- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi Suluportakal
-
2 buçuk yıllık evliyim maalesef bende öyleyim umarım hamilelikten sonra geçer.Evli misim canim ben de bekarken ilk 3 gunu acilde gecirirdim igne vurulmaktan yuruyemezdim ama dogumdan sonra gecti ne cektim beee
Bnm de adetlerim çok sancılı olur şu anda 21 yaşındayım ve 10 aylık oğlum var ama doğumdan sonra sanki önceki kadar çok sancim olmuyor ve dolorex kullanıyorum bide kimyonu bı tatlı kaşığı kadar sıcak suya demle iç faydası oluyorİyi akşamlar Hanımlar
Ben kendimi bildim bileli adet sancısı çekiyorum. 4, 5 ay önce Rahim filmi çekilmiştim ondan sonra hafiflemisti o kadar mutlu oldum ki kısa sürdü mutluluğumbu ay o kadar çok ağrım olduki gene acilde buldum kendimi artık psikolojim bozuldu her ay gelecek korkusu psikoljimi mahvetti Rabbim düşmanımın başına vermesin sun dünyada insana verilen en büyük sağlık diyorum Sormak istediğim Şu Qcaba benim gibi adet sancısı çekip rahim filmi çekildikten sonra adetı düzelen varmı geçici bir durum mu bilgisi olanlar varsa yardımcı olur mu
Bana hiç bir ağrı kesici fayda etmiyor maalesef. Kimyonu deneyecem ama birde doğumunuzu normal mi sezeryan mi yaptınız acabaBnm de adetlerim çok sancılı olur şu anda 21 yaşındayım ve 10 aylık oğlum var ama doğumdan sonra sanki önceki kadar çok sancim olmuyor ve dolorex kullanıyorum bide kimyonu bı tatlı kaşığı kadar sıcak suya demle iç faydası oluyor
n deneyince buradan yazar mısınız dr hanım? Bana da önerdiler denemedim henüzDefalarca gittim, cünkü zamanında istifra ediyordum ağrının yanı sıra. Cevap : sorun yok , yapısal. Ben aklıma koydum diğer ay magnezyum tableti deneyimleyeceğim. Bakalım neler değişecek
Kronik kasık ağrısı dediğiniz belli dönemler mi hergün müEndometriozis var mi yok mu ona bakildi mi? Endometriozis cok siddetli agrilara sebep olur. Rahmin disinda rahme benzer bir doku olusuyor ve bu karin zarina, yumurtaliklara ve yumurta kanallarina yayilabiliyor. Ben de 2 yildir kronik karin agrisi cekiyorum sol alt karsik bolumunde. 2 yil once bakilmisti rahim yumurtaliklar temizdi. Gecenlerde tekrar bakildi. Gecen sefer kucuk bir kist vardi o da kaybolmus. Sancimin kaynagi bulunamadi hala ama yumurtaliklar rahim temiz onu biliyorum. Sanciniz sadece adet olurken mi var? Belki sidik torbasinda bobreklerde veya bagirsaklarda bir sorun vardir. Ben hepsine baktirdim, kamera ile karin boslugunda ne kadar organ varsa bakildi. Allah'a sukur birsey cikmadi. Bence sizde ihmal etmeyin. Eger endometriozis ise yumurtaliklarin alinmasina kadar gidebiliyor diye biliyorum.
Kullandınız mı magnezyum tabletiDefalarca gittim, cünkü zamanında istifra ediyordum ağrının yanı sıra. Cevap : sorun yok , yapısal. Ben aklıma koydum diğer ay magnezyum tableti deneyimleyeceğim. Bakalım neler değişecek
Merhabalar,İyi akşamlar Hanımlar
Ben kendimi bildim bileli adet sancısı çekiyorum. 4, 5 ay önce Rahim filmi çekilmiştim ondan sonra hafiflemisti o kadar mutlu oldum ki kısa sürdü mutluluğumbu ay o kadar çok ağrım olduki gene acilde buldum kendimi artık psikolojim bozuldu her ay gelecek korkusu psikoljimi mahvetti Rabbim düşmanımın başına vermesin sun dünyada insana verilen en büyük sağlık diyorum Sormak istediğim Şu Qcaba benim gibi adet sancısı çekip rahim filmi çekildikten sonra adetı düzelen varmı geçici bir durum mu bilgisi olanlar varsa yardımcı olur mu
Polipin başka şikayetleri neydi sizdeMerhabalar,
Benimde çok şiddetli geçerdi adet zamanı başka sebeplerden rahim filmi çekildi polip? yazılmış hiçbir doktor bir şey demedi gebe kalamadığım dönem doktorun birtanesi rahmin ortasında polipin var gebe kalmanı engeller birde adet sancısı yapar demişti. 8 mart da ameliyat oldum çok şükür aylardır ağrısız adet görüyorum. Bayıldığım zamanlarda olmuştu sancılardan
Kullandınız mı magnezyum tableti
İşe yarıyor mu yan etkisi var mı kullandınız mı? Adet akabinde yumurtlama ağrısı inanın ölüyorumHayıt hapı var onu kullan adet agrilarin icin
Kullammadim canim daha ama arastirmistim ben yurtdisindayim burdaki sitelerde arastirdim hem cocuk olsun diye hemde adet agrilari için cok kullanan olmus.. Ama bi doktora gorun istersen bende öyleydim ve enfeksiyon cikti antibiotik kulandim geçti adet agrim hala oluyo ama yumurtlamada yada harici olan kasim agrim gecti cok şükürİşe yarıyor mu yan etkisi var mı kullandınız mı? Adet akabinde yumurtlama ağrısı inanın ölüyorum
Dr sorun yok dediKullammadim canim daha ama arastirmistim ben yurtdisindayim burdaki sitelerde arastirdim hem cocuk olsun diye hemde adet agrilari için cok kullanan olmus.. Ama bi doktora gorun istersen bende öyleydim ve enfeksiyon cikti antibiotik kulandim geçti adet agrim hala oluyo ama yumurtlamada yada harici olan kasim agrim gecti cok şükür
Bak canim egir akintin varsa ve kokuyosa koku derken gercekten berbat bi koku tekrar git ve baksinlar.. Eger yoksa hayıt hapını dene istersen cok arastiddim adet agrilarina iyi geliyomus ve adeti duzenliyo muş da sende bi arastir istersen kullan derimDr sorun yok dediağrılar bitirdi beni
Araştıracağım. Kokulu akıntım yok. Sadece şiddetli regl ve yumurtlama ağrısıBak canim egir akintin varsa ve kokuyosa koku derken gercekten berbat bi koku tekrar git ve baksinlar.. Eger yoksa hayıt hapını dene istersen cok arastiddim adet agrilarina iyi geliyomus ve adeti duzenliyo muş da sende bi arastir istersen kullan derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?