Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

Arkadaşım aramıza hoşgeldin RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle doldursun işallahhhhhhhhhhhh
:Saruboceq:

Canım senin bütün test sonuçların kaç günde/ayda sonuçlanmıştı

canım kan tahlillerimin bazıları 1 gün sonra, bazısı 3 gün sonra sonuçları verildi.yanlış hatırlamıyorsam sadece kromozom testinin sonucunu 20 gün sonra aldım.hsg sonucu 1 gün sonra verildi. bir ayda testlerimin hepsi tamamlandı.opuyorumnanaktan

oo çok iyiymiş arkadaşım fazla uzun değil biliyomusun çok sabırsızım dr gitmek için senin dr gitcem he canım bu dr hangi günler muayenehanede bide randevuyu çok uzatıyomu yani örneğin bugün arasam yarına randevu alabiliyormuyum merak ettim canım çok heyecanlıyım daha gitmeme var ama gel bide bana soreyvahedigeldismile

evet canım fazla uzun sürmüyor.pazartesi, salı, perşembe 14:00-18:30 arası cumarteside 10:00-13:00 arası muayenehanesinde bulabilirsin. bugün ararsan hemen yarın sana saat söylüyor sekreteri o saatte orada olmanı istiyor.aynı benim gibi sende sabırsızsın canım ama napalım bebişlerimiz için bu sabırsızlık.Allah hepimizin yardımcısı olsun.iyi geceler canım ben şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz.opuyorumnanaktan

Tamam canım çok tesekür ederim opuyorumnanaktan

elaezel canım toplamda 1 ayı buluyo testlerin bitmesi.en geç kromozom analizi çıkıyo.

tutuklum gebelik düşünüyosan bi an önce folik aside başlamalısın.çok çok önemliii.
coraspininde bi zararı yoktur bence

tuğçeeeeeeeeeeeeeeee doğru bi karar almışsın canım.destekliyorum ve yanındayım kaydirigubbakcemile5

çiçeğim, tualina, nazlı, tuğcal sizdeki durumları merak ediyorum hepinizi özledim. çok sık giremiyorum çünkü.
CNM BENDEDE BİR DEĞİŞİKLİK VAR LUAN KİST VAR ONUNLA UĞRAŞIYORUM AKINTILAR DEVAM EDİYO KİST SORUNU ÇÖZÜLÜNCE RABBİM İZİN VERİRSE HİSTERESKOPİ ÇEKTİRİCEM CNM SONRASI RABBİME KALMIŞ SENDE EVET CNM ARTIK BAŞLAMALISIN EN AZINDAN BİR KEZ DAHA DENEMELİSİN MECBURSUN MECBURUZ ELİMİZ MAHKUM BİR KEZ DAHA DENESEK BİRŞEY KAYBETMEYİZ ALIŞTIK NAILSA AMA YAA BU SEFER OLURSA opuyorumnanaktan
CNM BEN ÖZEL Bİ LABORATUARDA ÇEKİLDİM AMA HİÇ CNM ACIMADI DOKTOR BANA DEDİKİ HİÇ DOĞUM YAPMADIĞIN İÇİN RAHİMİ DIŞARI ÇIKARMICAM DEDİ RAHİM DIŞARI ÇIKINCA GENELDE ÇOK ACIYORMUŞ İNAN VARYA ULTRASONDA BAKTIRIYOR GİBİYDİM AMA ANESTEZİ ALTINDA YAPAN ÖZEL HASTANELER VAR FİYAT PAHALI YALNIZ CNM SSK VARSA 800 TL 900 TL Yİ GÖZDEN ÇIKAR DERİM HASTANEDE AYARLARIM İŞİNDE UZMAN AMA SEN BİLİRSİN MADDİYAT ÖNEMLİ DEĞİLSE BEN SANA YA TÜRKİYE HASTANESİ YADA NİSA HASTANESİNİ TAVSİYE EDERİM HER İKİSİDE İŞİNDE UZM. CNM BEN GİTTİĞİM YERDE 170 TL YE YAPTIRDIM ANESTESİSİZ GENELDE 400 TL İLE 600 TL ARASINDA DEĞİŞİYORDU FİYATLAR kaydirigubbakcemile5

nazlıcım radyomarı aradım sabah fındıkzade de biliyorsundur... 320 tl dedi anestezisiz... rahme dokunmuyolarmış dediğin gibi canınız hiç acımıcak dedi... daha önce çektirdiğimi de söyledim onu tamamen çıkarın kafanızdan dediler... nisa ve türkiye hastanesini demişsin olmassa bir arayıp fiyat alayım bende eğer anestezili arada 100 tl fark çıkarsa orda çektiririm strese girmemiş olurum hem...

nazlıcım kızzz iki hastanede de hsg çekilmiyomuş kuzum....kaydirigubbakcemile3:gitme: neyse ya gidip radyomarda çektiririm olmassa... bunaldım dr hastane aramaktan 2 gündür... histereskopiyi de memorialdaki dr uma çektiricem... tıp fakülteleri sağolsun 2-3 sonrasına ancak dr randevusu veriyor... operasyın için şimdiden bişey diyemeyiz dediler.... gider paramı verir yaptırırım yaaa hem ordaki dr um da tanıyor beni sonuçta yazın gittik...

CNM ANESTEZİLİ 800 TL 900 TL ARASINDA DEĞİŞİYO FİYATLAR BEN ÇEKTİRMEDEN ÖNCE ÇOK UĞRAŞMIŞTIM BENİM GİTTİĞİM YER ŞİŞLİ DE ŞİŞLİ TEŞSİZ MERKEZİ BENDEDE RAHİMİ ÇEKMEDEN YAPTILAR 170 TL ÖDEDİM HİÇ CNMDA YANMADI TAVSİYE EDERİM CNM HİÇ ANLAMADIM BİLE İNAN opuyorumnanaktanKADIN ZATEN İŞİNDE UZM. BOŞU BOŞUNA AVUÇ DOLUSU PARALAR SAYMA BENCE DİĞERİNDE ZATEN YAPAMADIKLARI İÇİN CNIN YANMIŞYA CNM ARTIK RAHİM DIŞARI ÇIKMADIĞI İÇİN HİÇ ANLAMIYORSUN ARA SOR İSTERSEN 0212 247 35 39 kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:

Son düzenleme:
çok saol tatlım yaaa... dediğin gibi aslında anesteziye vereceğim parayı histereskopiye veririm daha iyi... neyse eşimle de bir konuşayım da ona göre karar vericem artık... saol tatlım uğraştırdım seni de bir sürü... bir de senin dediğin diğer iki yeri de ariim de ona göre karar vercez artık....

tmm cnm riza ederim ne demek bak ben histereskopi ist. Cerrahpaşa pfor engin oral yaptırmayı düşünüyorum cnm hemde uzmanlık alanı histereskopi tam denk geldi yani 250 tl muayene ücreti ödüyorsun sonra seni üni. Hastanesinde ameliyat yapıyo cnm istersen onu bi ara

canım güzel diyorsun da biliyorsun bizim tüp bebek tedavisi görmen ihtimalimiz var ve tüp bebek merkezlerinin hepsi histereskopiyi kendi çekmek istiyor...memorial da öyle... dr la konuşmuştum ben... işin ucunda iki kez aynı işlemi olmak da var aslında bir de istanbul dışından gelicem zaten eşimin izin sorunu var o yüzden işlemlerin hep c.martesi yapılması gerekiyor.. istanbulda olsam hiç sorun olmazdı ama şimdi benim tıp fakültesi zor olur....

nazlıcım sana son bir soru tatlım bugün kafanı çok ağrıttım ama şimdi ben bu engin hocanın muayenehanesini aradım üret dediğin gibi 250 tl ama ordaki bayan işlemi tıp fakültesi veya özelde yapılabildiğini söyledi... şimdi tıp fakültesinde yaptırırsak operasyon ücreti alıyolar mı yoksa ssk karşılıyor mu??? bir de bu konuda beni aydınlatırsan çok sevincem....kafamçokkarıştı
eğer karşılamıyorsa boşuna dr a o kadar para vermiim diyorum sanırım dr un memorial ile anlaşması var sayfasında anlaşmalı hastanelerde gördüm bu demek olur ki ben bu dr a çektirirsem hastane kabul edecek....değil mi???

Arkadaşım bende rahim filmi çektiricem şimdi değil ama biraz araştırıyım diyorum çok korkuyorum napacam bilemedim valla kaçasım geliyo yazılanları okuyunca ama mecburum senin söylediğin yer fiyattada çok uygun hiç acımadı demişin orayamı gitsem ayrıca bu nası bi işlem çatlıycam meraktan mafoldumben

cnm ssk karşılyor para ödemiyorsun tatlım sadace öüretim görevlisi olduğu için engin hoca küçük meblag ödüyorsun katkı payı gibi ama 100 200 300 gibi bir reakam değil mesela ben son kürtajımı orda olmuştum 70 tl odemiştim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…