• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

b12 yi eylem önemişti.araştırdım bende 1 aydır folikle beraber içiyorum.
kocişede evicap ve folik içiriorum.
yasmin çok çok teşekkür ederim kuzu bi ara gene yakalarım inşallah :D
arkadaşım kahveye çağırdı kaçıorum şimdi öpüorum hepiniziiii

canım kanda baktırmadan kullanma bence b vitaminini düşükse ona göre kullanırsın...

çiçekcimmm yaa 1.200 tl diyorlar yaa kafayı yicem yaaa o kadar parayı nasıl vereyim bide sorun çıkmazsa ben yeni ev aldım takist ödüyorum bu miktarı vermem imkansız yaaa offff

çiçekcimmm yaa 1.200 tl diyorlar yaa kafayı yicem yaaa o kadar parayı nasıl vereyim bide sorun çıkmazsa ben yeni ev aldım takist ödüyorum bu miktarı vermem imkansız yaaa offff

canım ozaman 300 tl muayane parası + otobüs parası verip lütfü beye gidebilirsin ,siğortan var mı...

nazlı inan az demişler sana burda daha yüksek rakamlarda duydum ben...
cnm bende burda rıza madazlı riskli gebelik profösörüymüş ona ulaşmaya çalışıyorum cerrahpaşa tıp fakültesi ana bilim dalı uzmanıymış araştırırken buldum sen tavsiye edermisin duydunmu hiç cnm

cnm bende burda rıza madazlı riskli gebelik profösörüymüş ona ulaşmaya çalışıyorum cerrahpaşa tıp fakültesi ana bilim dalı uzmanıymış araştırırken buldum sen tavsiye edermisin duydunmu hiç cnm

nazlıcığım ben istanbulda hiç araştırmadım ama bakıyım canım bi senin için...

canım ozaman tıp fakültesi mantıklı senin için ama bir hoca olmalı bunu yapacak prof yani...
bitanesin yaa İşte daha önce ben son kürtajımı tıp fakültesinde oldum testlerim orda yapıldı cerrahpaşa tıp fakültesi oranında ana bilim dalı başk varmış rıza madazlı omı diyorum gisem hem eksik kalan testlşer varsa onları yazar histereskopiyi yapar akıntı sorunumu çözer sonra bende sizler gibi rabbim nasip ederse başlarım

Son düzenleme:
dr işi çok zor canım 1 ay araştırmıştım ben ve kafayı yemek üzereyken lütfü hocamı buldum..darısı sana kuzum allah yardımcın olsun canım...

yasmiiiin B12 YE BAKTIRMIŞTIM.
REFERNS ARALIĞI 190--660
BENİM 240 ÇIKMIŞTI

düşük değil ama yüksekte diil
bide MTHFR mutasyonlarda homosistein de yüksekse folik asit b vitamini ile alınması gerektiğini öğrendim.
benim homosistein yarın belli olcak ama yinede içiyorum kuzu

Back