Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

YA KIZLAR YAĞMURGÜL VARDI HANİ MELAHAT ABLAMIZ NE OLDU ONA ARTIK HİÇ UĞRAMIYOR ARAMIZA İNŞ HERŞEY YOLUNDADIR MELAHAT ABLAAAAAAAAAAAAAAA
HANİ HEPİMİZ DOĞURANA KADAR BIRAKMAYACAKTIN BİZİ KÜSTÜK AMA :dilcikar:

evet ya neredesin melehat abla...

günaydın canlarım hepinize, akşamın heyecanı başladı şimdiden kalbim pıt pıt atıyor, her kontrol öncesi yaşıyorum bunu, rabbim hiç kimseye ve bizlere evlat acısı yaşatmasın inşallah...

günaydın canlarım hepinize, akşamın heyecanı başladı şimdiden kalbim pıt pıt atıyor, her kontrol öncesi yaşıyorum bunu, rabbim hiç kimseye ve bizlere evlat acısı yaşatmasın inşallah...
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN CNM BENİM SEN İÇİNİ FEHAT TUT HERŞEY YOLUNDA İNŞ. RABBİMİZ İZNİYLE TOSİNO SENİ BEKLİYO ODA SENİ ÖSLEDİ ANNEM GELSİNDE BENİ GÖRSÜN DİYO EFET EFET opuyorumnanaktan

oyyyyyyyy yesin onu annesi :)) bende onu çok özlüyorum ama elimde değil nazlıcığım evham yapıyorum işte kontrol öncesi, sen nasılsın canım nasıl gidiyor...

oyyyyyyyy yesin onu annesi :)) bende onu çok özlüyorum ama elimde değil nazlıcığım evham yapıyorum işte kontrol öncesi, sen nasılsın canım nasıl gidiyor...
EFET EFET BİZ TEYSELERİDE YİCEEEEEZ TOTOSUNU HELE Bİ DOĞSUN YER YERİNİ ISIRICAM DİCEM SEN NE HAKLA BU GÜZEL ENNEYİ BU KADAR ÜSERSİN TELEŞLANDIRIRSIN BAKİ DİCEM SENİ YARAMAS SENİ HAYLAZ SENİ DİCEMMMMMMMM kaydirigubbakcemile3HELE Bİ GELSİN ÇEKİCEĞİ VAR ELİMİZDEN eyvahedigeldismile

BENDE İYİYİM YASEMİNCİM ÇOK ŞÜKÜR HALİMİZE BEKLEMEDEYİM HENÜZ CNM AKŞAM MUTLAKA BİZ OLMASAKTA GÜZEL HABERLERİNİ YAZDA YÜZÜMÜZ GÜLSÜN

nazlı , tualina günaydın canlarım. Tualina seni çok iyi anlıyorum bende kontrole gideceğim gece hiç uyuyamam doktor kontrol ederkende farkında olmadan kendimi öyle bi sıkıyorumki anlatamam geçicek bu günler sağlıklıca alıcaz inşallah kucaklarımıza, amin rabbim hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah... güzel haberlrini bekliyoruz...

SANADA GÜNAYDIN CNM a.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

canım inan o masaya yatar yatmaz ilk dediğim şey hocam kalbi atıyormu oluyor, hemen kalbini gösteriyor dr umuz bak atıyo işte diye...sağsağlim kucağımıza alınca geçecek inşallah yelizciğim...rabbim nazarlardan korusun meleklerimizi ve bizleri...

AY CANLARIM BENİM YAAA VARYA NE KADAR ZOR BİR DURUM BENM 3 GEBELİK GEÇİRDİM AMA HİÇ KALP ATIŞI OLMADI GEBELİKLERİMDE O YÜZDEN O DUYGUYU HİÇ YAŞAMADIM EĞER RABBİM NASİP EDERDE YAŞARSAM DURUMUM SİZDE FARKLI OLMAZ HERHALDE EYYY GÜZEL ALLAHIM SEN BİZİM YÜZÜMÜZE BAK YA RABBİM! AMİN...bayanssulusmile

bu sefer herşey çok güzel olacak nazlım ....duana kocaman amin diyorum canım....

bu sefer herşey çok güzel olacak nazlım ....duana kocaman amin diyorum canım....

CNM YAA İNAN BENDE GÖNÜLDEN İNANIYORUM GÜZEL OLACAĞINA ÇOK DUA EDİYORUM EVLAT ACISI YAŞAMAK ÇOK ZORMUŞ ANCAK BİZLER GİBİ YAŞAYANLAR BİZELERİ ANLIYOR KOLAY YOLDAN SAHİP OLANLAR BİLMİYORLAR NELER ÇEKTİĞİMİZİ SİZLERİN YAPTIĞI EVHAMLARDA BİZLERİN KAFALARINDAKİ ACABALARDA BOŞ YERE DEĞİL KOLAY ŞEYLER YAŞAMADIK BU GÜNLERE DUALARIMIZLA BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN MÜCADELELERİMİZLE GELDİK YERİ GELDİ ÜMİTSİZLİĞE KAPILDIK KABUĞUMUZA ÇEKİLDİK HATTA YETMEDİ HAYATA KÜSTÜK YERİ GELDİ SEVİNDİK YERİ GELDİ ÜZÜLDÜK AMA HEP Bİ YEŞİL IŞIK VARDI SONRA KADER ARKADAŞLARIMIZIN DOĞUM HABERLERİNİ ALDIKÇA ACABA DEDİK NEDEN OLMASIN DEDİK BİR KERE DAHA DENESEK NE KAYBEDERİZ DEDİK VE ASNİL TUALİNA YELİZ_34 ÜN MÜZDELERİYLE YENİDEN HAYATA TUTUNDUK ONLARIN İLERLEDİĞİ YOLDA İLERLİYORUZ SİZLERDEN GELEN GÜZEL HABERLERLE SEVİNİYORUZ VE İNANIYORUZ SİZLERİN DOĞUM HABERİNİ ALACAĞIZ HAYIRLISIYLA GÜNÜN BİRİNDE BELKİDE BU TOPİKTE HEPİMİZ Bİ BAKMIŞIZ ÇOCUKLARIMIZDAN KONUŞUYORUZ ...... :gitme:

Son düzenleme:
:çok üzgünüm kadar güzel anlatmışsınki nazlıcığım hepimizin yaşadığı duygular bunlar ama nefes aldıkça ve menepoza girmedikçe hep bir umut var anne olmak için, öyle dedim hepben kendime...

kızlar günaydın duygu yoğunluğu yaşadığım bi gün sizde iyice duygulandırdınız beni :gitme:
dün bi arkadaşımız doğum yaptı.çiçeğimizi yaptırdık gittik hastanede bebişi görmeye
benim için ızdıraptı.bütün gece ağladım.bir çiçeği taşımak bu kadar zor olmamıştı okadar ağır geldiki
hep kendimi düşündüm hayal ettim.hayallerimiz gerçek oljur inşallah
çok üzgünüm

seni çok iyi anlıyorum bende arkadaşımın 2.bebeğine hamile olduğu haberini aldım sevindim ama bir yandanda içim acıdı benim 3 defadır bebeğim ellerimden kayıp gidiyor tutamıyorum ama işallah rabbim bizede anna olmayı nasip eder

:çok üzgünüm: :1hug:CNM BENİM YAPMA BÖYLE LÜTFEN BU TÜR DURUMLARA ALIŞMAK ZORUNDAYIZ.ÇOK ZOR BİLİYORUM AMA ÇIKMAYAN CANDAN ÜMİT KESİLMEZ BAKARSIN ŞURDA BİR İKİ AY SONRA SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ CNM BİZLER DİĞER KADNLARA GÖRE ÇOK DAHA GÜÖLÜ OLMALIYIZ BİZE DAHA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR AYAKTA KALMAMAK GİDENEİN ARKASINDAN ELBETTEKİ ÜZÜLÜP YOLUMUZA DEVAM ETMEMİZ LAZIM CNM YOKSA HAYATI KENDİMZE ZEHİR ETTİĞİMİZLE KALIRIZ BİR DAHA DENESEK NE KAYBEDERİZ HEP BÖYLE DÜŞÜN CNM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…