Teknik Sorun Yaşayanlar;

Teknik bir sorun yok. Buraya yazabildiğinize göre başka topiklere de yazabilmeniz gerekiyor.
Herzaman girdigim topiktede olmuyordu özelde de olmuyordu.Suan baktim topikte oluyor ama arkadas ozelden msj atmis cvp veremedim olmuyor.

Herzaman girdigim topiktede olmuyordu özelde de olmuyordu.Suan baktim topikte oluyor ama arkadas ozelden msj atmis cvp veremedim olmuyor.
Başka bir browser dener misiniz?
Muhtemelen kullandığınız browser dan kaynaklı bir problem.

Curly
Merhaba gene ben şu bildirim görüntüsü gitmiyor mu çok rahatsız edici android kullanıyorum tabletten giriyorum
Benim bildirimlerimde bir sorun yoktu zayen bu nerden neden çıktı bilmiyorum ama lütfen kaldırılsın, takıntım var böyle şeylere hasta olucam

Sıra kimde mi oynuyoruz :))) o zili bana sormayın bilmiyorum, anca bildirimler engelliyse engel nasıl kaldırılır onu öğrendim, o kadar:))

Sıra kimde mi oynuyoruz :))) o zili bana sormayın bilmiyorum, anca bildirimler engelliyse engel nasıl kaldırılır onu öğrendim, o kadar:))
Bildirimleri engelle dersen zil kocamn oluyor zaten o daha sinir bozucu abone olunca küçüluyor en azından

Bildirimleri engelle dersen zil kocamn oluyor zaten o daha sinir bozucu abone olunca küçüluyor en azından
Yok öyle birşey demiyorum. Kalsın böyle minnak minnak bak nasılda şirin duruyor ablası, sesi de çıkmıyor :))

bir yönetici benimle iletişime geçebilir mi.lütfen ? kapatılan hesabımla ilgili bir sorunum var

Yardımcı olun lütfen.
Ben bildirim aldığımda mesaj aldığımda mail gelsin istemiyorum mailbox ıma.
Nereden kapatıyoruz bu zımpırtıyı yahu?

profilimdeki bilgileri değiştiremiyorum açtığım konular cevaplarım bunların görünmesini istemiyorum üyeliğimi iptal ettirdim yine olmadı yardımcı olurmusunuz ?

Yardımcı olun lütfen.
Ben bildirim aldığımda mesaj aldığımda mail gelsin istemiyorum mailbox ıma.
Nereden kapatıyoruz bu zımpırtıyı yahu?
Nickine tıkla aşağıda bildirim sećenekleri var orada yazan e posta almak istiyorum yazan herşeyin tıkını kaldır

profilimdeki bilgileri değiştiremiyorum açtığım konular cevaplarım bunların görünmesini istemiyorum üyeliğimi iptal ettirdim yine olmadı yardımcı olurmusunuz ?
Bu mümkün değil sanırım.Her üyenin yazdıkları gözüküyor

Bigiler değiştirilebiliyor galiba ama konularınız mesajlarınız kaybolmaz kurallarda yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…