CNM AMA NETTE ARAŞTIRDIM KÜRTAJDAN SONRA ADET GÖREMEME YADA MİKTARININ ÇOK AZ OLMASI RAHİMDE YAPIŞIKLIK İHTİMALİNİ TAŞIYORMUŞ YAA ŞUAN BENİM AYNI KESİLMİŞ 1 2 DAMLA ANCA GELİYO SENDE NASIL OLMUŞTU ANLATABİLİRMİSİN ACABA:Saruboceq:korkma canm benimde öyle olmuştu ,bir sonraki aya düzelir canım
merhabalar..bende 3 subatta kurtaj oldum..adette oldum..adet 10 gun surdu yaklasık ..ve fazla oldu..normalde çok az olur..
fakat adet bıttı 1-2 gun normal temız ıken tekrar az az kanama oluyor sızdede oldumu..olan varmı..
dünki aldığım test sonuçlarından hiç bişi anlamadım yaaa
FAKTÖR V G1691A LEIDEN
MTHFR C677T HETEROZİGOT
MTHFR A1298C HETEROZİGOT
sizce bunlar ne anlama geliyo şimdi bende pıhtılaşmamı var yanii
çok saol cnm inanki bir sorun çıkmasına sevindim öçünkü bu sefer neden düşüyo sorun yoksa diye kendi kendimi yiyip bitirecektim en azından tedavi kolay bişi çıktı şükürler olsun allahım hepimizin acılarını kucağımıza vereceği sağlıklı ve hauırlı yavrularımızla unuttursun inş. cnmcanım benimde bu testler yapıldı karşısında normal yazıyor. heterozigot çıktığına göre pıhtılaşma sorunu var gözüküyor ama doktorun zaten söyler. bende pıhtılaşma olmadığı halde iğne kullanacağım önlem amaçlı geçmiş olsun.
çok saol cnm inanki bir sorun çıkmasına sevindim öçünkü bu sefer neden düşüyo sorun yoksa diye kendi kendimi yiyip bitirecektim en azından tedavi kolay bişi çıktı şükürler olsun allahım hepimizin acılarını kucağımıza vereceği sağlıklı ve hauırlı yavrularımızla unuttursun inş. cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?