- 18 Ocak 2019
- 1.923
- 3.382
- 133
- 26
- Konu Sahibi Suluportakal
-
Bende sizin gibiyim rahim filmi çekilince rahatlamistim biraz olsn umarım sizede faydası olur Rabbim sizede şifa versin inşallahCanım bende her ay hastanenin acillerinden çıkamıyorum malesef. Benim tansiyon bayaaa bi düşüyor sonrada bayılıyorum kusarak ayiliyorm belim bacağım karnım kasıgım ağrımayan hicbir yerim kalmıyor devamlı uskufra ediyorum evlenince geçer dediler geçmedi majezik kullanıyorum baska hicbir agri kesici fayda etmiyor majezigin birazck faydası oluyordu şimdi bünyem onada alisti kabul etmiyor bazen icmeme ragmen bile cekiyorum. Bebek istiyoruz 9 aydır olmuyor. Ondan dolayı mi bi sorunmu var acaba diye takıyorum :/ bana alttan muayeneyle bakıldı temiz bisey yok demişti hsg cekilcem 2 hafta sonra o zaman detaylı bakılacak insallah
Film çekilince niye geçsin ağrınız ? doktor ilaç verdimi bir teşhis koydumu ergenlikten sonra yıllarca bu sancıyı çektim acillik oldum her ay kusma vardı birde bende sonra bir doktor renkli ultrason çekti ceviz büyüklüğünde kistim olduğu ortaya çıktı ilaç verdi bu ilaç eritmezse mecbur ameliyat olucaksın dedi ama çok şükür gerek kalmadı ve o gün bugündür regl olduğumu anlamıyorum bile lütfen doğru düzgün tedavinizi olun mutlakaİyi akşamlar Hanımlar
Ben kendimi bildim bileli adet sancısı çekiyorum. 4, 5 ay önce Rahim filmi çekilmiştim ondan sonra hafiflemisti o kadar mutlu oldum ki kısa sürdü mutluluğumbu ay o kadar çok ağrım olduki gene acilde buldum kendimi artık psikolojim bozuldu her ay gelecek korkusu psikoljimi mahvetti Rabbim düşmanımın başına vermesin sun dünyada insana verilen en büyük sağlık diyorum Sormak istediğim Şu Qcaba benim gibi adet sancısı çekip rahim filmi çekildikten sonra adetı düzelen varmı geçici bir durum mu bilgisi olanlar varsa yardımcı olur mu
Geçmedi hafifledi ya hayır normal ultrosonla baktı bişey gözükme di. Bu renkli ultroson nasıl çekiliyor acabaFilm çekilince niye geçsin ağrınız ? doktor ilaç verdimi bir teşhis koydumu ergenlikten sonra yıllarca bu sancıyı çektim acillik oldum her ay kusma vardı birde bende sonra bir doktor renkli ultrason çekti ceviz büyüklüğünde kistim olduğu ortaya çıktı ilaç verdi bu ilaç eritmezse mecbur ameliyat olucaksın dedi ama çok şükür gerek kalmadı ve o gün bugündür regl olduğumu anlamıyorum bile lütfen doğru düzgün tedavinizi olun mutlaka
Ciddi misinizMerhabalar , 27 yasındayım bekarım. 13 yasımdan beri her ay ilaçların zor dindirdiği bazen ise dindiremediği şekilde çekmekteyim.
Psikologum ve hastanede calıştıgım dönemde yukarda acilde igne olup aşağıya danışanın yanına öyle inerdim kıvranarak hastamı dinlerdim. İnanın sizi dibine kadar anlıyorum. Kist vs bende de yok doktor yapısal* demişti...
Magnezyum destegi olayını ben de duymuştum. Fakat ishal yapması söz konusu oldugundan maden suyu içmeyi deneyecegim bu ay (magnezyumu bol diye) bakalım... hayat konforunu acayip düşürüyor. İŞ GÖRMEZ hale geliyorum.
Yumurtalıklarda herhangi bir kist durumu yok dimi çünku bende kist var ve adetimin ilk günü acılarla dolu gecer bazı zamanlar acillikte olmuşluğum varİyi akşamlar Hanımlar
Ben kendimi bildim bileli adet sancısı çekiyorum. 4, 5 ay önce Rahim filmi çekilmiştim ondan sonra hafiflemisti o kadar mutlu oldum ki kısa sürdü mutluluğumbu ay o kadar çok ağrım olduki gene acilde buldum kendimi artık psikolojim bozuldu her ay gelecek korkusu psikoljimi mahvetti Rabbim düşmanımın başına vermesin sun dünyada insana verilen en büyük sağlık diyorum Sormak istediğim Şu Qcaba benim gibi adet sancısı çekip rahim filmi çekildikten sonra adetı düzelen varmı geçici bir durum mu bilgisi olanlar varsa yardımcı olur mu
Ciddi misinizDr hanım Allah yardımcınız olsun. O haldeyken kıvranıyorum resmen. Siz nasıl çalışıyorsunuz?
İğnenin etkisi ne kadar sürüyor?Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun, teşekkür ederim. Acilde iğne yaptırıyorum, eger o saatte randevu yoksa boş bir odada kıvrılıyorum sedyeye ve orada kıvranıyorum. O kadar zor geçiyor ki... o iğne uyku hali yapıyor, o arada bir danışan geliyor asla belli etme lüksünüz olmuyor.. tam bir sınav gibi
İğnenin etkisi ne kadar sürüyor?
Aynısı bende oluyorum ama felaket şekilde mide bulantısı oluyor onuda anlamış değilim önceden olmaz di yaşım ilerledikçe daha üst seviyeye çıktıAslında iğneden sonra tekrar kıvrandırıcı boyutta ağrı olmuyor birdaha . Yani işe yarıyor. Ama iğnedeki o spazm giderici ilaçlar ve çektigim ağrı aşırı halsiz sersem yapıyor sonrasında. İkinci gün insan halime yeniden dönüyorum :). Benim kabusum ilk günümdür daima. Mesela şuan felaket, yatagımda kıvranıyorum yine..
Allahım sizinde yardımcınız olsun acaba sizde kadın doğuma gittiniz miAn itibariyle başladı ... kabus başlıyor...şiddetli felaket sancının tam başlangıc saniyelerindeyim hızla artıyor...
Hayır adet için 3 farklı doktora gittim kist falan uok çocuk içinde rahim filmi çekildim bir şey çıkmadı doktor yapısal olabileceğini söylediYumurtalıklarda herhangi bir kist durumu yok dimi çünku bende kist var ve adetimin ilk günü acılarla dolu gecer bazı zamanlar acillikte olmuşluğum var
Valla normal ultrason gibi ama daha ayrıntılı öncesinde 2 litre su içiriyorlar ve benim doktorum yok evlenince geçer yok çocuk doğurunca gibi hurafelere inanıp boşuna acı çekiyorsunuz bir insanın bir yeri ağrıyorsa bir hastalığı vardır demişti istanbulda bir hastahane iş yerinde sancılanınca götürmüşlerdi bana ambulans geliyodu o derece kötü oluyordum ama şimdi regl olduğumu anlamıyorum bileGeçmedi hafifledi ya hayır normal ultrosonla baktı bişey gözükme di. Bu renkli ultroson nasıl çekiliyor acaba
Evli misim canim ben de bekarken ilk 3 gunu acilde gecirirdim igne vurulmaktan yuruyemezdim ama dogumdan sonra gecti ne cektim beeeİyi akşamlar Hanımlar
Allahım sizinde yardımcınız olsun acaba sizde kadın doğuma gittiniz mi
Deneyimledikten sonra banada bilgi verirseniz eğer çok sevinirimDefalarca gittim, cünkü zamanında istifra ediyordum ağrının yanı sıra. Cevap : sorun yok , yapısal. Ben aklıma koydum diğer ay magnezyum tableti deneyimleyeceğim. Bakalım neler değişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?