Tekrar seçilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O vergileri 23 yıl once ne yaptılar araştırsaniza,neden onca soruma cevap veremiyorsunuz da hakaret ile karakteriniz sergiliyorsunuz
Kimse 23 sene boyunca bu kadar kesintisiz vergi yemedi samyeli Gel deprem bölgelerine bir bak bakalım 2 senedir insanlar hâlâ konteynerda ve konteynerları kar içinde kalmış. 23 senelik vergiler nerede? Sadece sizin troll maaşlarıyla dünyanın evi yapılırdı.

Çünkü kimse vergilerle iş yapmadı aglayacağınıza gülüyorsunuz üstüne,
Yalan konuşmayin yapılan onca ev teslim edildi (korkmayin girin Ak partinin sitesini görün)neden söyleyemiyorsunuz vergiler orda !
Vergiler yanan ormanlarda,vergiler coronada

Ben bizzat deprem bölgesinde yaşıyorum samyeli. Yalana borcum yok bu karda ayazda insanlar konteynerda yaşıyor hâlâ. Senin gibilere acıyorum kula kul olmuş tapıyorsunuz yazık.

Kimseye taptığım yok RAB'bim den baska baskalariyla karıştırmayınız, yalana da gerek yok nankorlugun lüzumu da olmasın

Kimseye taptığım yok RAB'bim den baska baskalariyla karıştırmayınız, yalana da gerek yok nankorlugun lüzumu da olmasın
Neyse samyeli, 31 martta ilk sinyal verildi, sizin devriniz bitiyor. Kendine doğru düzgün bir iş bulup çalışsan fena olmaz, çanlar sizin için çalıyor

Buradan hiç öyle durmuyor....Sanki seçimi muhalefet kazanmışta şuan ki olumsuz her şeyin sorumlusu oymuş gibi hortlattınız seçim topiğini...Daha önce de yazdım üslubunuz berbat...

Hükümet fanatikliği dyoruz buna,şahsen burada kimse muhalaefeti o kadar savunmuyor yanlışa yanlış diyen arkadaşlarımız var.
Sizler kadar olaylara kör değiliz.
Hiç mi yanlışı yok söyleyinde bizlerde bilelim.

Hangi yanlışını hatasını yorumlarınız da benden 23 yıl boyunca hizmet eden ettiren birini elestirmemi bekliyorsunuz

Doğruları ak Parti'nin sitesinden mi takip edicez? Peki. Ah şuraya yazacak çok şey var da alayiniz çok sinsi ve tehlikelisiniz. Evladım için susuyorum

Doğruları ak Parti'nin sitesinden mi takip edicez? Peki. Ah şuraya yazacak çok şey var da alayiniz çok sinsi ve tehlikelisiniz. Evladım için susuyorum
Böyle geciştirmekle bir yere varamazsınız.. Baska nerden ogreneceksiniz resmi sitesi dışında kaynak cok korkmayın doğruları görmek istedikten sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…