- 1 Aralık 2021
- 12.112
- 40.713
- 34
Hayır 10 sene öncesi yaşadığım dönemden peri yardımda bulunduğum kişi son senelerde yaklaşık 4 sene gibi artık yardım istemediğini söylediAnladım 10 yil oncesi teşekkürler..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır 10 sene öncesi yaşadığım dönemden peri yardımda bulunduğum kişi son senelerde yaklaşık 4 sene gibi artık yardım istemediğini söylediAnladım 10 yil oncesi teşekkürler..
inandırmak zorunda değilim de siz kime yorum yapıyorsunuzYorumumu yok say sana cevabım verildi,diğer arkadaşa yorum yapıyorum sandim,sana zerre inanmıyorum!
araştırın Danışman hanımTek anladigim yardim yapıldığı da kim icine etti..bu konuyu arastiracagim bakalım et,kırtasiye harçlık nasıl neden veriliyor (mu)
Ben de imamoğlu seçilir diye düşünüyorum hem daha sağlam siyaset yapıyor hem de uluslararası alanda çok aktif daha geniş kitleye hitap ediyor. Mevcut cb inş mefta olur artık.Ben İmamoğlu seçilcek diye düşünüyorum
Recep Tayyip Erdoğan
Şimdi bizim oyumuz bir mi?Dolaylı yoldan konuşmayın kim o dedikleriniz korkmayın hain olmadiginiz surece iftira atmadiginiz takdirde tutuklanmasıniz, hı hangi eğitim çok mu güzel egitiliyorduk Ali ata bak!
Lütfen bir şeyleri yorumlarken gecmisi unutmadan ilerleyelim yoksa yapılanları degil dile getirmek sıfır iş sayarsınız....
Hiç bir şeyden korkum yok ama hamile bir kadına kötü dilekte bulunduğun için en kötüsü senin başına gelir inşallah. Doğruları söyleyince kudurursunuz. İnşallah geberir en kısa sürede hepiniz çil yavrusu gibi dağılırsınız. Sanki anana babana söyledik sana ne ayrıca istediğime beddua ederim her gün de ediyorum çatla.Annelik yolunda
dileğim duan sana dönsün amin
Bedduadan korkma haklıysan eğer!
Dogruysan eğer,korkma diyorum ya..Hiç bir şeyden korkum yok ama hamile bir kadına kötü dilekte bulunduğun için en kötüsü senin başına gelir inşallah. Doğruları söyleyince kudurursunuz. İnşallah geberir en kısa sürede hepiniz çil yavrusu gibi dağılırsınız. Sanki anana babana söyledik sana ne ayrıca istediğime beddua ederim her gün de ediyorum çatla.
Kimin daha akıllı olduğunu tartışmaya gerek yok zira burdan kalan 3 beyin hücrenizi görebiliyorum. Ayrıca ben Türkiye’de bile yaşamıyorum ama sizin yüzünüzden bu insanların çektikleri de reva değil. Varsa ki en ufak hakkım bu düzenin devam etmesine katkıda bulunanlara haram zıkkım olsun.Dogruysan eğer,korkma diyorum ya..
Hem bedduayı eden siz karşılığı gelince oyun bozanlık yapan siz ve devam eden yine siz,akıl işi değil belli ki
Troll maaşlarına zam bekleniyor sanırım. Ya da oy oranlarında ciddi azalma var buralara kadar yollanıyorsunuzYurtt dışında yaşayan vatandaş millet adına konuştu ve utanmadan oradan hakkı olmayan Cumhurbaskanimiza beddua etti, dua et bedduam tutmasın!
Tam bir malum partili ağzı ile konuşmuşsun, dinazorcu seniNe yaptı Mansur sayar misiniz,hangi proje vaatlerini yerine getirdi konserlere para akıtmak dışında bilgilendirin lütfen
Hadi ordan anca gidersinYurtt dışında yaşayan vatandaş millet adına konuştu ve utanmadan oradan hakkı olmayan Cumhurbaskanimiza beddua etti, dua et bedduam tutmasın!
Hatırlatmak isterim bu bölümde sadece haber kaynaklı bilgi olması gerekiyor,link veriliyor.,Selam arkadaşlar,
Son olaylar, kayyumlar, açılımlar, ekonomik buhran iyi yön ve kötü yönleri ile..
Sizce bu durumda yeni Cb kim olur?