• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

tatlım sen hsg yi ne yaptın
nazlıcım ben yılsonuna kadar gebelik oluşmassa veya sorun olursa çektiricem canım... şimdi beklemedeyim..bu aydan cok umutluyum boş hayaller kurmak istemiyorum aslında Rabbim isterse olur inşallah... geçenlerde dr a gittim konuşmak için... dış gebeliği hamileikten saymıyolarmış... yani 2 kez düşük yaptın dedi... o da normal olabilir dedi... 3 de de sorun olursa histereskopi çekelim dedi.... şimdilik olumsuz şeyler düşünmek istemiyorum aslında.... o zaman gelirse Allah korusun o zaman düşünücem artık... sen nerde çektiriceksin yer düşündün mü?? çünkü bizim burda çeken yer olmadığından ya bursa yada istanbula gitcez...

:)) teşekkür ederiz canım, aynen tuğçeciğim burdada kapalı soğuk ve yağışlı bir hava var ama mecburen işteyiz...
aman tatlım ne güzel işiniz var Allah'a şükür bak den şimdi 28 imden sonra yine başladım ders çalışmaya walla cok zor oluyor unutmuşum hep... mezun olalı 6 sene oldu zor oluyor gerçekten....

nazlıcım ben yılsonuna kadar gebelik oluşmassa veya sorun olursa çektiricem canım... şimdi beklemedeyim..bu aydan cok umutluyum boş hayaller kurmak istemiyorum aslında Rabbim isterse olur inşallah... geçenlerde dr a gittim konuşmak için... dış gebeliği hamileikten saymıyolarmış... yani 2 kez düşük yaptın dedi... o da normal olabilir dedi... 3 de de sorun olursa histereskopi çekelim dedi.... şimdilik olumsuz şeyler düşünmek istemiyorum aslında.... o zaman gelirse Allah korusun o zaman düşünücem artık... sen nerde çektiriceksin yer düşündün mü?? çünkü bizim burda çeken yer olmadığından ya bursa yada istanbula gitcez...

CNM BEN HSG ÇEKTİRDİM ZATEN İSTANBULDAYIM BENDE BURDAKİ ÖZEL HASTANELERDE FİYATLAR UÇMUŞ 500 600 800 LERDE HEP EE DEVLET HASTANELERİDE MÜBAREK 2 AY AYA KADAR UZATIYOR GÜNÜ BENDE ÖZEL Bİ LABARATUARDA ÇEKTİRDİM 170 TL ŞİŞLİDE İNŞ. SANA GEREK KALMAZ EĞER OLURSA ORAYA YÖNLENDİRİRİM SENİ CNM HİSTERESKOPİYİDE ÜNİ. HASTANESİNDE Bİ PROFA OLMAK İSTİYORUM BAKALIM CNM BİR TANE BULDUM AMA O GÜNLER Bİ GELSİN HAYIRLISIYLA DA SENİNDE DEDİĞİN GİBİ O GÜN DÜŞÜNÜRÜZ Şİ,MDİDEN KENDİMİZİ YORMANIN ALEMİ NE DİMİ AMA :1:

doğru diyosun nazlıcım.. histereskopiyi üni de çektirmek daha mantıklı aslında... inşallah senin de iyi çıkar sonuçlar canım... şu veletler gelsin diye kırk takla atıyoruz valla Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmaz inşallah.....

doğru diyosun nazlıcım.. Histereskopiyi üni de çektirmek daha mantıklı aslında... Inşallah senin de iyi çıkar sonuçlar canım... şu veletler gelsin diye kırk takla atıyoruz valla rabbim emeklerimiz boşa çıkarmaz inşallah.....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ...!

tualina İyişallah kucağına almayıda nasip eder rabbim senin yaşadığın bu sevinci rabbim bizlerede yaşatsın bin kere maşallah

mrb hep aradığım bir konuydu bu nasılda akıl edemedim buraya bakmaya kendime çok kızıyorum...öncelikle hikayemi anlatıyorum..ve siz tecrübeli bayanlardan yardım bekliyorum.ne olur bir şeyler deyin bana..ben evlendikten sonra 5 ay kontrol hapı kullandım sonrasında adet düzensizliğim oldu kızkende vardı hep zaten.sonra onun tedavisi derken çocuk olsun diye de tedaviye devam ettim bir sene olmadı ilaçlar iğneler kullandım olmadı rahim filmi çekildi biraz şekil bozuklupu var dedi dr.ama hamile kalmanda sorun olmaz dedi ..strersten kalmıyorsun dedi ve kursa falan yazıldım ve o ay kaldım böylelikle başladı o bebeğim öğrendikten 4-5 haftalık falan düştü sonra 3 ay sonra gene hamiş kaldım ve sağlıkla sorunsuz doğurdumö şu an 5.5 yaşında oğlum oğlum 3 yaşındayken yine hamile kaldım doğal yolla iki kese vardedi dr birinde gebelik var birinde şuan gözükmüyor boş da olabilir doluda olabilir falan dedi ve bir dah öğrenemedim zaten2.5 aylıkken düştü kürtajla temizlediler.bir sen sonra yine hamile kaldım oda 4.5 haftalık falan düştü şuan bir buçuk sene oldu hala korunuyorum bir yavrum olsun daha çok istiyorum ama hala cesaret edemiyorum hangi dr gidicem bilmiyorum .ve sizlerden öğrenmek istediğim bu anlattığınız tedaviler kaç ay sürüyor.oğlum seneye ilk okla başlıcak iii hesaplayıp hamiş falan kalıp doğurursam eylüle denk gelsin istemiyorum..YAAA LÜTFEN BİR ŞEY DEYİN NEYİM OLABİLİR SİZCE DR BIKTIM İLAÇLAR STRES OLDU OLMADI KALDIM KALMADIM DÜŞTÜ DÜŞMEDİ HAMİLEYİM DMEYE UTANIYORUM İNSANLARA HERKESE AÇIKLAMA YAPMAK NE YAPAYIM YAAA FİKİR VERİN LÜTFEN...

günaydın canlarım, hepinizin cuması mübarek olsun ve rabbim tez zamanda hepimize anne baba olmayı nasip etsin...

mrb hep aradığım bir konuydu bu nasılda akıl edemedim buraya bakmaya kendime çok kızıyorum...öncelikle hikayemi anlatıyorum..ve siz tecrübeli bayanlardan yardım bekliyorum.ne olur bir şeyler deyin bana..ben evlendikten sonra 5 ay kontrol hapı kullandım sonrasında adet düzensizliğim oldu kızkende vardı hep zaten.sonra onun tedavisi derken çocuk olsun diye de tedaviye devam ettim bir sene olmadı ilaçlar iğneler kullandım olmadı rahim filmi çekildi biraz şekil bozuklupu var dedi dr.ama hamile kalmanda sorun olmaz dedi ..strersten kalmıyorsun dedi ve kursa falan yazıldım ve o ay kaldım böylelikle başladı o bebeğim öğrendikten 4-5 haftalık falan düştü sonra 3 ay sonra gene hamiş kaldım ve sağlıkla sorunsuz doğurdumö şu an 5.5 yaşında oğlum oğlum 3 yaşındayken yine hamile kaldım doğal yolla iki kese vardedi dr birinde gebelik var birinde şuan gözükmüyor boş da olabilir doluda olabilir falan dedi ve bir dah öğrenemedim zaten2.5 aylıkken düştü kürtajla temizlediler.bir sen sonra yine hamile kaldım oda 4.5 haftalık falan düştü şuan bir buçuk sene oldu hala korunuyorum bir yavrum olsun daha çok istiyorum ama hala cesaret edemiyorum hangi dr gidicem bilmiyorum .ve sizlerden öğrenmek istediğim bu anlattığınız tedaviler kaç ay sürüyor.oğlum seneye ilk okla başlıcak iii hesaplayıp hamiş falan kalıp doğurursam eylüle denk gelsin istemiyorum..yaaa lütfen bir şey deyin neyim olabilir sizce dr bıktım ilaçlar stres oldu olmadı kaldım kalmadım düştü düşmedi hamileyim dmeye utanıyorum insanlara herkese açıklama yapmak ne yapayım yaaa fikir verin lütfen...
cnm öncelikle geçmiş olsun ve hoş geldin aramıza sana tavsiyem bence git bir üni. Hastanesine bütün araştırmalarını detaylı olarak yaptır daha sonra test sonuçlarını tartışalım burda mesela bizde kan pıhtılaşması çıktı ve iğne kullşanıcaz kalınca şuan hamile olan ve kullanan arkadaşlarımızda var burda cnm

mrb hep aradığım bir konuydu bu nasılda akıl edemedim buraya bakmaya kendime çok kızıyorum...öncelikle hikayemi anlatıyorum..ve siz tecrübeli bayanlardan yardım bekliyorum.ne olur bir şeyler deyin bana..ben evlendikten sonra 5 ay kontrol hapı kullandım sonrasında adet düzensizliğim oldu kızkende vardı hep zaten.sonra onun tedavisi derken çocuk olsun diye de tedaviye devam ettim bir sene olmadı ilaçlar iğneler kullandım olmadı rahim filmi çekildi biraz şekil bozuklupu var dedi dr.ama hamile kalmanda sorun olmaz dedi ..strersten kalmıyorsun dedi ve kursa falan yazıldım ve o ay kaldım böylelikle başladı o bebeğim öğrendikten 4-5 haftalık falan düştü sonra 3 ay sonra gene hamiş kaldım ve sağlıkla sorunsuz doğurdumö şu an 5.5 yaşında oğlum oğlum 3 yaşındayken yine hamile kaldım doğal yolla iki kese vardedi dr birinde gebelik var birinde şuan gözükmüyor boş da olabilir doluda olabilir falan dedi ve bir dah öğrenemedim zaten2.5 aylıkken düştü kürtajla temizlediler.bir sen sonra yine hamile kaldım oda 4.5 haftalık falan düştü şuan bir buçuk sene oldu hala korunuyorum bir yavrum olsun daha çok istiyorum ama hala cesaret edemiyorum hangi dr gidicem bilmiyorum .ve sizlerden öğrenmek istediğim bu anlattığınız tedaviler kaç ay sürüyor.oğlum seneye ilk okla başlıcak iii hesaplayıp hamiş falan kalıp doğurursam eylüle denk gelsin istemiyorum..YAAA LÜTFEN BİR ŞEY DEYİN NEYİM OLABİLİR SİZCE DR BIKTIM İLAÇLAR STRES OLDU OLMADI KALDIM KALMADIM DÜŞTÜ DÜŞMEDİ HAMİLEYİM DMEYE UTANIYORUM İNSANLARA HERKESE AÇIKLAMA YAPMAK NE YAPAYIM YAAA FİKİR VERİN LÜTFEN...
çok geçmiş olsun arkadaşım, ama şunu unutmaki çok şanslısın çünkü annesin, burada hepimiz anne olmak için çabalıyoruz, senide anlayabiliyorum oğluna bir kardeş vermek istiyosun, canım sana tavsiyem bir profosere gitmen osana yol çizer arkadaşım...bence adam akıllı tedavini yaptırmadan asla tekrar bebek düşünme , illa olacak diye sağlığından olma arkadaşım...allah yardımcın olsun...

günaydın kızlar
herkes iyi maşalaaaaaaah

elif hoşgeldin canım
kızlarında dediği gibi üni. hastanesinin profuna gidip öncelikle testlerini yaptırman en doğru yol anlattıklarından rahim bozukluğu dikkatimi çekti onu çözmek gerekebilir
ama 1 yawrun olmuş ne mutlu sana gerçekten çok şanslısın

çok sağolun arkadaşlar valla gece uyuyamadım bir hayecan bir panik oldum siteden çıkınca ..evet allaha binlerce şükür ki bir yavrum var .ve onun için istiyorum bir yavru daha o çok istiyor çocuk kendi kendine resim yapıyor beni çiziyor ve karnıma bebek yapıyor..o resmi görünce kötü oldum tabi her şey kısmet bir daha olmazsada takdir derim..işallah allah sizede anneliği nasip eder ..emin olun tüm isteyenlere dua ediyorum.tedaviye başlayınca tahliller falan ne kadar sürüyor.2ay falan sürüyormu.ve bu dönemde korunuyormusunuz...ÇOOKKK TEŞEKKÜE EDERİM VERDİĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN...ÇOK MUTLU OLDUMa.s.a.s.a.s.

çok sağolun arkadaşlar valla gece uyuyamadım bir hayecan bir panik oldum siteden çıkınca ..evet allaha binlerce şükür ki bir yavrum var .ve onun için istiyorum bir yavru daha o çok istiyor çocuk kendi kendine resim yapıyor beni çiziyor ve karnıma bebek yapıyor..o resmi görünce kötü oldum tabi her şey kısmet bir daha olmazsada takdir derim..işallah allah sizede anneliği nasip eder ..emin olun tüm isteyenlere dua ediyorum.tedaviye başlayınca tahliller falan ne kadar sürüyor.2ay falan sürüyormu.ve bu dönemde korunuyormusunuz...ÇOOKKK TEŞEKKÜE EDERİM VERDİĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN...ÇOK MUTLU OLDUMa.s.a.s.a.s.

evet korunuyorsun tahliller 2 ayda sürer 6 ayda 1 yılda, benim tam detaylı araştırmam 1 yıl sürmüştü...dr un ne isteyeceğine ve sonuçta neler çıkacağına bağlı...

canım hoşgeldin Allah oğlunu sana bağışlasın inşallah ne güzel tatmışsın annelik duygusunu... diğer arkaaşlarımın dediği gibi bir prof a gidip detaylı inceleme isteyebilirsin... sonuçta bir kez doğum yapmışsın çok önemli bir rahatsızlığın olduğunu düşünmüyorum ama yine de tedbirli olmakta fayda var dimi....

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu Yüce Peygamberi bize şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamızı kabul et.Şu mübarek Cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul et. İsteyen, sana el açan, gözyaşlarıyla yalvaran cümle Müslümanlara katından hayırlı bir evlat nasip et Ya Rabbim!!!AMİİİİNNNNN!!!!!!!!

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu Yüce Peygamberi bize şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamızı kabul et.Şu mübarek Cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul et. İsteyen, sana el açan, gözyaşlarıyla yalvaran cümle Müslümanlara katından hayırlı bir evlat nasip et Ya Rabbim!!!AMİİİİNNNNN!!!!!!!!
AMİN.......bayanssulusmilebayanssulusmileCNM BENİM YÜREĞİNE SAĞLIK:Saruboceq:

senin de balım demin diğer topicte gördüm seni yazdım hemen ama çıkmışsın....:gitme: nasılsın canım???

Back