kaldıramamasını kabul ederim ama o zaman neden peşimde koştu daha sonra karşıma gelip ağladı neden yani bunları aklım almıyo insan iistemiyosa çeker gider peşindende koşmadım bişey de yapmadım yaniBen sana ilk açtığın konuda demiştim. Parası yokken adam seninle buluşmak istememiş sen ben ısmarlarım diye ısrar etmişsin ve yemek yedikten sonra o sana teşekkür ettiğinde aaa ben mi ısmarlayacaktım evde unutmuşum cüzdanımı demişsin, öyle şaka olmaz. Kusura bakma ben erkek olsam bende böyle bir kızdan soğurdum. Her erkeğin kaldıramayacağı şaka bu. Sonradan hiç görüşmemesi lazımdı görüşmüş oda çocuk kalmış braz.
peki 1 yıl tak diye nasıl sönerResmen senden kurtulmak için bahane etmiş cüzdan şakasını.. Vee aşk saman Alevi gelir geçer önemli olan SAYGI
sizce bir psikiyatriste gitmeli miyim ? İlaç falan vericek faydası olur mu ? Oraya aşk acısı üzünden geldim demeyi de yediremiyorum açıkçasıBeklenti içerisinde olma,sonunda delirirsin evet
Ooo aşk acısı icin gidenler o kadar cokki,onlar icin mide ağrısı gibim bişeysizce bir psikiyatriste gitmeli miyim ? İlaç falan vericek faydası olur mu ? Oraya aşk acısı üzünden geldim demeyi de yediremiyorum açıkçası
peki 1 yıl tak diye nasıl söner
orda kast etmek istediğim şu ailesi falan asla şunu yapma dememiş gidemezsin dememiş içemezsin dememiş kız arkadaşları izmirlii olmuş zaten şimdiye kadar ee bizde öyle içen konserlere giden erkek pek yok haliyle ben alışık değilim onu kısıtladım ister istemez ama o beni daha çok kısıtladı inanın kısıtlamaların olmasını isteyen oydu.izmirin neresinden bu çocuk yaa.özgür olmasının izmirle ne alakası var.Karekter meselesi bu
20 yaşındayım ve inanın canım o kadar çok yanıyor ki kalbimin yerini hissediyorum orasının alev alev olduğunu hissediyorum ve bundan krtulmak için herşeyi yapmaya hazırım inanın nefes almak bile yorucu geliyo bu aralarOoo aşk acısı icin gidenler o kadar cokki,onlar icin mide ağrısı gibim bişeyama ilaç kullanmanı tavsiye etmem, ona tabi doktorun karar verir ama yaşın kaç be güzelim o kimyasalları yutmak sindirmek kolaymı?kalbine zarar vermiş bu varlık,bide başka iç organlarını neden riske atıyorsun?evlenip 3 çocuğumla sokakta kaldında depresyonamı girdin,okuluna odaklan ileride mesleğinle elde edeceğin Başarıları düsün
kısıtlamak doğru değil belki ama ikimizde bunu istediğimiz için bize normal gelmişti ama sonra onu boğdu sanırım şimdi de eski özgür hayatına dönünce rahatladı diyorum ama o zaman neden peşimden koşmaya devam etti tekrar el ele olucaz diye yeminler etti anlayamıyorumarkadaş daha ergenlikten çıkamamış.
ne demek seni sinirlendirmek için söyledim
ayrıca birbirinizi bu kadar kısıtlamak nedir anlamıyorum ki .
bu kadar sıkmayın.
he değer verilmeyecek insanlara da haddinden fazla değer vermeyin.
önemli olan sorunlar olduğu için imrenilen bi aşk kısmını kısa kestim ama inanın herkes ne kadar şanslı olduğumu söylerdi, annesinin evinin salonuna fotoğrafımızı koymuştu, ciddi anlamda kalbimizi kırıcak tek kelime etmezdik, yalan asla olmadı, güvensizlik asla olmadı, her türlü derdimizi biirbirimize anlattık sevgili olduysak arkadaşta olduk dostta olduk bunlar bence harika şeylersatır satır okudum imrenilecek bir nokta bulamadım.
gir gel git gel sünmüş kalmış öylece.
görüştük denedik olmadı filan lüzumsuz yorgunluklar ya vardır ya yoktur karar verilir devam edilir.
çocuk oyuncağı mı bu.
o denize atmış ben çöpe attım. zaten bi daha tövbe ben o yüzüğe güvenip aileme anlattım ya bi daha evlenene kadar cesaret edemem zatenCanım benim inandığım bir gerçek var "yüzük ayrılık getirir" ve gerçekten doğruluğu olan bir şey ikinizin yüzüklerini de denize atın ve bir daha gerçek anlamda nişanlanana kadar takmayın. Ayrıca bir kere ayrıldıktan sonra dikiş tutturmak biraz zor
20 Yaşında olur öyle.burda herkes Tecrübe edinmiştir bu tarz şeyleri bende dahil.sen kendine acı önce ve hayatının merkezinden çıkar o dengesizi.henüz aşk acısından ölen olmadı,öyle olsa hepimiz ahiretten bağlanıyorduk şuan20 yaşındayım ve inanın canım o kadar çok yanıyor ki kalbimin yerini hissediyorum orasının alev alev olduğunu hissediyorum ve bundan krtulmak için herşeyi yapmaya hazırım inanın nefes almak bile yorucu geliyo bu aralar
kısıtlamak doğru değil belki ama ikimizde bunu istediğimiz için bize normal gelmişti ama sonra onu boğdu sanırım şimdi de eski özgür hayatına dönünce rahatladı diyorum ama o zaman neden peşimden koşmaya devam etti tekrar el ele olucaz diye yeminler etti anlayamıyorum
ölmem eminim delirmeden atlatabilicem mi ondan şüpheliyim20 Yaşında olur öyle.burda herkes Tecrübe edinmiştir bu tarz şeyleri bende dahil.sen kendine acı önce ve hayatının merkezinden çıkar o dengesizi.henüz aşk acısından ölen olmadı,öyle olsa hepimiz ahiretten bağlanıyorduk şuan
Bulabilme ihtimalin varsa al ve denize at derim, çok yakın bir arkadaşım var 7 senelik bir birliktelikleri var ve bir ara ayrıldıklarında onlarda yüzüklerini denize attılar. Bu arada bu kadar kısıtlamak doğru değil. Ne kadar ilk başlarda tatlı gelse de. İnsanları olduğu gibi kabul etmek ve değiştirmeye çalışmamak gerekir. Eğer değiştirmeye çalışırsanız bir zaman sonra işin rengi değişir.o denize atmış ben çöpe attım. zaten bi daha tövbe ben o yüzüğe güvenip aileme anlattım ya bi daha evlenene kadar cesaret edemem zaten
işte onda sorun yok asla üzgün olduğumu göstericek bişey yapmıyorum sadece o 2 kere barıştığımızda ne kadar üzüldüğümü anlattım onun hariicnde sosyal medyada falan asla acılı bişeyler yapmıyorumalışkın olmadığı için zor gelmiş, kaçmıştır.
geri dönmesinin sebebi de inan bana alışkanlık.
gerçekten seven bir insan ne yaparsan yap gitmez.
acı ama gerçek bu.
sen mutlu ol, en azından öyle görün. o da kudursun dursun ama sakın geri dönme.
maalesef bulma ihtimalim sıfır ama denize atınca ne oluyomuş ki ?Bulabilme ihtimalin varsa al ve denize at derim, çok yakın bir arkadaşım var 7 senelik bir birliktelikleri var ve bir ara ayrıldıklarında onlarda yüzüklerini denize attılar.