• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

Arkadaşım hiç korkma sebeb yokmuş ne güzel işte rabbim istemediği için olmamıştır belki yani sizin için hayırlısı buymuş demekki işallah bu defa muradına erersin ALLAH büyük RABBİM hakkımızda hayırlısını versin dur bakalım bize ne diycek dr sebep neymiş.bilmiyorumkismile

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.uzmandan gelen mesajda kendiniz konu açın diyor galiba burada yazmamız yanlış olmasınopuyorumnanaktan

cnm ben avrupa yakasındayım cerrahpaşa tıp fakültesinin proflarını tavsiye ederim engin oral var mesela ama bana uzak olur diyorsan eğer anadalu yakasında marmara üniersitesi ve yeditepe üni. hastanelerinin proflarına gidebilirsin dur bi nette araştırayım kimler varmış

ayyy canım ben yanlış yazmış avrupa yakasındayım ben şu engin orala bakıcam bir ..yaaa birde bildiğiniz bayan dr varmı tercihim bayandan yana benim..ne bilem işte..cevapladığın için çooookkkk teşekkür ederimzemuszemus

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.uzmandan gelen mesajda kendiniz konu açın diyor galiba burada yazmamız yanlış olmasınopuyorumnanaktan

Yok canım yeni konu açın yada ilgili yere yazın demiş e burasıda tekrarlayan düşük yapanların paylaşım alanı sorun yok yani varsa bakarız çaresine değilmi haberlerini bekliyorum yaz tamammı

Yok canım yeni konu açın yada ilgili yere yazın demiş e burasıda tekrarlayan düşük yapanların paylaşım alanı sorun yok yani varsa bakarız çaresine değilmi haberlerini bekliyorum yaz tamammı

tamam canım yazarım.bakalım bekliyoruz ekim ayını. sende doktora gidince tahlillerini bildir iyi haberlerini bekliyorum.

günaydın kızlar ne var ne yok??? kızlar biz karar verdik eşimle bu ay hamile kalamassam hsg yi tekrardan çektircez... bu şüphe bizi yiyip bitiriyor... en azından hakkaten tıkalıysa ona göre bir rota çizeriz... açıksa da bir kaç ay daha deneyelim dedik... hakkımızda hayırlısı bakalım....

günaydın kızlar ne var ne yok??? kızlar biz karar verdik eşimle bu ay hamile kalamassam hsg yi tekrardan çektircez... bu şüphe bizi yiyip bitiriyor... en azından hakkaten tıkalıysa ona göre bir rota çizeriz... açıksa da bir kaç ay daha deneyelim dedik... hakkımızda hayırlısı bakalım....

SÜPER BİR KARAR CNM EMİN OL DOĞRU YOLDASIN alkisalkisalkis

bende 2 defa kalbi durduğundan kürtaj olmak zorunda kaldım.Birincisi 7 haftalık ikinci 8-5 haftalıkken kalbi durdu.Nasıl bir üzüntü olduğunu bilirsiniz.
Tüm tahlilleri yaptırdım bişey çıkmadı.En son rahim filmi çektirdim oda normal.
şimdi hamile kaldığımda doktor iğne kullancaz dedi.Hamile kalmadan önce ne yapmalıyım bilmiyorum.Sizin yazılarınızda coraspin ve folik plus dan bahsediyordunuz.Acaba doktora sormadan içsem mi? Kasımda tekrar denemek istiyoruz kısmet olursa..allahım herkesin gönlüne göre versin

bende 2 defa kalbi durduğundan kürtaj olmak zorunda kaldım.Birincisi 7 haftalık ikinci 8-5 haftalıkken kalbi durdu.Nasıl bir üzüntü olduğunu bilirsiniz.
şimdi hamile kaldığımda doktor iğne kullancaz dedi.Hamile kalmadan önce ne yapmalıyım bilmiyorum.Sizin yazılarınızda coraspin ve folik plus dan bahsediyordunuz.Acaba doktora sormadan içsem mi? Kasımda tekrar denemek istiyoruz kısmet olursa..allahım herkesin gönlüne göre versin

çok geçmiş olsun arkadaşım hoş geldin aramıza , öykün benimkiyle aynı ben ekstradan histeroskopi yaptırdım...folbiolu kullan zaten ama coraspirini dr una sor ama bence bir sakınca olmaz,rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah meleğin seninle kalır bu sefer...

arkadaşım aynı acıyı bende iki defa yaşadım ilki 12 haftalık ikincisi 8 haftalıktı.bende tüm tahlilleri yaptırdım hiçbirşey çıkmadı.şuanda sadece folik plus kullanıyorum hamile kalıncada aspirin kullanmaya başlayacağım . doktorum folik plus hiçbir zararı yok dedi ben 4 aydır kullanıyorum.çünkü folik asitte bir tedavi yöntemiymiş hamile kalmadan üç ay önce kullanmaya başlamamı önerdi tüm gittiğim doktorlar.sende hamile kalmayı düşünüyorsan folik asite başla ama aspirini doktoruna danış öyle kullan derim

MERHABA KIZLAR UZUN BİR ARADAN SONRA HERKESE MERHABA ...mesajlara şöyle bir göz attım aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş onlara hoşgeldiniz diyorum.

bende gebelikle ilgili bir gelişme yok bakalım bu ay adetten sonra denemeyi düşünüyorum kısmet ne zaman olursa artık.
sizlerde ne gibi değişiklikler var acaba???

arkadaşım sana da çok geçmiş olsun doğru yerdesin buradaki herkes bir yada daha fazla düşük sorunu yaşamış kişlerden oluşuyor.
benimde başımdan 3 düşük geçti. bunlardan 2 tanesi 8. haftada meydana geldi kalp atımı durması nedeniyle gitmediğim doktor yaptırmadığım tahlil kalmadı ama ne kadar araştırırsak araştıralım bir sonuç çıkmadı herşey normal gözüküyor şu an hiç birşey kullanmıyorum. hamile kalınca 0.4 iğne tedavisi uygulanacak değişiklik olmazsa benim sorunum sebebi bilinmeyen düşük. anlayacağın deneyeceksin hangisinde tutarsa artık bu kadar rahat yazıyorum çünkü doktorlar bu şekilde tarif ediyor ne yapayım )))

çiçeğim, tualina, nazlı, tuğcal sizdeki durumları merak ediyorum hepinizi özledim. çok sık giremiyorum çünkü.

çiçeğim, tualina, nazlı, tuğcal sizdeki durumları merak ediyorum hepinizi özledim. çok sık giremiyorum çünkü.
dilaycım özledim seni canım nerelerdesin??? ben de bir değişiklik yok canım işte bildiğin gibi... 2 aydır korunmuyoruz bakalım bu ay da gebelik oluşmassa hsg çektiricem onu araştırıyorum....

nazlım sen istanbuldasın heralde bana aneztezi yapan bir merkez şlazım biliyon mu canım senin önereceğin bir yer varmı??? ben temmuzda çektirdim yaaa çok canım yanmıştı şimdi artık cesaretim yok ayık çektirmeye... senin bildiğin bir yer varsa bana da söylermisin canım???

Back