- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi Suluportakal
-
Rabbim de asla nasip etmesin çok zor bişey Her ay hayatımın 2 3 günü gidiyor insan sağlığın kıymetini çok iyi anlıyorGeçmiş olsun canım Valla ne bekarlikta nede evlendikten sonra adet sancısı çekmedim.Dogumlarim çok zor olurdu ama şükür bu problemim yoktu.Acil şifalar dilerim
Rahim filminin adeti ya da sancısını nasıl düzenlediği ya da böyle bir misyonu olup olmadığı hakkında hiçbir fikrim yok.İyi akşamlar Hanımlar
Ben kendimi bildim bileli adet sancısı çekiyorum. 4, 5 ay önce Rahim filmi çekilmiştim ondan sonra hafiflemisti o kadar mutlu oldum ki kısa sürdü mutluluğumbu ay o kadar çok ağrım olduki gene acilde buldum kendimi artık psikolojim bozuldu her ay gelecek korkusu psikoljimi mahvetti Rabbim düşmanımın başına vermesin sun dünyada insana verilen en büyük sağlık diyorum Sormak istediğim Şu Qcaba benim gibi adet sancısı çekip rahim filmi çekildikten sonra adetı düzelen varmı geçici bir durum mu bilgisi olanlar varsa yardımcı olur mu
Rahim filmi oldum eskisi gibi deildi ağrılarım taa ki bu aya kadar. Umarım birdaha yaşamam evet tespit ettim yazın 1 ay Aralıksız düzenli yürüyüş yaptımo ay ağrısız oldu ama onun dışındaki şeyleri bende uygulayamiyorumRahim filminin adeti ya da sancısını nasıl düzenlediği ya da böyle bir misyonu olup olmadığı hakkında hiçbir fikrim yok.
Kist, yara vb hiçbir sorunum yok.
Bana doktorun söylediği sadece çocuk yapınca sancının geçeceği idi ama tam anlamıyla geçmiyor, çevremdekilerden biliyorum.Çocuğum yok.
Eskiden ilk gün iki iğne, en az dört ağrı kesici ile bile kendime gelemiyordum. Yaş ilerledikçe ağrı kesiciler yeterli olmaya başladı.
Bir doktor bana magnezyum vermişti, regl öncesi 1 hafta kadar kullandım.Kullandığım aylarda sancısız oluyordu.
Diğeri reglden birkaç gün önce ağrı kesici içmeye başla dedi, o şekilde de biraz daha hafif atlatıyorum.
Asla üşütmeyip, canını hiçbir şeye sıkmayıp, sürekli iyi beslenme ve spor ile ağrıyı çok hafif hissedersin ya da ağrı olmaz.
Üstteki şartların uygulanması benim için pek mümkün değil, o yüzden güçlü bir ağrı kesici tek çözümüm.
Çok geçmiş olsun.
Benimde çok fazla bulan kusma Çok zor geçiyor psikojim inaninki yerle bir oldu umarım Rabbim bir hamilelik nasip ederse bende geçer diye dua ediyorum. Rahim filminden sonra rahatlamistim hayatımı etkilemiyordu bu aya kadarSizi çok iyi anlıyorum bende çocuktan önce her ay hastanelik olurdum, bulantı,kusma hatta baygınlık geçirdiğim olurdu.
Sezeryanla doğum yaptım, ondan sonra geçti ağrılarım, şuan çok hafif ilaç almadan geçecek kadar bir ağrım oluyor.
Rahim filmi ne kadar engel olabilir bu duruma bilmiyorum.
Yok çıkmadı hiç bir problem 4 5 ay çok rahattım Allahıma binlerce kez şükür ettim. Ama bu ay çok oldu ağrım Rabbim sizede ne kısa zamanda derdinize derman versinRahim filminde sorun çıktımı acaba benimde çok sancılı olurdu benim tüplerimde tıkanıklık ve hidroselpenks varmış Hidroselpenks olan tüp alındı ve doktorum artık adet sancın olmaz demişti Gerçektende 3aydır Yok denecek kadar az ağrılı oluyor adetlerim
Deneyecem inşallah çok teşekkür ederimAdet olmadan önce, kaynamış suya civan perçemi, çoban çantası, aslan pençesi, hayıt tohumu koyup iki dk. Kaynatıp dinlendikten içmeni tavsiye ederim.
Yada isterseniz internette adet ağrılarını giderici bitkisel tedavi diye yazıp bi araştırın.
Geçmiş olsun =(
İyi akşamlar Hanımlar
Ben kendimi bildim bileli adet sancısı çekiyorum. 4, 5 ay önce Rahim filmi çekilmiştim ondan sonra hafiflemisti o kadar mutlu oldum ki kısa sürdü mutluluğumbu ay o kadar çok ağrım olduki gene acilde buldum kendimi artık psikolojim bozuldu her ay gelecek korkusu psikoljimi mahvetti Rabbim düşmanımın başına vermesin sun dünyada insana verilen en büyük sağlık diyorum Sormak istediğim Şu Qcaba benim gibi adet sancısı çekip rahim filmi çekildikten sonra adetı düzelen varmı geçici bir durum mu bilgisi olanlar varsa yardımcı olur mu
Hayatınızı etkilicek derecede mi ağrıyor pekiNerdeyse 37 yaşındayım 2 doğum yaptım, adet sancısı çekmediğim aylar çok nadir. Geçmiyor
İyi akşamlar Hanımlar
Nasıl öğrendiniz mesela 3 farklı doktora gittim ultorosonla bakıp verip ağrı kesici yigönderdiler.Benim eskiden adet sancılarım o kadar şiddetli olurduki her ay doğum sancısı çekerdim kıvranırdım yatakta ağlardım acıdan tansiyonum düşerdi midem bulanırdı
Çok zor çeken bilir... O yüzden seni iyi anlıyorum kardeşim Rabbim yardımcın olsunben evlendikten 2 yıl sonra kendimle ilgili şok bir gerçeği öğrendim meğerse doğuştan bi sıkıntım varmışda ondan adetlerim böyle sancılıymış... Operasyon oldum ondan sonra şükürler olsun artık eskisi gibi değil ...
Sen iyice kontrollerini oldun dimi bilmediğin başka bir sıkıntı olmasın sakın? Durduk yere bu kadar ağrı olmamalı
Nasıl öğrendiniz mesela 3 farklı doktora gittim ultorosonla bakıp verip ağrı kesici yigönderdiler.
Hayır ilk defa sizden duyuyorum doktorlar genelde yapısal olabilir diyip yolluyorlar. Kist faln yok onlara baktırdımEndometriozis var mi yok mu ona bakildi mi? Endometriozis cok siddetli agrilara sebep olur. Rahmin disinda rahme benzer bir doku olusuyor ve bu karin zarina, yumurtaliklara ve yumurta kanallarina yayilabiliyor. Ben de 2 yildir kronik karin agrisi cekiyorum sol alt karsik bolumunde. 2 yil once bakilmisti rahim yumurtaliklar temizdi. Gecenlerde tekrar bakildi. Gecen sefer kucuk bir kist vardi o da kaybolmus. Sancimin kaynagi bulunamadi hala ama yumurtaliklar rahim temiz onu biliyorum. Sanciniz sadece adet olurken mi var? Belki sidik torbasinda bobreklerde veya bagirsaklarda bir sorun vardir. Ben hepsine baktirdim, kamera ile karin boslugunda ne kadar organ varsa bakildi. Allah'a sukur birsey cikmadi. Bence sizde ihmal etmeyin. Eger endometriozis ise yumurtaliklarin alinmasina kadar gidebiliyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?