Canım benim belkide bu iyi bir işarettir demi ama digerlerinde böyle birşey olmamıştı diyorsun ama onlarla kıyaslama onlar saglıklı hamilelikler değildi zaten şimdi hamileligin dogal bir sürecten ilerliyorsa belkide bu iyiye işarettir demi canımcım
sakın kafana takma aç memleket müziklerini dinle bol bol hep ii şeyler düşün hep dua et sonra bol bol pekmez iç bebişi kan yapsın psikoloji çok önemli unutma cnm aklına gelince şarkı söylemeye başla sevdiğin arkadaşlarını ara ne bilim eşini ara kafanı dağıt hatta lavaboya gittiğinde ona bakmak için değil ihtiyacın olduğu için git ama bence keşke pregestan kullansaydın ya ii olurdu kesin çözüm olurdu benim bu zamana kadar hep düşüklerim akıntılı oldu doktora gittim hemen pregestan verdi bu seferde kese kaldı ama bebiş yoktu şöle düşün kese zaten var bebişin olmasın içinde iğne olucan şu durumda düşmesin yeter bunun içinde progestan kullansan bi doktora bu şekilde anlatsan belkide o zmn evet mantıklı değil kullan der bide biraz ayı polucak ama alttan al ilacı eğer alırsansimgesel saol canım rahatlatıosunuz beni gerçektenn
nazlıııcım canım kahverengi leke geldi benden.kanama değil .kanamya dönüşürse ve kanama olursa tehlikeye işretmiş doktorun dediğine göre.
canım bende uzanıorum hiç kalkmadn annem geldi bakıo bana.doktorada pzt gidiorus.normal dio devam ederse rengi dönerse bakarız dedi canım.
arkadaşına çok sevindim canım.
allah hepimizin yüzüne baksın.bol dua ediorum.sizlerde dualarımdasınız canlarım
kızlar bide bi sorum olucak doktor bana hamile kal gel dediya hani hiçbir ilaç vermedi bildiğim kadarıyla bu iğneler kalp atımından sonra veriliyor bende hiç oluşmuyor alp atımı olmadığı için alınıyor bebeciklerim sizce ben ne yapmalaıyım ilaca gerek yok dedi ama gerçi bir kaç doktora daha gidicem kalp atımı alması için verilen ilaçlar varmı eltimden benimle aynı olmuştu o köyde yaşadığı için pek anlamaz bana dediği bebek geliştirici ilaç ve asprin verilmişti dedi bana neden verilmedi
sakın kafana takma aç memleket müziklerini dinle bol bol hep ii şeyler düşün hep dua et sonra bol bol pekmez iç bebişi kan yapsın psikoloji çok önemli unutma cnm aklına gelince şarkı söylemeye başla sevdiğin arkadaşlarını ara ne bilim eşini ara kafanı dağıt hatta lavaboya gittiğinde ona bakmak için değil ihtiyacın olduğu için git ama bence keşke pregestan kullansaydın ya ii olurdu kesin çözüm olurdu benim bu zamana kadar hep düşüklerim akıntılı oldu doktora gittim hemen pregestan verdi bu seferde kese kaldı ama bebiş yoktu şöle düşün kese zaten var bebişin olmasın içinde iğne olucan şu durumda düşmesin yeter bunun içinde progestan kullansan bi doktora bu şekilde anlatsan belkide o zmn evet mantıklı değil kullan der bide biraz ayı polucak ama alttan al ilacı eğer alırsan
kızlar herkese günyadınn
iyi hafta sonları
bu arada herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalarrr
çok büyük geçmiş olsun cnm ya üzüldüm senin sorunun neydi cnm bi anlatsana artık doktora gide gele gide gele biraz ustalaştık belki bir yardımım doknurmerhabalar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bayadır giremiyodum kaybettim bebeğimi yine bu seferde genetik olabilirmiş heparin iğnesi falan yaptık heryerim mosmor ama bi işe yaramadı işte doktorlar talihsizlik dediler ya bu nasıl bişeydir ya herşeyi yapıyosun yinede elde var sıfır gebelik var bebeğin kalbi atmaya başladı fakat öyle zayıftıki doktor biraz daha şans verdi ama yok düşük yaptım hemde kanamalı şekilde bir hafta oldu kaybedeli şimdi aşılama diyor doktor bilmiyorum umarım bu sefer sorun olmaz yalnız insanın başında bi talihsizlik dolaşıyosa bırakmıyo yakasını işte ne kadar pozitif bakarsan bak böyle işte neyse umarım sizler yaşamazsınız bunları atlatmak çok zor ne yapcam bilmiyorum yine zorlu bi süreç var önümde :uhm:
asnilim meleğim cnm çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla alerjiye ılık su ile duş almak ii geliyo ama bunu sürekli tekrarla bide pamuklu kıyafet giyinmeye özen göster böle dönemlerde naylon kıyafetler daha çok tahriş eder cnm öpüyorum seni
merhabalar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bayadır giremiyodum kaybettim bebeğimi yine bu seferde genetik olabilirmiş heparin iğnesi falan yaptık heryerim mosmor ama bi işe yaramadı işte doktorlar talihsizlik dediler ya bu nasıl bişeydir ya herşeyi yapıyosun yinede elde var sıfır gebelik var bebeğin kalbi atmaya başladı fakat öyle zayıftıki doktor biraz daha şans verdi ama yok düşük yaptım hemde kanamalı şekilde bir hafta oldu kaybedeli şimdi aşılama diyor doktor bilmiyorum umarım bu sefer sorun olmaz yalnız insanın başında bi talihsizlik dolaşıyosa bırakmıyo yakasını işte ne kadar pozitif bakarsan bak böyle işte neyse umarım sizler yaşamazsınız bunları atlatmak çok zor ne yapcam bilmiyorum yine zorlu bi süreç var önümde :uhm:
merhabalar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bayadır giremiyodum kaybettim bebeğimi yine bu seferde genetik olabilirmiş heparin iğnesi falan yaptık heryerim mosmor ama bi işe yaramadı işte doktorlar talihsizlik dediler ya bu nasıl bişeydir ya herşeyi yapıyosun yinede elde var sıfır gebelik var bebeğin kalbi atmaya başladı fakat öyle zayıftıki doktor biraz daha şans verdi ama yok düşük yaptım hemde kanamalı şekilde bir hafta oldu kaybedeli şimdi aşılama diyor doktor bilmiyorum umarım bu sefer sorun olmaz yalnız insanın başında bi talihsizlik dolaşıyosa bırakmıyo yakasını işte ne kadar pozitif bakarsan bak böyle işte neyse umarım sizler yaşamazsınız bunları atlatmak çok zor ne yapcam bilmiyorum yine zorlu bi süreç var önümde :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?