peki beni bu kadar çok seven adamın 2 haftada bu denli değişmesi normal mi yani ? 2 hafta önce aşkımdan ölürken ayrılınca bu hale gelebilir mi gerçekten ?bi gun once niye, gorunce kotu oluyorum demis, gelmis aglamis, sarilmis filan biliyor musun?
o gun kendisine eglence olcak baska kiz yokmus civarda.
sence gerçekten seni seviyo muydu?ben bu anlattıklarında pek seven ölen birini göremedimpeki beni bu kadar çok seven adamın 2 haftada bu denli değişmesi normal mi yani ? 2 hafta önce aşkımdan ölürken ayrılınca bu hale gelebilir mi gerçekten ?
peki ne yapıcam resmen delirdiğimi hissediyorum bunları nasıl yaptığını aklım mantığım almıyo rüyalarımdan çıkmıyo içimdeki sesler susmuyoHayatım sen seviyorsun bu bariz bellide,karşındaki seni sevse ufak bi şakana bozulmaz!hadi diyelim herkesin şaka anlayışı farklı belki yanlış anladı ama bi soğudum bi sensiz yapamıyorum,yok ısınamıyorum soğuyamıyorum,bozuk fırına dönmüş iyice.seven insan durup dururken senden soğudum demez.severek ayrılanlarda var ama emin ol böyle ayrılmıyorlar.sen cok fazla Sevdiğin ve ona aşkla baktığın icin onunda sana öyle baktığını düşünüyorsun.belki başta öyleydi ama aşkı bitmiş işte boşver sana deger vermeyene sende deger verme.hayat motton herkes ederi kadar olsun
Yalan söyleyen adamla devam etcek kadr gurursuz davranma neler yaşanıyor üniversitede.ve bir kız erkeği böyle dengesiz hareketleriyle kabul ediyorsa sadece kendini ona mecbur hissediyodur diye yorumluyorum benim için az değil işte ve dediğim gibi ciddi bi emek var ortada üni.de olduğumuz aylarca ayrı kalıp yine de devam ettik ve çok sevdik içimdeki aptal ses ayrıyken yalan söyledi beraber bile değildiniz diyo onu susturamıyorum ve beynimi yiyor. Ama işin kötü yanı yalan söylemesine dair bi açıklama bile yapmadı
Gel de zıpzıp'ı arama.Haklıymış merak etmekteYaşlar 14-15 ten bir gün büyükse, şu okuduğum yazı için gözlerime yazık.
İkiniz de büyüyün gerçekten, geçecek bunlar.
o şaka meselesinden sonra oldu işte hepsi ondan öncesi ufak tartışmlar dışında çok iyiydi. Ailesinden hediyeler geliyodu bana, yüzük aldı geldi ben seni asla bırakamam diye, ailesinin dertlerini bile benimle paylaşırdı, asla güvenimi kırıcak ufacık bi haraket bile yapmadısence gerçekten seni seviyo muydu?ben bu anlattıklarında pek seven ölen birini göremedim
mecburluk bi durum yok. Sadece benim geleceğim bu adam diye tüm aileme kadar anlattım böyle sevdiğim güvendiğim bi adamdan vazgeçemiyorumYalan söyleyen adamla devam etcek kadr gurursuz davranma neler yaşanıyor üniversitede.ve bir kız erkeği böyle dengesiz hareketleriyle kabul ediyorsa sadece kendini ona mecbur hissediyodur diye yorumluyorum 
Öncelikle onu takip etmeyi bırak lütfen.sen önce kendine deger ver tatlım,değerli olan sensin,kendi hayatının merkezine Başkasını koyma,ne kadar seversen sev.sana zerre değer verse soğudum demez.sen kendinden pay biç,bu kadar şeye rağmen senden soğudum diyebilirmisin ona?hayır dediğini duyar gibiyim.cünkü gercekten seviyorsun oda seni sevse böyle söylemezdi.onunla tekrar iletişime gececek gibi yaşama,sürekli bi beklenti içerisinde olman seni yorar.ondan ümidi kes,olacağı varsa zaten olur.hayatı kendine zindan etme,o hayatından tamamen çıkmış gibi davran ve ona göre yaşapeki ne yapıcam resmen delirdiğimi hissediyorum bunları nasıl yaptığını aklım mantığım almıyo rüyalarımdan çıkmıyo içimdeki sesler susmuyo
ilişki düzeyinde bir şey yok hani bizim yaşlarımızda olduğu kadar öpüş koklaş durumlar vardı. Daha fazlasını istese anlardım yani çünkü onunla kaldığım zamanlarda oldu herhangi bi istekde falan bulunmadı bu ihtimalin olmıycağından eminim diyebilirimizmirli ve özgürden sonrasını okumadım, 7 göbek izmirliyiz. kendimde bi izmirli olduğum için cok iyi tanırım. ilişkide özgür falan değilizdir. Aklma ilk gelen su oldu acıkcası cinsel anlamda bişey yasıyor musunuz? ya da potansiyel var mı? izmir erkekleri fuckbody olayını sever. Bahaneyle ayrıl barıs ona cevirmeye calısıyor olabilir diye düşündüm
takip etmek yok çok şükür günde 1 kere son görülmesine bakıyorum o kadar ama mesela fallara sardım aptal gibi gelicek mi dönücek mi diye kahve falı bağımlılık yaptı gerçekten deliriyo olabilir miyim yaaÖncelikle onu takip etmeyi bırak lütfen.sen önce kendine deger ver tatlım,değerli olan sensin,kendi hayatının merkezine Başkasını koyma,ne kadar seversen sev.sana zerre değer verse soğudum demez.sen kendinden pay biç,bu kadar şeye rağmen senden soğudum diyebilirmisin ona?hayır dediğini duyar gibiyim.cünkü gercekten seviyorsun oda seni sevse böyle söylemezdi.onunla tekrar iletişime gececek gibi yaşama,sürekli bi beklenti içerisinde olman seni yorar.ondan ümidi kes,olacağı varsa zaten olur.hayatı kendine zindan etme,o hayatından tamamen çıkmış gibi davran ve ona göre yaşa
Beklenti içerisinde olma,sonunda delirirsin evettakip etmek yok çok şükür günde 1 kere son görülmesine bakıyorum o kadar ama mesela fallara sardım aptal gibi gelicek mi dönücek mi diye kahve falı bağımlılık yaptı gerçekten deliriyo olabilir miyim yaa