tekrar yardım :(

bi gun once niye, gorunce kotu oluyorum demis, gelmis aglamis, sarilmis filan biliyor musun?
o gun kendisine eglence olcak baska kiz yokmus civarda.
peki beni bu kadar çok seven adamın 2 haftada bu denli değişmesi normal mi yani ? 2 hafta önce aşkımdan ölürken ayrılınca bu hale gelebilir mi gerçekten ?

peki beni bu kadar çok seven adamın 2 haftada bu denli değişmesi normal mi yani ? 2 hafta önce aşkımdan ölürken ayrılınca bu hale gelebilir mi gerçekten ?
sence gerçekten seni seviyo muydu?ben bu anlattıklarında pek seven ölen birini göremedim

Hadi sen şaka yaptın ağır falan filan ayrıldınız, buraya kadar normalde
Bi af dileyip bi gitmesi, bi seviyorum deyip bi olmuyor demesi sence normal mi?
Seni kaybetmekten korksa neden 3 kızla konsere gitsin, sinirden mi sanıyorsun kendine yeni birini bulmak için o
Biriyle tanışıyor sana bye bye diyor kız reddediyor geri dön diyor hep aynı döngü
Sevdiği falan yok.

peki ne yapıcam resmen delirdiğimi hissediyorum bunları nasıl yaptığını aklım mantığım almıyo rüyalarımdan çıkmıyo içimdeki sesler susmuyo

Yalan söyleyen adamla devam etcek kadr gurursuz davranma neler yaşanıyor üniversitede.ve bir kız erkeği böyle dengesiz hareketleriyle kabul ediyorsa sadece kendini ona mecbur hissediyodur diye yorumluyorum 

sence gerçekten seni seviyo muydu?ben bu anlattıklarında pek seven ölen birini göremedim
o şaka meselesinden sonra oldu işte hepsi ondan öncesi ufak tartışmlar dışında çok iyiydi. Ailesinden hediyeler geliyodu bana, yüzük aldı geldi ben seni asla bırakamam diye, ailesinin dertlerini bile benimle paylaşırdı, asla güvenimi kırıcak ufacık bi haraket bile yapmadı

Yalan söyleyen adamla devam etcek kadr gurursuz davranma neler yaşanıyor üniversitede.ve bir kız erkeği böyle dengesiz hareketleriyle kabul ediyorsa sadece kendini ona mecbur hissediyodur diye yorumluyorum 
mecburluk bi durum yok. Sadece benim geleceğim bu adam diye tüm aileme kadar anlattım böyle sevdiğim güvendiğim bi adamdan vazgeçemiyorum

izmirli ve özgürden sonrasını okumadım, 7 göbek izmirliyiz. kendimde bi izmirli olduğum için cok iyi tanırım. ilişkide özgür falan değilizdir. Aklma ilk gelen su oldu acıkcası cinsel anlamda bişey yasıyor musunuz? ya da potansiyel var mı? izmir erkekleri fuckbody olayını sever. Bahaneyle ayrıl barıs ona cevirmeye calısıyor olabilir diye düşündüm

peki ne yapıcam resmen delirdiğimi hissediyorum bunları nasıl yaptığını aklım mantığım almıyo rüyalarımdan çıkmıyo içimdeki sesler susmuyo
Öncelikle onu takip etmeyi bırak lütfen.sen önce kendine deger ver tatlım,değerli olan sensin,kendi hayatının merkezine Başkasını koyma,ne kadar seversen sev.sana zerre değer verse soğudum demez.sen kendinden pay biç,bu kadar şeye rağmen senden soğudum diyebilirmisin ona?hayır dediğini duyar gibiyim.cünkü gercekten seviyorsun oda seni sevse böyle söylemezdi.onunla tekrar iletişime gececek gibi yaşama,sürekli bi beklenti içerisinde olman seni yorar.ondan ümidi kes,olacağı varsa zaten olur.hayatı kendine zindan etme,o hayatından tamamen çıkmış gibi davran ve ona göre yaşa

ilişki düzeyinde bir şey yok hani bizim yaşlarımızda olduğu kadar öpüş koklaş durumlar vardı. Daha fazlasını istese anlardım yani çünkü onunla kaldığım zamanlarda oldu herhangi bi istekde falan bulunmadı bu ihtimalin olmıycağından eminim diyebilirim

Hicte imrenilesi degildi başından beri , sana oyle gelmiş cok tartisirdik ,cok mutluyduk nedir
Sonu zaten Allahlık
Bence ikinizde birbirinizi rahat birakin en dogrusu o olur ortada imrenilesi bir aşk yatmiyor ..tamamen bogucu,tartismali ama mutluluk rolune kendini kaptirmiş, oyle olduguna inanan , bazi seyleri gorememis bir kız var burda sadece
Mutluluklarin ,uzuntulerini aşamiyorsa mutlu degilsindir.
Eger oyle olsaydi bu kadar sorunla bu raddeye gelmezdiniz zaten

takip etmek yok çok şükür günde 1 kere son görülmesine bakıyorum o kadar ama mesela fallara sardım aptal gibi gelicek mi dönücek mi diye kahve falı bağımlılık yaptı gerçekten deliriyo olabilir miyim yaa

mutluyduk işte o üzüntülerimizi mutluluklarımız aşıyordu tartışıyorduk tamam ama geçip gidiyodu hiç bişey olmamış gibi

Resmen senden kurtulmak için bahane etmiş cüzdan şakasını.. Vee aşk saman Alevi gelir geçer önemli olan SAYGI

Beklenti içerisinde olma,sonunda delirirsin evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…