Ülke elden gidiyahhh, siz hala tapın..Bak nasıl da kanitliyorsunuz kendinizi hep aynı yorumlar kendini komik sanan bidon kapağından tut kavanoz kapağına kadar destekleyenlerden sahislar..ne beklenirdi ki baska,benim için konu sizler adina kapanmıştır..Gördüğüm tek şey cahilliginiz!
bu arada ben hiç birine oy vermeyeceğim içimden geçeni söyledim Hakkım olarakNe yaptı Mansur sayar misiniz,hangi proje vaatlerini yerine getirdi konserlere para akıtmak dışında bilgilendirin lütfen
Ankara da yaşayan çok akraba ve eski komşularım var çok maddi destek aldıklarını söylüyorlarNe yaptı Mansur sayar misiniz,hangi proje vaatlerini yerine getirdi konserlere para akıtmak dışında bilgilendirin lütfen
Hepsini el ele kucak kucaga gezdikleri, gel dön yuvana diye ağladıları terörist feto ve onun finansörlüğğndeki kuruluşlar yaptı. Dana öldü ortaklık bozuldu şimdi para kalmayıp hazine boşalınca (yiye yiye) halkı ağır vergilere mazur bıraktılar.Sen nerde yaşıyorsun ya? Sokağa cık bak, ülken hindistan olmuş, eskobara dönmüş. 23 yıldır yaşanan ahlaki çöküşün sebebi ne?Ülke kıyaslarken geçmişten başlayın ki adaletli olsun,mesela 23 evvel neler yapıldı
Öyle bir şey yok olsa idi reklamlardan geçilmezdi..akrabanız eğer öyle bir erzak alıyorsa özellikle et lütfen ispatını isteyin ki ben de inanayim..Ankara da ne işler yapmış hangi projeleri atağa geçirmiş sıralasinlar, ispata dayanmayan hiçbir şey geçerli değildirAnkara da yaşayan çok akraba ve eski komşularım var çok maddi destek aldıklarını söylüyorlar
Aylık et vb erzak da gonderiliyormus evlerine
O yüzden seviliyor Ankara halkı tarafından
Konserlerle ilgili bilmiyorum bazıları biletli konser tekrar para girişi olmuştur cumhuriyet bayramı konserleri ücretsiz denilmişti
Aynaya bak!Hepsini el ele kucak kucaga gezdikleri, gel dön yuvana diye ağladıları terörist feto ve onun finansörlüğğndeki kuruluşlar yaptı. Dana öldü ortaklık bozuldu şimdi para kalmayıp hazine boşalınca (yiye yiye) halkı ağır vergilere mazur bıraktılar.Sen nerde yaşıyorsun ya? Sokağa cık bak, ülken hindistan olmuş, eskobara dönmüş. 23 yıldır yaşanan ahlaki çöküşün sebebi ne?
Evet kıyas yapınca ülkede artan yasaklı madde kullanımının kimlerden kaynaklandığı yada 13 küsür suçtan dışarıda gezen polisimizi öldürenlerin olmadığı dönemler görüyoruzÜlke kıyaslarken geçmişten başlayın ki adaletli olsun,mesela 23 evvel neler yapıldı
Ben Ankara da yaşamıyorum neden beni arayıp reklam yapsın insanlar benim komşum orada yaşadığım dönemde yardımda bulunuyordum ihtiyacın var mı diye sorunca söyledi şükür destek alıyorum belediyeden diyeÖyle bir şey yok olsa idi reklamlardan geçilmezdi..akrabanız eğer öyle bir erzak alıyorsa özellikle et lütfen ispatını isteyin ki ben de inanayim..Ankara da ne işler yapmış hangi projeleri atağa geçirmiş sıralasinlar, ispata dayanmayan hiçbir şey geçerli değildir
Evet kıyas yapınca ülkede artan yasaklı madde kullanımının kimlerden kaynaklandığı yada 13 küsür suçtan dışarıda gezen polisimizi öldürenlerin olmadığı dönemler görüyoruz
Birde her dönem müfredat değiştirip zora sokulan eğitim hayatını
Dolaylı yoldan konuşmayın kim o dedikleriniz korkmayın hain olmadiginiz surece iftira atmadiginiz takdirde tutuklanmasıniz, hı hangi eğitim çok mu güzel egitiliyorduk Ali ata bak!Evet kıyas yapınca ülkede artan yasaklı madde kullanımının kimlerden kaynaklandığı yada 13 küsür suçtan dışarıda gezen polisimizi öldürenlerin olmadığı dönemler görüyoruz
Birde her dönem müfredat değiştirip zora sokulan eğitim hayatını
Hangi dönem yaşadınız (doğruları konuşuyoruz unutmalaylim)Ben Ankara da yaşamıyorum neden beni arayıp reklam yapsın insanlar benim komşum orada yaşadığım dönemde yardımda bulunuyordum ihtiyacın var mı diye sorunca söyledi şükür destek alıyorum belediyeden diye
Yorumumu yok say sana cevabım verildi,diğer arkadaşa yorum yapıyorum sandim,sana zerre inanmıyorum!benim hem de burdan tanıık olduğum en yakın arkadaşım var Ankara elmadağda yaşıyor Büyükşehir bel. her ay et yardımı her ay okuyan çocukları için kırtasiye yardımı ara sırada harçlık adı altında destek alıyor bunu çok iyi biliyorum hıı bunu yapan Ankara Bel.
Adana Bel. Chp elinde Canım şehrimin içine etti geldiği günden beri
Ben 10 sene öncesinde yaşadım Ankara da simdide ara ara gidiyorum yine düğün nişan vb şeylerden dolayı eltilerim de var orada benim önceden komşuluk vesilesiyle tanışıp konuşmaya devam ettiklerim ve maddi manevi yardımda bulunduğum kişi ihtiyacının olmadığını belediyeden destek aldığını söyledi reklam yapacak bir durum yok ortada 10 sene öncesi maddi yardımda bulunuyorduk son 2020 gibi bir daha maddi yardım göndermemi ihtiyacının olmadığını söyledi halen konuşuyorum kendisiyleHangi dönem yaşadınız (doğruları konuşuyoruz unutmalaylim)
Çok komik bir bağyansınız hanımefendi. Özel olarak ilgilenmek isterdim sizinleDolaylı yoldan konuşmayın kim o dedikleriniz korkmayın hain olmadiginiz surece iftira atmadiginiz takdirde tutuklanmasıniz, hı hangi eğitim çok mu güzel egitiliyorduk Ali ata bak!
Lütfen bir şeyleri yorumlarken gecmisi unutmadan ilerleyelim yoksa yapılanları degil dile getirmek sıfır iş sayarsınız....
Kimsiniz sizÇok komik bir bağyansınız hanımefendi. Özel olarak ilgilenmek isterdim sizinle