- 8 Nisan 2023
- 5.418
- 48.568
Evet sen bir trollsün. Az zamanınız kaldı, vergilerimizle beslenme devriniz geçmişte kalacak.Bumu dur methiniz sorduğum sorulara cevap dahi veremeyip trol damgasını yapıştıran trol!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sen bir trollsün. Az zamanınız kaldı, vergilerimizle beslenme devriniz geçmişte kalacak.Bumu dur methiniz sorduğum sorulara cevap dahi veremeyip trol damgasını yapıştıran trol!
Kimse 23 sene boyunca bu kadar kesintisiz vergi yemedi samyeli Gel deprem bölgelerine bir bak bakalım 2 senedir insanlar hâlâ konteynerda ve konteynerları kar içinde kalmış. 23 senelik vergiler nerede? Sadece sizin troll maaşlarıyla dünyanın evi yapılırdı.O vergileri 23 yıl once ne yaptılar araştırsaniza,neden onca soruma cevap veremiyorsunuz da hakaret ile karakteriniz sergiliyorsunuz
Ev adresini ver de belli kritik zamanlarda seni eve kitleyelim...O vergileri 23 yıl once ne yaptılar araştırsaniza,neden onca soruma cevap veremiyorsunuz da hakaret ile karakteriniz sergiliyorsunuz
Samyelinin fikirlerden sonra kapansın zaten boşver..Hatırlatmak isterim bu bölümde sadece haber kaynaklı bilgi olması gerekiyor,link veriliyor.,
Kişiye özel konu açılmıyor konunuz kapanır bilginz olsun..
Haberiniz olsun diye yazdım,bazen bilmeyen arkadaşlar konu açıyordu kapanıyordu.Samyelinin fikirlerden sonra kapansın zaten boşver..
Ben bizzat deprem bölgesinde yaşıyorum samyeli. Yalana borcum yok bu karda ayazda insanlar konteynerda yaşıyor hâlâ. Senin gibilere acıyorum kula kul olmuş tapıyorsunuz yazık.Çünkü kimse vergilerle iş yapmadı aglayacağınıza gülüyorsunuz üstüne,
Yalan konuşmayin yapılan onca ev teslim edildi (korkmayin girin Ak partinin sitesini görün)neden söyleyemiyorsunuz vergiler orda !
Vergiler yanan ormanlarda,vergiler coronada
Neyse samyeli, 31 martta ilk sinyal verildi, sizin devriniz bitiyor. Kendine doğru düzgün bir iş bulup çalışsan fena olmaz, çanlar sizin için çalıyorKimseye taptığım yok RAB'bim den baska baskalariyla karıştırmayınız, yalana da gerek yok nankorlugun lüzumu da olmasın
Buradan hiç öyle durmuyor....Sanki seçimi muhalefet kazanmışta şuan ki olumsuz her şeyin sorumlusu oymuş gibi hortlattınız seçim topiğini...Daha önce de yazdım üslubunuz berbat...Kimseye taptığım yok RAB'bim den baska baskalariyla karıştırmayınız, yalana da gerek yok nankorlugun lüzumu da olmasın
Ikiziniz değilim Muhatap olmayınız
Muhatap almaya değer biri değilim diyorsunuz yaniIkiziniz değilim Muhatap olmayınız
Hükümet fanatikliği dyoruz buna,şahsen burada kimse muhalaefeti o kadar savunmuyor yanlışa yanlış diyen arkadaşlarımız var.Kimseye taptığım yok RAB'bim den baska baskalariyla karıştırmayınız, yalana da gerek yok nankorlugun lüzumu da olmasın
Aynı düşünmek zorunda değilim, nasıl isterseniz oyle alın,ben kendimi bildikten sonraMuhatap almaya değer biri değilim diyorsunuz yani
Hangi yanlışını hatasını yorumlarınız da benden 23 yıl boyunca hizmet eden ettiren birini elestirmemi bekliyorsunuzHükümet fanatikliği dyoruz buna,şahsen burada kimse muhalaefeti o kadar savunmuyor yanlışa yanlış diyen arkadaşlarımız var.
Sizler kadar olaylara kör değiliz.
Hiç mi yanlışı yok söyleyinde bizlerde bilelim.
Çünkü kimse vergilerle iş yapmadı aglayacağınıza gülüyorsunuz üstüne,
Yalan konuşmayin yapılan onca ev teslim edildi (korkmayin girin Ak partinin sitesini görün)neden söyleyemiyorsunuz vergiler orda !
Vergiler yanan ormanlarda,vergiler coronada
Böyle geciştirmekle bir yere varamazsınız.. Baska nerden ogreneceksiniz resmi sitesi dışında kaynak cok korkmayın doğruları görmek istedikten sonraDoğruları ak Parti'nin sitesinden mi takip edicez? Peki. Ah şuraya yazacak çok şey var da alayiniz çok sinsi ve tehlikelisiniz. Evladım için susuyorum