Tekrar seçilir mi?

Hımm, Ankara da akrabalarim var ogrenecegim bakalim tek mi çoğunluk mu yardim alıyorlar ( yani durumu olmayan herkese açık mı kapilar).inşaaEllah dediğiniz gibidir başlatılan yardımların yok olmasını istemeyiz onca emek onca hizmet boşa gitmemeli....

Yorumumu yok say sana cevabım verildi,diğer arkadaşa yorum yapıyorum sandim,sana zerre inanmıyorum!
inandırmak zorunda değilim de siz kime yorum yapıyorsunuz
inanıp inanmamayı siz bilirsiniz
zaten belli ki seçmen olarak at gözlüklüsünüz
ben hiç bir siyasiye yakın olmadığımı belirttim başta
Ankara da yaşayan bizzat yardım alan arkadaşımı da size dedim ki yalan borcum da yok umrum bile değilsiniz
Chpli Adana belediyesini de dedim
Ama siz gibi at gözlüklülere her zaman karşıyım objektif yaklaşıyorum

Şimdi bizim oyumuz bir mi?

Annelik yolunda
dileğim duan sana dönsün amin
Bedduadan korkma haklıysan eğer!
Hiç bir şeyden korkum yok ama hamile bir kadına kötü dilekte bulunduğun için en kötüsü senin başına gelir inşallah. Doğruları söyleyince kudurursunuz. İnşallah geberir en kısa sürede hepiniz çil yavrusu gibi dağılırsınız. Sanki anana babana söyledik sana ne ayrıca istediğime beddua ederim her gün de ediyorum çatla.

Dogruysan eğer,korkma diyorum ya..
Hem bedduayı eden siz karşılığı gelince oyun bozanlık yapan siz ve devam eden yine siz,akıl işi değil belli ki

Dogruysan eğer,korkma diyorum ya..
Hem bedduayı eden siz karşılığı gelince oyun bozanlık yapan siz ve devam eden yine siz,akıl işi değil belli ki
Kimin daha akıllı olduğunu tartışmaya gerek yok zira burdan kalan 3 beyin hücrenizi görebiliyorum. Ayrıca ben Türkiye’de bile yaşamıyorum ama sizin yüzünüzden bu insanların çektikleri de reva değil. Varsa ki en ufak hakkım bu düzenin devam etmesine katkıda bulunanlara haram zıkkım olsun.

Bumu dur methiniz sorduğum sorulara cevap dahi veremeyip trol damgasını yapıştıran trol!

Bu başlık insanların yeni seçimde kimi görmek istediklerini yazmaları için açılmış çok seviyorsan git rte’yi çok seviyorum diye başlık aç açıklamaya totosunun kılı olmak istiyorum yazarsın kendi kafandaki insanlarla buluşursun

Selam arkadaşlar,

Son olaylar, kayyumlar, açılımlar, ekonomik buhran iyi yön ve kötü yönleri ile..

Sizce bu durumda yeni Cb kim olur?
Hatırlatmak isterim bu bölümde sadece haber kaynaklı bilgi olması gerekiyor,link veriliyor.,
Kişiye özel konu açılmıyor konunuz kapanır bilginz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…