- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.106
- 60
Her yapılana gözü kapalı evet diyorsunuz yani.Hangi yanlışını hatasını yorumlarınız da benden 23 yıl boyunca hizmet eden ettiren birini elestirmemi bekliyorsunuz
Tutmadığını hangi kaynaktan öğreniyorsunuz ki siz dörte dört kimi gördünüz karşınızda ki bir insan ki bence çok iyi işler başardı fakat bir teşekkürü çok gördünüz, sadece vurun ka.peye milasi yol alıyorsunuzHer yapılana gözü kapalı evet diyorsunuz yani.
Hastaneler hasta sayısı veriliyor.
Yollar geçen araba sayısı veriliyor.
Köprler geçen araba sayısı veriliyor..
Tutmayınca sizin bizim cebimizden çıkıyor.
Yahu kimse hastane yol köprü yaptı diye sitem etmiyor ki,devletin görevi zaten yapacak bunu.Tutmadığını hangi kaynaktan öğreniyorsunuz ki siz dörte dört kimi gördünüz karşınızda ki bir insan ki bence çok iyi işler başardı fakat bir teşekkürü çok gördünüz, sadece vurun ka.peye milasi yol alıyorsunuz
Yaşınız kaç sayın Samyeli? Ben ömrümün tam 23 senesini bu berbat iktidar ile geçirdim, daha da fazlasını sinir sistemim kaldırmaz.Hangi yanlışını hatasını yorumlarınız da benden 23 yıl boyunca hizmet eden ettiren birini elestirmemi bekliyorsunuz
Ben gayet doğru kaynaklardan bilgi ediniyorum merak etmeyin. Tutturmussunuz hizmet diye. Ovundugunuz o yollar kopruler bile bedava değil bunun nesi hizmet? Hizmetin dışında ülkenin ekonomik hâli normal mi size göre? Ha sizi besleyen varsa bilmem bizi yok. Kıt kanaat gecuniyoruz yalakalık yapmadigimiz için.Böyle geciştirmekle bir yere varamazsınız.. Baska nerden ogreneceksiniz resmi sitesi dışında kaynak cok korkmayın doğruları görmek istedikten sonra
Değil mi seçilen görevini yapacak yapamayan bir daha secilmeyecek,himm peki ibb neden yeniden secildi hangi işini sevdiniz hangi projesini beğendiniz (sayılara sonra geliriz)Yahu kimse hastane yol köprü yaptı diye sitem etmiyor ki,devletin görevi zaten yapacak bunu.
Sitem geçiş garantisi olması.
Sitem insanı hastaneye sayı olarak istenmesi şu kadar hasta olacak denmesi.
Halk gördü artık herşeyi,neden seçilmesin ekrem başkan elinden geldiği kadarıyla imkanlarıyla her desteği vermeye çalıştı.Değil mi seçilen görevini yapacak yapamayan bir daha secilmeyecek,himm peki ibb neden yeniden secildi hangi işini sevdiniz hangi projesini beğendiniz (sayılara sonra geliriz)
Açmasına kimse tepki vermedi zaten olan bir şeyi devam ettirdi bir farkla, bedava olanı 40 tl reklam yaparak ki bu bir iş değil proje vaatler nerdeHalk gördü artık herşeyi,neden seçilmesin ekrem başkan elinden geldiği kadarıyla imkanlarıyla her desteği vermeye çalıştı.
Kent lokantası açtı,ona bile neymiş o dendi,sonra nemi oldu gaziantep belediyeside gitti açtı kent lokantasını hadiburadan buyrun şimdi.
Size yorum.dahi yapmayacağım 23 yıl berbat dediğiniz için !Yaşınız kaç sayın Samyeli? Ben ömrümün tam 23 senesini bu berbat iktidar ile geçirdim, daha da fazlasını sinir sistemim kaldırmaz.
Evet evet,yaptık dedıgı yerlere gittiler hem de kayıtlı canlı yayın bilin bakalım ne çıktı yalqn yalqn!,ama siz bunları görmezsiniz
Yok artık sdize laf anlatmak ikna etmek zorunda değilim her şey ortada sayın samyeli.Açmasına kimse tepki vermedi zaten olan bir şeyi devam ettirdi bir farkla, bedava olanı 40 tl reklam yaparak ki bu bir iş değil proje vaatler nerde
Hadi canım ciddenmi gelde inan şimdi.Evet evet,yaptık dedıgı yerlere gittiler hem de kayıtlı canlı yayın bilin bakalım ne çıktı yalqn yalqn!,ama siz bunları görmezsiniz
Ister inanın ister inanmayın size yalan borcum yok,gidin kendiniz araştırın verilen reklamların ne kadar doğru olup olmadığına, başkalarını araya koymadan kendiniz gezin görün eserleriniziYok artık sdize laf anlatmak ikna etmek zorunda değilim her şey ortada sayın samyeli.
Hadi canım ciddenmi gelde inan şimdi.
Gurur duyarım o eserlerle.Ister inanın ister inanmayın size yalan borcum yok,gidin kendiniz araştırın verilen reklamların ne kadar doğru olup olmadığına, başkalarını araya koymadan kendiniz gezin görün eserlerinizi
Varsa duyun tabiiGurur duyarım o eserlerle.
Onlar göstermelik nede olsa sizde haklısınızVarsa duyun tabiiay yaa
Araştırın hepsi bu gidin görün hizmetlerini, bu arada yapılan hizmetler var elbet Ak parti döneminden kalan tarihlere iyi bakın malum üstüne k#nmayi iyi biliyorOnlar göstermelik nede olsa sizde haklısınızayyy yaaaaaa
Size yorum.dahi yapmayacağım 23 yıl berbat dediğiniz için !
Ya gerçekten gülesim geliyor ama bir yandan da üzülüyorum, acıyorum şu yorumlara. Bu arada işinize gelen mesajlara cevap veriyorsunuz. Geçiş garantili yollara, köprülere,hasta garantili hastanelere, uçak garantili havalimanlarına bir yorum bekliyorum sizden.Evet evet,yaptık dedıgı yerlere gittiler hem de kayıtlı canlı yayın bilin bakalım ne çıktı yalqn yalqn!,ama siz bunları görmezsiniz
Bebek katilleri çıktı bu ülke de hala ne diyorsun. Neyse ki tek anti yorum yapan sensin de, azınlığa düşülmüş varsayımını yapıyorum bundan.Ister inanın ister inanmayın size yalan borcum yok,gidin kendiniz araştırın verilen reklamların ne kadar doğru olup olmadığına, başkalarını araya koymadan kendiniz gezin görün eserlerinizi
Öncesinde sorduklarıma yanıt verin kendi yaptıklarınız bana mal etmeyin,hepsinin cevabı var merak etmeyinYa gerçekten gülesim geliyor ama bir yandan da üzülüyorum, acıyorum şu yorumlara. Bu arada işinize gelen mesajlara cevap veriyorsunuz. Geçiş garantili yollara, köprülere,hasta garantili hastanelere, uçak garantili havalimanlarına bir yorum bekliyorum sizden.