cnm benim bir sorum olucak sana benim 3 düşüğümde de hiç bebek oluşmadı kalp atışı alamadık diyelimki iğne verdi nasıl olucak kalp atışı zaten duymuyorumki ben olumunekankayizsmile
Ya kızlar bende Şİmdİ yİene doktordan gelİyorum İĞne kullanacaĞım kesİnleŞtİ dedİm kalmadan Önce kullanmam gereken İlaÇ varmı asprİn heparİn coraspİn gİbİ gerek yok dedİ kalp atımı duyunca İĞneye baŞlayacaĞz dedİ yalnız benİmkİlerİn hİÇ kalp atıŞı olmuyorkİ oluŞmuyor bİle hep kese boŞ oluyo genelde bunun İÇİn ne yapmalıyız pekİ
Ya kızlar bende Şİmdİ yİene doktordan gelİyorum İĞne kullanacaĞım kesİnleŞtİ dedİm kalmadan Önce kullanmam gereken İlaÇ varmı asprİn heparİn coraspİn gİbİ gerek yok dedİ kalp atımı duyunca İĞneye baŞlayacaĞz dedİ yalnız benİmkİlerİn hİÇ kalp atıŞı olmuyorkİ oluŞmuyor bİle hep kese boŞ oluyo genelde bunun İÇİn ne yapmalıyız pekİ
nazlı ve simgecim
kalbi atmayan ve kalbi atıpda sonra duran bebişlerimiz
sağlıksız bebekler oluo.aslında bi nevi şanslı oluo onlarda bizde.sağlıksız bi şekilde dünyaya gelmelerini istemeyiz.
ama neden her defasında aynı şey neden oluo onu bilmiorum.bende isyan etmiorum bol bol dua ediorum
allah hepimizin yüzüne baksın
dualarımızı kabul etsin kızlar
asnil bebem şimdi coraspin içiorum yaa
kalp atımına kadar coraspin
kalbi atmaya başlayınca iğnelere başlıcas
kalbi atmadan iğnelerin bi anlamı olmaz dedi
ne demek asnilcim yaaaa
sen iste ben neleeeeeeeeeeeeeer yasrım
iğnenin kaçlık olduğunu bu daktır sülemedi.bu adanadaki doktorum
benim bide burda daktırım var.burdaki 0,3 lük demişti ama daha o aşamaya gelmedik cancanıııııııımm.
dün yada bugündü adet günüm.daha ne olduğunu anamadan kahverengi akıntıyı gördüğüm için korkuyla geçti bi günüm ama devam etmedi.allahımdan hayırlısı canım.
gögüsler as as acımaya başlıoo.en belirgin gaz ve kabızlık yaşıorum acayip şişkinlik var şmdiden.ama hiç birşey umrumda değil asnilcim.
onu kucağımda görmekten başkaaaaa.
rabbim en kısa zmanda güzel haberlerinizi almak dileğiyle
hepinizi çok seviyorum
canım hiç panik yapma biliyorsun o kahverengi akıntının nedeni bebeğinin rahim içerisine yerleşirken yapmış olduğu bir akıntı bazen pembe leke de olabiliyor bu ama doktoruna gittiğinde mutlaka söyle.
dilaycııım ilk defa böle olduğu için korktum canım.inşallaaah öledirrr yaaa.
doktorumu aradım söledim.öenmli diil dedi.progestan verir belki dedim ama vermedi gerek yok dedi
allah emanetiz
dilaycııım ilk defa böle olduğu için korktum canım.inşallaaah öledirrr yaaa.
doktorumu aradım söledim.öenmli diil dedi.progestan verir belki dedim ama vermedi gerek yok dedi
allah emanetiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?