Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN....ağzına sağlık canım benim...

amin canım ağzına sağlık rabbim dualarını dualarımız kabul etsin inşallah sağlıklı bebekler kucağımıza almayı nasip etsin

çok güzel yazmışsın canım aminnnn işallah hayırlısıyla rabbim dualarımızı duyar duyarda evlat hasreti çeken herkes kavuşur yavrularına yüreğine sağlık canım

arkadaşlar ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum tavsiye edbileceğiniz dr varmı..valla herkesede güvenemiyorum artık

arkadaşlar ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum tavsiye edbileceğiniz dr varmı..valla herkesede güvenemiyorum artık
cnm ben avrupa yakasındayım cerrahpaşa tıp fakültesinin proflarını tavsiye ederim engin oral var mesela ama bana uzak olur diyorsan eğer anadalu yakasında marmara üniersitesi ve yeditepe üni. hastanelerinin proflarına gidebilirsin dur bi nette araştırayım kimler varmış

elifciim marmara üniv. de prof. dr hüseyin hüsnü GÖKASLAN var yeditepe üniv. de prof.dr cem FIÇICIOĞLU var hatta bu cem hoca çok ünlü bir prof. artı burdan giden bayanlar olmuş 2008 yılına ait topik var herkes çok memnun genel olarak çok iyi birini olduğunu yazmışlar cnm gerisi sana kalmış artıkın :)

Arkadaşlar çapaya bağlı bülent baysal diye bir dr varmış nette gezerken ögrendim ayrıca bi kaç kişidende iyi bir dr olduguna dair duyumlar aldım aranızda bu dr bilen varmı yoksa eger bana bir dr önerebilirmisiniz ünüversite hast olabilir bu defa her konuda dr hastane testler vs daha dikkatli olmak istiyorum çünkü yasananlar çok zor bilen iyi bilir yaşananların acısı kolay gitmiyo

Aslında arkadaşlar bana gereken bilgileri verdiniz çok teşekür ederim ama mümkünse birde iyi bir dr önerirseniz çok sevinirim nede olsa aynı şeyleri paylaşıyoruz beni anlarsınız

aslında arkadaşlar bana gereken bilgileri verdiniz çok teşekür ederim ama mümkünse birde iyi bir dr önerirseniz çok sevinirim nede olsa aynı şeyleri paylaşıyoruz beni anlarsınız
cnm avrapa yakasındaysan cerrahpaya prof. Engin oral var bende bi işlem için ona gitmeyi düşünüyorum

günaydın kızlar hepinize, güzel bir hafta geçirmemiz dileğimle, kızlar istanbuldaki drlar hakkında bir bilgim yok, bana ankara yakın onun için orada dr araştırmıştım...bu konuda yardımcı olamaıyacağım ama gideceğiniz dr riskli gebelik uzmanı olsun buna çok dikkat edin olur mu...

Tualınacım burdaki dr pek kibirli para kazanma meraklısı hepsi ben istanbulun en iyi prof. Buldum riski gebelik uzm. Aynı zamanda ama bana yardımcı olmadı ilgi alanım değil dedi çnkü devlet hastanesinde para kazanamayacakya büyük yerin derdide büyük insan kime güveneceğine karar veremiyor çoğu hastaları müşteri gibi görüyo

sorma nazlıcığım devlet hastaneleri öyle inan, ben buradaki kadın doğum hastanesinde ultrason bile yaptıramadım biliyomusun yapmıyorlar radyoloji uzmanına yönlendiriyorlar ve oda günler sonrasına gün veriyor, allahtan muayanehaneye gidiyorum ve hastaneyi sadece tahliller için kullanıyorum yoksa inan çile olurdu canım, allah yardımcımız olsun hepimizin, malesef öyle bir zamana kaldık ki paran varsa imkanlardan faydalanıyorsun yoksa sürünüyorsun,

evet cnm yaa rabbim bizi ii doktorlarla karşılaştırsın inş. Bizim durumumuzdakiler için doktorda çok önemli

Yeliz_34 cnm suat süphan erşahinle ilgili bir araştırma yaptım genel olarak çok güler yüzlü ilgili psikolog gibi doktor oılduğu söylenmiş ama seninde bilmem gerektiğini düşündüm burda topic var senin doktorunla ilgili bebekteki kalp sorunlarını çözemiyormuş bende ordan okudum istersen o topiği bir oku cnm sadece iligili güler yüzlü olmak yetmez tecrübe bilgi de çok önemli bilgisiyle ilgili hiçbişi yazlımamış cnm gerisi sana kalmış mesela bende türkiye hastaneindeki ayşe dumana gidiyorum grnrl olarak hep tecrübe bilgisinden bahsedilmiş cnm

nazlı canım ben araştırmadım hiç doğrudur tabiki bilgi önemli ben psikolg destek almaya gitmiyorum oraya... araştırıcam bende teşekkür ederim ilgin için ben çok araştırma yapmadım doktor konusunda 3 doktora gittim dahliller çıktıktan sonra hepsi aynı tedavi yolunu söyleyince bende suat bey de hep iyi haberlerle çıkınca devam ettim... ben bu kontrolümde bazı sorularım olacak zaten cevaplar beni tatmin etmezse değişicem hastaneyi ve doktorumu

Arkadaşım hiç korkma sebeb yokmuş ne güzel işte rabbim istemediği için olmamıştır belki yani sizin için hayırlısı buymuş demekki işallah bu defa muradına erersin ALLAH büyük RABBİM hakkımızda hayırlısını versin dur bakalım bize ne diycek dr sebep neymiş.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…