Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

korkma canm benimde öyle olmuştu ,bir sonraki aya düzelir canım
CNM AMA NETTE ARAŞTIRDIM KÜRTAJDAN SONRA ADET GÖREMEME YADA MİKTARININ ÇOK AZ OLMASI RAHİMDE YAPIŞIKLIK İHTİMALİNİ TAŞIYORMUŞ YAA ŞUAN BENİM AYNI KESİLMİŞ 1 2 DAMLA ANCA GELİYO SENDE NASIL OLMUŞTU ANLATABİLİRMİSİN ACABA:Saruboceq:

canım benimde kürtajda çok gelmişti kanamam yani kürtajdan sonraki gün sonra kesildi bir damla iki damla falan çünkü ben orkit yerine günlük ped kullanmıştım düşün yani sonra bir ay sonra normal adet oldum hatta 40gün sonra oldum , şimdi düzgün hemen kedini korkutma zaten kürtajdan bir hafta sonra doktora kontrole gitmen lazım normal prosedür budur yani gidip bir kontrol olman lazım işte orda bakıyor doktor rahimin durumuna canım. hemen kötü şeyler düşünme

günaydın kıslar.
asnil canım gelirim tabi tatlı yaaa.siz öbür topiğe geliosunuz die uğramıodum ama gelrim canım benimmm.
çalışmmalara başladım canım.
cuma günü yumrta kont. gittim.
sağda 1 tane varmış.13 mm idi doktorr pzt den sonra günaşırı dedi.
ama dün başladık canım

günaydın kızlar , iyiyim yaseminim işte işlerle ugraşıp duruyorum sen nasılsın ne alemdesin, erken başlaman iyi olmuş cicegim ne demişler erken kalkan yol alır:)

diger topice fazla geliemiyorum kızlar çünkü çok hızlı olarası yazılanları takip edemiyorum kim kime ne demiş anlamıyorum hepsini okumayıncada:) ondan ben buraya yazarım gün aşırı sizinle burdan haberlerşirim ama fırsat buldukça diger topiginizede ugrarım canlarım:)

hadi bakalım kadınlar gününüz kutlu olsun seneyede anneler günümüzü kutlarız inşallah:)

tamam canım yine burdanda haberleşiris zemuszemus
asnilcim bakalaım ne kadar yol alcas
sen de çalışmalardasın dimi benim 17. günüm girmediğim için unuttum kıs günlerinizi
sen kaçıncı gündesin

unutursun tabi, bizi

şaka şaka canım benim daha yeni bitti adetim yani biteli 3 gün falan oluyor ama biz başladık çalışmalara gerci benim yumurtlama geç oluyor genelde 17 günde falan yani daha var , ama dur adetin ilk gününden itibaren sayıyorduk demi o zaman aslında başlamamda fayda var demi:) seninde yakında belli olur canım sakın bekleme yani bırak amannnn olursa olur olmazsa diger aya kasma kendini hiç erkendende test falan yapıp canını sıkma sakın canım. yasemininde seninle birdir günü yaklaşık olarak yani o benden bir hafta dan daha önce başladı çalışmalara ikinizin yaklaşık aynı olur yani canım:) bende arkanızdan takipteyim

oooooooooooy canım öbür topikten devam etces die hiç girmedim.
ama sende haklısın. artıkım tekrar takipteyim bitaneeeeeeeeeeeeem.ilk arkadaşlarımsınız siz benim.bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.
bende hiç erkenden test yapmayı düşünmüorum canım.geçen ay delirttim kendimi.oluruna bırakmış gibiyim bakalım.
seviom siziii çok

günaydın kızlar...naber nasılsınız...asnil hayırlı olsun canım çalışmalar başlamış...keçi boynuzu pekmezi yedir canım eşinede kendinde ye...

günaydın çicegim , yaseminim iyiyim kızlar sizler nasılsınız o kadar yogunki bu aralar işlerim çokkkkk başımı kaşımaya vakit bulamıyorum. çalışmalarada bir boş bir dolu devam ediyoruz kızlar. sizlerde ara vermeden devam edin :) illa çocuk içinmi devam etcez canım:))))

valla havalar burda çok güzel bir haftadır bahar gibi insanın içinden dışarı çıkıp paso gezmek geliyor biz çalışıyoruzda çicegim sen çık gez bizim yerimizede:)

merhabalar..bende 3 subatta kurtaj oldum..adette oldum..adet 10 gun surdu yaklasık ..ve fazla oldu..normalde çok az olur..
fakat adet bıttı 1-2 gun normal temız ıken tekrar az az kanama oluyor sızdede oldumu..olan varmı..

merhabalar..bende 3 subatta kurtaj oldum..adette oldum..adet 10 gun surdu yaklasık ..ve fazla oldu..normalde çok az olur..
fakat adet bıttı 1-2 gun normal temız ıken tekrar az az kanama oluyor sızdede oldumu..olan varmı..

normal canım , rahim kendisini yeni yeni toparlamaya çalışıyor herkesinki aynı olmaz tabi bazılarının az geliyor bazılarının çok geliyor bünyeye göre değişiyor bu durum , zaten kürtajdan bir hafta sonra doktor kontrolüne gitmek gerekiyor bence rutin doktor kontrolüne gitsen canım orda doktorun sana söyler zaten durumunu ama yaşadıgın durum normal canım. çok geçmiş olsun bu arada

günaydın canlarım

asniil aynen bitanem çalışıos çalışıooooooooooooooooooooos
ben geçen hafta çok gesdim bu hafta ascık evde oturcam didim cuma cts gene çıkcam .çokta istemiom ama mecburi gesmeler işte sizin yerinizede gezim bari kaydirigubbakcemile3

çok yorma kendini tatlım allah kolaylık versin

dünki aldığım test sonuçlarından hiç bişi anlamadım yaaa
FAKTÖR V G1691A LEIDEN
MTHFR C677T HETEROZıGOT
MTHFR A1298C HETEROZıGOT
sizce bunlar ne anlama geliyo şimdi bende pıhtılaşmamı var yanii

canım benimde bu testler yapıldı karşısında normal yazıyor. heterozigot çıktığına göre pıhtılaşma sorunu var gözüküyor ama doktorun zaten söyler. bende pıhtılaşma olmadığı halde iğne kullanacağım önlem amaçlı geçmiş olsun.

çok saol cnm inanki bir sorun çıkmasına sevindim öçünkü bu sefer neden düşüyo sorun yoksa diye kendi kendimi yiyip bitirecektim en azından tedavi kolay bişi çıktı şükürler olsun allahım hepimizin acılarını kucağımıza vereceği sağlıklı ve hauırlı yavrularımızla unuttursun inş. cnm

evet en azından bir nedenini biliyorsun artık keşke benimde böyle gözüken bir nedenim bulunsaydı şanslısın aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…