öylesine bi baktım çıktım cnm yaa bi değişiklik varmı diye sen nasılsın cnm çok şükür ben iiyimsenin de balım demin diğer topicte gördüm seni yazdım hemen ama çıkmışsın....:gitme: Nasılsın canım???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öylesine bi baktım çıktım cnm yaa bi değişiklik varmı diye sen nasılsın cnm çok şükür ben iiyimsenin de balım demin diğer topicte gördüm seni yazdım hemen ama çıkmışsın....:gitme: Nasılsın canım???
Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu Yüce Peygamberi bize şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamızı kabul et.Şu mübarek Cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul et. İsteyen, sana el açan, gözyaşlarıyla yalvaran cümle Müslümanlara katından hayırlı bir evlat nasip et Ya Rabbim!!!AMİİİİNNNNN!!!!!!!!
ya rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya rabbi, bu yüce peygamberi bize şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamızı kabul et.şu mübarek cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul et. Isteyen, sana el açan, gözyaşlarıyla yalvaran cümle müslümanlara katından hayırlı bir evlat nasip et ya rabbim!!!amiiiinnnnn!!!!!!!!
cnm ben avrupa yakasındayım cerrahpaşa tıp fakültesinin proflarını tavsiye ederim engin oral var mesela ama bana uzak olur diyorsan eğer anadalu yakasında marmara üniersitesi ve yeditepe üni. hastanelerinin proflarına gidebilirsin dur bi nette araştırayım kimler varmışarkadaşlar ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum tavsiye edbileceğiniz dr varmı..valla herkesede güvenemiyorum artık
cnm avrapa yakasındaysan cerrahpaya prof. Engin oral var bende bi işlem için ona gitmeyi düşünüyorumaslında arkadaşlar bana gereken bilgileri verdiniz çok teşekür ederim ama mümkünse birde iyi bir dr önerirseniz çok sevinirim nede olsa aynı şeyleri paylaşıyoruz beni anlarsınız
Tualınacım burdaki dr pek kibirli para kazanma meraklısı hepsi ben istanbulun en iyi prof. Buldum riski gebelik uzm. Aynı zamanda ama bana yardımcı olmadı ilgi alanım değil dedi çnkü devlet hastanesinde para kazanamayacakya büyük yerin derdide büyük insan kime güveneceğine karar veremiyor çoğu hastaları müşteri gibi görüyo
evet cnm yaa rabbim bizi ii doktorlarla karşılaştırsın inş. Bizim durumumuzdakiler için doktorda çok önemlisorma nazlıcığım devlet hastaneleri öyle inan, ben buradaki kadın doğum hastanesinde ultrason bile yaptıramadım biliyomusun yapmıyorlar radyoloji uzmanına yönlendiriyorlar ve oda günler sonrasına gün veriyor, allahtan muayanehaneye gidiyorum ve hastaneyi sadece tahliller için kullanıyorum yoksa inan çile olurdu canım, allah yardımcımız olsun hepimizin, malesef öyle bir zamana kaldık ki paran varsa imkanlardan faydalanıyorsun yoksa sürünüyorsun,
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto.../269554-medical-park-suat-suphan-ersahin.htmlnazlı topik ne olarak onuda söylesene bakayım bi başlık ne olarak