Bana bişey sormadiniz ki. Neyi size mal ettim onu da anlamadım. Laf kalabalığı yapmasak mı? Var dediğiniz cevapları bekliyorum. Söyleyin ki aydinlanayim. Ciddiyim.Öncesinde sorduklarıma yanıt verin kendi yaptıklarınız bana mal etmeyin,hepsinin cevabı var merak etmeyin
Adres verin devlet gelip baksın müşgülseniz yardim ediyor,tabii ki hizmetten bahsedeceğim amac nedir konu sadece paramı bu ne saçma akıl,sen yol olmasa hastane olmasa iha siha ve olmasa nasıl büyüyeceksin ödünüz kopuyor aç kalacaksınız diye pes!Ben gayet doğru kaynaklardan bilgi ediniyorum merak etmeyin. Tutturmussunuz hizmet diye. Ovundugunuz o yollar kopruler bile bedava değil bunun nesi hizmet? Hizmetin dışında ülkenin ekonomik hâli normal mi size göre? Ha sizi besleyen varsa bilmem bizi yok. Kıt kanaat gecuniyoruz yalakalık yapmadigimiz için.
23 yıl boyunca hizmet miHangi yanlışını hatasını yorumlarınız da benden 23 yıl boyunca hizmet eden ettiren birini elestirmemi bekliyorsunuz
İnsanlar kaldırım mı kemirsin? Ne demek yol yabdıAdres verin devlet gelip baksın müşgülseniz yardim ediyor,tabii ki hizmetten bahsedeceğim amac nedir konu sadece paramı bu ne saçma akıl,sen yol olmasa hastane olmasa iha siha ve olmasa nasıl büyüyeceksin ödünüz kopuyor aç kalacaksınız diye pes!
Şimdi benim kediyi götürüp o koltuğa koysan o da 23 senede yol köprü yapar. 23 yıl ya 23!Ben gayet doğru kaynaklardan bilgi ediniyorum merak etmeyin. Tutturmussunuz hizmet diye. Ovundugunuz o yollar kopruler bile bedava değil bunun nesi hizmet? Hizmetin dışında ülkenin ekonomik hâli normal mi size göre? Ha sizi besleyen varsa bilmem bizi yok. Kıt kanaat gecuniyoruz yalakalık yapmadigimiz için.
Bencede ödleri kopuyor aç kalacağız diye en fazla ne olabilir ki aç kalsanız hayret bir seylerAdres verin devlet gelip baksın müşgülseniz yardim ediyor,tabii ki hizmetten bahsedeceğim amac nedir konu sadece paramı bu ne saçma akıl,sen yol olmasa hastane olmasa iha siha ve olmasa nasıl büyüyeceksin ödünüz kopuyor aç kalacaksınız diye pes!
Şuanki iha-siha ile ermenistanla kapışırsın...Adres verin devlet gelip baksın müşgülseniz yardim ediyor,tabii ki hizmetten bahsedeceğim amac nedir konu sadece paramı bu ne saçma akıl,sen yol olmasa hastane olmasa iha siha ve olmasa nasıl büyüyeceksin ödünüz kopuyor aç kalacaksınız diye pes!
Musguluz demedim kıt kanaat geciniyoruz dedim. Devlet yardım etcekse emekliye,asgari ücretle geçinmeye çalışanlara yardım etsin. Ülkede yaşayan milyonlarca aç olduktan sonra büyümenin kime ne faydası oluyor peki ayrıca? Bu arada sordunuz diye söylüyorum malesef şu devirde konu sadece para!Adres verin devlet gelip baksın müşgülseniz yardim ediyor,tabii ki hizmetten bahsedeceğim amac nedir konu sadece paramı bu ne saçma akıl,sen yol olmasa hastane olmasa iha siha ve olmasa nasıl büyüyeceksin ödünüz kopuyor aç kalacaksınız diye pes!
"Gerekirse ot yeriz demle işbirliği içinde olanlara oy vermeyiz" diyenlere apoyu meclise getirme şoku geldi ama güncellenmemişler hâlâBencede ödleri kopuyor aç kalacağız diye en fazla ne olabilir ki aç kalsanız hayret bir seyler
Kontak kapanıyor, aleyhine bir durum olunca"Gerekirse ot yeriz demle işbirliği içinde olanlara oy vermeyiz" diyenlere apoyu meclise getirme şoku geldi ama güncellenmemişler hâlâ
Kıvırmaİnsanlar kaldırım mı kemirsin? Ne demek yol yabdı
Iyyy üsluba bak! Ne kıvırıcam her şey ortada, millet de farkında her şeyin! kendine güvenen erken seçime gider ama korkuyor sizinkiler erken seçimden. Ha bize farketmez 23 sene bekledik biraz daha bekleriz ama artık Abbas yolcuKıvırma
Savaş kapıya dayandı hala para diyor ya, o ıhalar sıhalar anlaşmalar olmasa paran nereye kadar. 23yılın 2 yılın nedenı bılınmezmıs gıbı açık kapı arayıp zıplayan dusmanlar gıbısınız sanki Turkıye vatandaşı degıl dış ulkenın vatandaşları gibiMusguluz demedim kıt kanaat geciniyoruz dedim. Devlet yardım etcekse emekliye,asgari ücretle geçinmeye çalışanlara yardım etsin. Ülkede yaşayan milyonlarca aç olduktan sonra büyümenin kime ne faydası oluyor peki ayrıca? Bu arada sordunuz diye söylüyorum malesef şu devirde konu sadece para!
Hangi savaş kimle?Savaş kapıya dayandı hala para diyor ya, o ıhalar sıhalar anlaşmalar olmasa paran nereye kadar. 23yılın 2 yılın nedenı bılınmezmıs gıbı açık kapı arayıp zıplayan dusmanlar gıbısınız sanki Turkıye vatandaşı degıl dış ulkenın vatandaşları gibi
Alırsın bır Recep Tayyip Erdoğan daha unutma bunu,kımse safi boş yapana oy kazandırmaz iş bekler emek bekler ıcraat beklerIyyy üsluba bak! Ne kıvırıcam her şey ortada, millet de farkında her şeyin! kendine güvenen erken seçime gider ama korkuyor sizinkiler erken seçimden. Ha bize farketmez 23 sene bekledik biraz daha bekleriz ama artık Abbas yolcu
Dış güçler de dedi sonundaHangi savaş kimle?
Alırsın bır Recep Tayyip Erdoğan daha unutma bunu,kımse safi boş yapana oy kazandırmaz iş bekler emek bekler ıcraat bekler
AynenDış güçler de dedi sonundaboşa vakit kaybı ya yıllardır aynı argümanlar
Aynenbirde beni kaale almıyor, size cevap veriyor. Sizi demek ki daha kendi anti-Ak bulduysa...