Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

hepinize günaydın.

umutlu, sağlıklı ,mutlu bir gün olsun hepinize.

herşey gönlünüzce olsun fıstıklaropuyorumnanaktan

cnm benim bir sorum olucak sana benim 3 düşüğümde de hiç bebek oluşmadı kalp atışı alamadık diyelimki iğne verdi nasıl olucak kalp atışı zaten duymuyorumki ben olumunekankayizsmile

nazlıcım bende 3 düşük yaşadım benimkilerde kalbi atmadığı için operasyonla alındılar bendede kan pıhtılaşması yok ama dr. önlem olarak aspirin ve folik asit kullanmaya başla dedi hamile kalıncada hemen gel iğneye başlayalım dedi demekki bişey bulamayınca bütün dr.lar bu yolu deniyor.ya hiç bizim durumumuzda olupta iğneyle aspirinle kalp atışını duyan oldumuki çok merak ediyorum:sm_confused:

asnil bebem şimdi coraspin içiorum yaa
kalp atımına kadar coraspin
kalbi atmaya başlayınca iğnelere başlıcas
kalbi atmadan iğnelerin bi anlamı olmaz dedi

nazlı ve simgecim
kalbi atmayan ve kalbi atıpda sonra duran bebişlerimiz
sağlıksız bebekler oluo.aslında bi nevi şanslı oluo onlarda bizde.sağlıksız bi şekilde dünyaya gelmelerini istemeyiz.

ama neden her defasında aynı şey neden oluo onu bilmiorum.bende isyan etmiorum bol bol dua ediorum
allah hepimizin yüzüne baksın
dualarımızı kabul etsin kızlar

Ya kızlar bende Şımdı yıene doktordan gelıyorum ıĞne kullanacaĞım kesınleŞtı dedım kalmadan Önce kullanmam gereken ılaÇ varmı asprın heparın coraspın gıbı gerek yok dedı kalp atımı duyunca ıĞneye baŞlayacaĞz dedı yalnız benımkılerın hıÇ kalp atıŞı olmuyorkı oluŞmuyor bıle hep kese boŞ oluyo genelde bunun ıÇın ne yapmalıyız pekı

peki canım sen benimkilerin hiç kalp atımı olmuyorki demedinmi yine aynı olursa peki demedinmi canım

canım sen daha önce eşinle uyuşmazlık varmı diye tes falan
yaptırdınmı?belki sebep budur. çiçeğin yazdıklarınıda baz alırsak
durumun sanki öyle gibi.dr nededi bu konuda.yada sen tüp bebek yöntemiyle hamile kalsan,hani orda seçme şansı varya yumurtaları.bilmiyorumkismile

ama en azından düşüklerin ardından enaz 6 ay dinlenmeli rahim sanki.

Evet çiçekçim hepimiz için geçerli eğer sağlıklı hayırlı evlat olacaksa allah bize versin olumunekankayizsmile

Canlarım Çok saolun olmazsa bır kaÇ doktora daha gıdıp fıkır edınırım ona gÖre hareket ederım Çok kafam karoŞtı ÇÜnkÜ ne yapacaĞımı ŞaŞırdım zaten melehat ablacım 2 yıldam Önce bebek ıstemıyorum artık

asnil bebem şimdi coraspin içiorum yaa
kalp atımına kadar coraspin
kalbi atmaya başlayınca iğnelere başlıcas
kalbi atmadan iğnelerin bi anlamı olmaz dedi

canım benim ya açıkladıgın için sagol bebem:) hani igne hangi dozda dedimi peki canım

sağlıkla gelsin yegenimiz bize bitanem Allah kucagına almayıda nasip etsin fındıgını:)

eee nasıl gidiyor hamilelik şimdi senin kaçgün geçti adetinin üzerinden canım varmı bir belirti falan yaşadıgın bir belirti varmı şimdillik

ne demek asnilcim yaaaa
sen iste ben neleeeeeeeeeeeeeer yasrım

iğnenin kaçlık olduğunu bu daktır sülemedi.bu adanadaki doktorum
benim bide burda daktırım var.burdaki 0,3 lük demişti ama daha o aşamaya gelmedik cancanıııııııımm.

dün yada bugündü adet günüm.daha ne olduğunu anamadan kahverengi akıntıyı gördüğüm için korkuyla geçti bi günüm ama devam etmedi.allahımdan hayırlısı canım.
gögüsler as as acımaya başlıoo.en belirgin gaz ve kabızlık yaşıorum acayip şişkinlik var şmdiden.ama hiç birşey umrumda değil asnilcim.
onu kucağımda görmekten başkaaaaa.
rabbim en kısa zmanda güzel haberlerinizi almak dileğiyle
hepinizi çok seviyorum

canım hiç panik yapma biliyorsun o kahverengi akıntının nedeni bebeğinin rahim içerisine yerleşirken yapmış olduğu bir akıntı bazen pembe leke de olabiliyor bu ama doktoruna gittiğinde mutlaka söyle.

günaydın kızlar hepiniz için hayırlı bir gün diliyorum

güzel haberler almanız dileklerimleopuyorumnanaktan

canım hiç panik yapma biliyorsun o kahverengi akıntının nedeni bebeğinin rahim içerisine yerleşirken yapmış olduğu bir akıntı bazen pembe leke de olabiliyor bu ama doktoruna gittiğinde mutlaka söyle.

dilaycııım ilk defa böle olduğu için korktum canım.inşallaaah öledirrr yaaa.
doktorumu aradım söledim.öenmli diil dedi.progestan verir belki dedim ama vermedi gerek yok dedi
allah emanetiz

doktorumu aradım söledim.öenmli diil dedi.progestan verir belki dedim ama vermedi gerek yok dedi
allah emanetiz

Canım benim belkide bu iyi bir işarettir demi ama digerlerinde böyle birşey olmamıştı diyorsun ama onlarla kıyaslama onlar saglıklı hamilelikler değildi zaten şimdi hamileligin dogal bir sürecten ilerliyorsa belkide bu iyiye işarettir demi canımcım

diloş sen nasılsın bitanem korka olurmu , ben öyle bir alerji olmuşumki kızlar öyle bir kaşınıyorumki sormayın aklıma bebek bile gelmiyor :) şu çamlar polenlerini bitirsinler yeter banaaaaaaa uyuz gibiyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr korunmadıgım için ilaçta kullanamıyorum kaşınmaktan boynumu kedi tırmalamış gibi :)

allah emanetiz

bencede takma çiçekçim bu akıntı genelde bütün hamilelerde oluyor önemli olan devam etmemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…