Arkadaşım hiç korkma sebeb yokmuş ne güzel işte rabbim istemediği için olmamıştır belki yani sizin için hayırlısı buymuş demekki işallah bu defa muradına erersin ALLAH büyük RABBİM hakkımızda hayırlısını versin dur bakalım bize ne diycek dr sebep neymiş.bilmiyorumkismile
cnm ben avrupa yakasındayım cerrahpaşa tıp fakültesinin proflarını tavsiye ederim engin oral var mesela ama bana uzak olur diyorsan eğer anadalu yakasında marmara üniersitesi ve yeditepe üni. hastanelerinin proflarına gidebilirsin dur bi nette araştırayım kimler varmış
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.uzmandan gelen mesajda kendiniz konu açın diyor galiba burada yazmamız yanlış olmasınopuyorumnanaktan
Yok canım yeni konu açın yada ilgili yere yazın demiş e burasıda tekrarlayan düşük yapanların paylaşım alanı sorun yok yani varsa bakarız çaresine değilmi haberlerini bekliyorum yaz tamammı
tamam canım yazarım.bakalım bekliyoruz ekim ayını. sende doktora gidince tahlillerini bildir iyi haberlerini bekliyorum.
günaydın kızlar ne var ne yok??? kızlar biz karar verdik eşimle bu ay hamile kalamassam hsg yi tekrardan çektircez... bu şüphe bizi yiyip bitiriyor... en azından hakkaten tıkalıysa ona göre bir rota çizeriz... açıksa da bir kaç ay daha deneyelim dedik... hakkımızda hayırlısı bakalım....
bende 2 defa kalbi durduğundan kürtaj olmak zorunda kaldım.Birincisi 7 haftalık ikinci 8-5 haftalıkken kalbi durdu.Nasıl bir üzüntü olduğunu bilirsiniz.
Tüm tahlilleri yaptırdım bişey çıkmadı.En son rahim filmi çektirdim oda normal.
şimdi hamile kaldığımda doktor iğne kullancaz dedi.Hamile kalmadan önce ne yapmalıyım bilmiyorum.Sizin yazılarınızda coraspin ve folik plus dan bahsediyordunuz.Acaba doktora sormadan içsem mi? Kasımda tekrar denemek istiyoruz kısmet olursa..allahım herkesin gönlüne göre versin
bende 2 defa kalbi durduğundan kürtaj olmak zorunda kaldım.Birincisi 7 haftalık ikinci 8-5 haftalıkken kalbi durdu.Nasıl bir üzüntü olduğunu bilirsiniz.
şimdi hamile kaldığımda doktor iğne kullancaz dedi.Hamile kalmadan önce ne yapmalıyım bilmiyorum.Sizin yazılarınızda coraspin ve folik plus dan bahsediyordunuz.Acaba doktora sormadan içsem mi? Kasımda tekrar denemek istiyoruz kısmet olursa..allahım herkesin gönlüne göre versin
Tabi yazarım zor günlerde yazıştık güzel günlerdede yazışıcaz işallah bebişleri konuşuruz ne güzel
dilaycım özledim seni canım nerelerdesin??? ben de bir değişiklik yok canım işte bildiğin gibi... 2 aydır korunmuyoruz bakalım bu ay da gebelik oluşmassa hsg çektiricem onu araştırıyorum....çiçeğim, tualina, nazlı, tuğcal sizdeki durumları merak ediyorum hepinizi özledim. çok sık giremiyorum çünkü.
rabbim o günleri bize gösterir inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?