydın canım
seni anlıyorum söylemiştim bendede alarji sorunu var.
şansına tamda yerine düşmüşsün.
benim yakınımda öyle ağaç yok gibi.
bu ara biraz göz kaşıntım tuttu şükür başka sorun yok.
geçmişolsun ablacım kendine iyi bak.

çiçekcim canım sen nasılsın bakalım , bak hiçbirşeyi kafana takmak yok tamammı canım , nazlının dedigi gibi ayaklarını uzat yat pekmezinide iç keyfine bak olumsuzlukları düşünme yegenimize iyi bak

CNM YA YAZIK SANA OLSUN VARDIR BİR ÇAĞRESİ ELBET BİRAZ SIK DİŞİNİ ÇÜNKÜ BEBEK OLMA RİSKİ VAR EĞER ADET OLURSAN O ZMN GİDERSİN Bİ CİLDİYEYE İLAÇ ALIRISN ADET SÜRESİNCE KULLANIRSIN CNM UNUTMA ÖNCE BİZ SAĞLIKLI OLUCAKKİ BEBEKLERİMİZDE SAĞLIKLI OLSUN DİMİ :1hug:kaydirigubbakcemile5vereliniortak

ya sorma ablaya varya iki haftadır gecem gündüzüm bir kötü oldum , kaşınmamak için kendimi zor tutyorum ama kaşınmadanda çıkıyorlar hepede boynum ve göhsümde koca koca ısırıklar gib çıkmışlarki sorma ne yapsam fayda etmiyor çünkü kapı açılışında cam açılışında polenler içerde, mutfak camının dibinde bir tane kocaman agaç var ne kadar açmayın desemde yemek yapıldıgı için mutfakcı bayan acıyor aslında açmak zorunda kalıyor çünkü oda alerji olmuş , zaten koca şirkette sadece ikimiz olmuşuz uyuz gibi dolanıyoruz ortalıklarda

valla nazlım bende sırf o ihtimal vardiye içmiyorum ilaç , sadece krem var onu sürüyorum ilaç alsam biraz kaşıntısı ve ateşi düşer yanması yani , ama işte bu ay korunmadım ondan beklemedeyim bilmiyorum varmı yokmu adet olmam gereken tarih aslında 1 nisan çünkü bir martta olmuştum ama birkaç gün geç oluyorum ondan 4 nisan gibi bekliyorum dahada çok var dayanmaya çalışıyorum ama sanki çigerlerim kaşınıyor Allah düşmanıma vermesin yanifisfisfis

CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN BELKİDE BU AYKİ DUYACAĞIN GÜZEL HABERLE HEPSİNİ UNUTURSUN HE NE DERSİNbayanssulusmile

merhaba kızlarrrr... asnil sanada çok geçmiş olsun canım.
çiçeğim sen neler yapıyorsun bu arada progesteron hapı ne işe yarıyor neden onu içmek istiyorsun onu anlamadım. bence şuan için bir şikayetin yoksa normal sayrine bırak herşeyi....
nazlı sen ne zaman düşünüyorsun gebeliği..

sana da çok geçmiş olsun canım burada hepimizin yaşadığı sorunlar aynı yada birbirine benzer... sende ve eşinde genetik araştırılması yapılmış mıydı? şimdi genetik bozuklukta bile çareler tükenmiyor hiç bozma moralini...

CMN BENİM BİR GENETİK KALDI ONUDA DÜŞÜNDÜĞÜMDE YAPTIRICAM BEN 1 YIL KADAR İSTEMİYORUM HATTA 2 YIL BİLE OLABİLİ R BU SÜRE HER TÜRLÜ ARAŞTIRMAYI YAPTIRDIM BİR GENETİK KALDI ONUDA YAPTIRICAM ÇÜNKÜ TEKRAR DÜŞMESİNİ İSTEMİYORUM EN AZINDAN GENETİK BİR SORUN VARSA HİÇ NORMALLE UĞRAŞMAM DİREKT TÜPE YÖNLANİRİM BİDE 1 2 PROFLA DAHA GÖRÜŞÜP TAHLİLLERİMİ GÖSTERİCEM BİLGİ ALICAM ORTAK KARARA GÖRE İLERLİCEM vereliniortakELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPTIRICAM GERİSİ RABBİME KALMIŞ:Saruboceq:SEN NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN CNM

canım benim bütün tahlil, genetik, filmlerim temiz çıktı doktorlar deneyeceksiniz diyorlar... 3 düşüğümün nedeni yok önlem amaçlı doktorlar iğne kullanacağız dedi son düşüğümden 7 ay geçti şimdi yeniden deneyeceğim kısmet bakalım...
bencede tahlil ve tetkik ne varsa yaptır ha benim gibi bir sorun çıkmazsa da denemekten başka bir çare yok. kendini ne zman hazır hissedersen denersin sen kaç düşük yaptın?

aslına bakarsan doktorlarda kararsız kimi iğne kullanalım diyor kimi size sadece aspirin yeterli diyor şimdi benim kafam çok karıştı onlarda net birşey diyemiyor sebep olmayınca bende şimdi aspirin içiyorum kalp atımından sonra da iğneye başlayacağım böylece ikisinide denemiş olacağım kendi kendimin doktoru oldum artık:))

tekrar slm kızlar benim akıntım normale döndü gibi.
kahverengiden baya açılıoo.adet döenmimde gelen bi akıntıymış demekki
o açıdan rahatladım canlarım

dilaycım
progestan
eğer düşük tehlikesi varsa verilio canım
aslında düşüğü önlediği kesin değil daha çok geciiktirio ama iş yarayanlarda var.
bende düşükmü olcek die düşünmüştüm yaa ondan progestan isiodum vermedi.
ama gerekte kalmıcak galibaa

kıslar moralim aslında geyet iyiydii
ama sardunyamı okudum tekrar kor düştü içime
dua okuyarak ayakta duruom vaalaaa
ama böle şeyler duyuncada aklım gidio

sardunyam çok geçmiş olsun canım.bende iğnelere geçecem ama korkmaya başladım şimdiden.
bisde genetik bi sorun yok ama
kaliteli yumurta ve sperm olması gerekio işte
olmayınca bebiş sağlıksız oluo
kader bakalım canım
eğer bu bebişime bişi olursa pgt yaptırcam canım.sağlıklı embriyoyu araştırıp rahme yerleştiriolar
allah sabır versin canım

Cnm ben 3 düşük yaptım kalp atımları olmuyo kese boş oluyo bütün testleri yaptırdım genetik hariç pıhtılaşma var bide genetiği yaptırdımmı inş. Içim rahat ed,cek tabi sorun çıkmazsa benim de gerisi film felan hepsi temiz daktır didiki hamile kal gel iğnelere başlıcaz başka çare yok bende timim didim şimcik 1 yok dedik eşimlen bir yıl sonra bir daktıra daha görünüp ona göre tam yol ileri dicez rabbimin izniyle

tekrar slm kızlar benim akıntım normale döndü gibi.
kahverengiden baya açılıoo.adet döenmimde gelen bi akıntıymış demekki
o açıdan rahatladım canlarım
CNM BUNA ÇOK SEVİNDİM BİRAN ÖNCE DAKTIRA GİTMENİ VE KALP ATIŞLARINI DUYDUĞUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUM HEMNE PAZARTESİ ERKENDEN KALK GİT SONRADA GELİR GELMAZ SONUC BİZE YAZ GERÇİ DUYAMICAN SANIRIM 5 HAFTALIK FELAN OLUCAK O ZAMANA ŞÖLE 6 7 8 KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYO KALP ATIŞI 6 HAFTADA ALTTAN BAKINCA DUYABİLİYOR SANIRIM AMA SONLARINA DOĞRU kaydirigubbakcemile5:sm_cool:İİİ DÜŞÜN İİ OLSUN BOL BOL DUA ET İSTE YARADANDAN İSTE İSTEKİ VERSİN ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN

CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN BELKİDE BU AYKİ DUYACAĞIN GÜZEL HABERLE HEPSİNİ UNUTURSUN HE NE DERSİNbayanssulusmile

agzından bal damlıyor yazlıcım keşke öyle birşey olsa daha ne isterim:)

valla geçmiyor gülüm ya kaşıntıdan ölcem anlatamam yani boynum bogazım hem kaşınıyor hemde yanıyor deli olcam kızlar düşünmemek elde değil hiç geçmiyorki 2 haftadır böyle.

kıslar moralim aslında geyet iyiydii
ama sardunyamı okudum tekrar kor düştü içime
dua okuyarak ayakta duruom vaalaaa
ama böle şeyler duyuncada aklım gidio

canım sen böyle şeylere takılma sakın sen aklına bile getirme bunun yerine bizim gibi olupta şimdi saglıklı hamilelikler yaşayanları düşün canım , sitres en büyük düşmanımızdı unutma canımcım kıyamam sana

teşekkür edeim nazlıcıııııııııııııııııııııııııııııııım
canım benim doktorum adanada randevuda pzt si 4 te
ancak akşam yazabilirim size
ama kalp atımı için daha erken .7. haftada çağırı die düşünüorum tekrar.
dua ediorum allaha sığındık bebişimle canım
o ne derse ,o olcak
hayırlısı

canım arkadaşım benim,
rabbim en kısa zmanda bi bebiş kondursun göbüşüne
şu aşamalarıda beraber ilerliyelim inşallaaaaaaah.birbirimize uğur getirelim.bebişlerimizde ööle
desteğin için saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…