Tekrar Gelen Adet Sancısı..

Bnm de adetlerim çok sancılı olur şu anda 21 yaşındayım ve 10 aylık oğlum var ama doğumdan sonra sanki önceki kadar çok sancim olmuyor ve dolorex kullanıyorum bide kimyonu bı tatlı kaşığı kadar sıcak suya demle iç faydası oluyor

Bana hiç bir ağrı kesici fayda etmiyor maalesef. Kimyonu deneyecem ama birde doğumunuzu normal mi sezeryan mi yaptınız acaba

Kronik kasık ağrısı dediğiniz belli dönemler mi hergün mü

Merhabalar,
Benimde çok şiddetli geçerdi adet zamanı başka sebeplerden rahim filmi çekildi polip? yazılmış hiçbir doktor bir şey demedi gebe kalamadığım dönem doktorun birtanesi rahmin ortasında polipin var gebe kalmanı engeller birde adet sancısı yapar demişti. 8 mart da ameliyat oldum çok şükür aylardır ağrısız adet görüyorum. Bayıldığım zamanlarda olmuştu sancılardan

Polipin başka şikayetleri neydi sizde

Hayıt hapı var onu kullan adet agrilarin icin

İşe yarıyor mu yan etkisi var mı kullandınız mı? Adet akabinde yumurtlama ağrısı inanın ölüyorum
Kullammadim canim daha ama arastirmistim ben yurtdisindayim burdaki sitelerde arastirdim hem cocuk olsun diye hemde adet agrilari için cok kullanan olmus.. Ama bi doktora gorun istersen bende öyleydim ve enfeksiyon cikti antibiotik kulandim geçti adet agrim hala oluyo ama yumurtlamada yada harici olan kasim agrim gecti cok şükür

Dr sorun yok dedi ağrılar bitirdi beni

Dr sorun yok dedi ağrılar bitirdi beni
Bak canim egir akintin varsa ve kokuyosa koku derken gercekten berbat bi koku tekrar git ve baksinlar.. Eger yoksa hayıt hapını dene istersen cok arastiddim adet agrilarina iyi geliyomus ve adeti duzenliyo muş da sende bi arastir istersen kullan derim

Araştıracağım. Kokulu akıntım yok. Sadece şiddetli regl ve yumurtlama ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…