• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

Hayırlı uğurlu olsun canım işallah bebeğini bu kez sağsalim kucağına alırsın darısı isteyen herkeze

tuğçeciğim tekrardan gözün aydın olsun arkadaşım...degerin gayet güzel ama nazlımın dediği gibi 48 sat sonra tekrar baktır katlıyorsa sorun yok allahın izniyle benimde 106 çıkmıştı ilk baktırdığımda....allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım....

günaydın canlarım

tuğçecim bende tekrar tekrar kutluyorum seni. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
topiğe uğur geldi devamıda gelcek inşallah korkularını anlıyorum ama geçicek allahın izniyle

tuğçeciğim tekrardan gözün aydın olsun arkadaşım...degerin gayet güzel ama nazlımın dediği gibi 48 sat sonra tekrar baktır katlıyorsa sorun yok allahın izniyle benimde 106 çıkmıştı ilk baktırdığımda....allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım....

sağol canım... pazartesi gidebileceğim heralde canım çünkü 29 ekim ya perşembe cuma cumartesi hastaneler de tatil sadece aciller acık ben de pazartesi yaptırıcam tekrar... baya bir katlaması lazımkaydirigubbakcemile3
günaydın canlarım

tuğçecim bende tekrar tekrar kutluyorum seni. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
topiğe uğur geldi devamıda gelcek inşallah korkularını anlıyorum ama geçicek allahın izniyle
inşallah çiçeğim yaaa su kalp atışını duysam rahatlıcam şu an önümde en büyük engel bu çünkü....

evet teyzesi buluşma var yarın :)) 2 hafta oldu ve biz çok özledik babasıyla...inşallah sağsağlim görürüz meleğimizi ...

maşallah yaaa ben de görürüm inşallah o günleri....

sağol canım... pazartesi gidebileceğim heralde canım çünkü 29 ekim ya perşembe cuma cumartesi hastaneler de tatil sadece aciller acık ben de pazartesi yaptırıcam tekrar... baya bir katlaması lazımkaydirigubbakcemile3

inşallah çiçeğim yaaa su kalp atışını duysam rahatlıcam şu an önümde en büyük engel bu çünkü....

maşallah yaaa ben de görürüm inşallah o günleri....

canım ben test yaptım 2.çizgi silik çıkınca doktoruma gittim ozaman saçma bi doktora gidiyordum kan tahlili istedi ve vajinal ultrason baktı kesenin şekli bozuk dedi ama korkma şuan net bişey diyemem dedi daha çok küçük dedi ben çünkü regli tarihim 1 gün geçince gittim, iğneye başlamayalım dedi ben hayır şimdi bugün başlamak istiyorum dedim ilçaları yazdı doktora kızdığım için ordan çıktım medical parka gittim ordaki doktorum daha nolsun zaten daha küçücük ve kese yusyuvarlak dedi iğneye devam 6.haftada gel kalp atışına bakıcaz dedi ve gittim duyduk inş seninde öyle olacak, ama iğne vurulman gerekiyorsa senin tedavi şeklini bilmiyorum hemen başla ihmal etme, doktorunla görüştünmü,,, rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım ben test yaptım 2.çizgi silik çıkınca doktoruma gittim ozaman saçma bi doktora gidiyordum kan tahlili istedi ve vajinal ultrason baktı kesenin şekli bozuk dedi ama korkma şuan net bişey diyemem dedi daha çok küçük dedi ben çünkü regli tarihim 1 gün geçince gittim, iğneye başlamayalım dedi ben hayır şimdi bugün başlamak istiyorum dedim ilçaları yazdı doktora kızdığım için ordan çıktım medical parka gittim ordaki doktorum daha nolsun zaten daha küçücük ve kese yusyuvarlak dedi iğneye devam 6.haftada gel kalp atışına bakıcaz dedi ve gittim duyduk inş seninde öyle olacak, ama iğne vurulman gerekiyorsa senin tedavi şeklini bilmiyorum hemen başla ihmal etme, doktorunla görüştünmü,,, rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah

yok canım ben iğne olmayacağım... 2 ay önce görüştüm dr umla... sadece folik,vitamin yeterli diyor... şu testi tekrarladıktan sonra giderim heralde.... henüz doktorla görüşmedim acıkcası....

öncekilerde de folıc asit kulanmadınmı vitamin ve folıc asit her gebenin kullanması gereken şeyler zaten senin tekrarlayan düşüklerinde var cnm tabiki doktor daha ii bilir ama en azından önlem amaçlı verir belki ve mutlaka doktorunun şuanda gebe olduğunu bilmeli bence

nazlım folik 2 aydır kullanıyorum... vitamine de dün başladım... elevit kullan demişti dr... bir de balık yağı hapı içiyorum... 1 aydır falan içiyorum onu da.... bunları zaten gebelik öncesi konuşmuştuk....pazartesi günü testi tekrarlayıp gidicez canım... daha şimdi gitsem bunlar dışında bişey demicek zaten bişey de göremez keseyi falan görsün en azından....

gerek görürsem sadece progestan veririm demişti... pazartesi de o yüzden gidicem yoksa şöyle 6 hafta falan olsun öyle giderim diyordum ama ne olur ne olmaz... coraspin iğne falan vermicek yani biliyorum...

Son düzenleme:
nazlım folik 2 aydır kullanıyorum... Vitamine de dün başladım... Elevit kullan demişti dr... Bir de balık yağı hapı içiyorum... 1 aydır falan içiyorum onu da.... Bunları zaten gebelik öncesi konuşmuştuk....pazartesi günü testi tekrarlayıp gidicez canım... Daha şimdi gitsem bunlar dışında bişey demicek zaten bişey de göremez keseyi falan görsün en azından....
cnm ben tekraryalan düşüğün olduğun için önlem amaçlı en azından coraspin kullunmalısın diye düşünüyorum ama en iisini doktorun bilir yinede cnm araştırma yapılıp hiç sorun çıkmayanlarda genelde öenlem amaçlı kullandırıyorlar

Back