Herzaman girdigim topiktede olmuyordu özelde de olmuyordu.Suan baktim topikte oluyor ama arkadas ozelden msj atmis cvp veremedim olmuyor.Teknik bir sorun yok. Buraya yazabildiğinize göre başka topiklere de yazabilmeniz gerekiyor.
Başka bir browser dener misiniz?Herzaman girdigim topiktede olmuyordu özelde de olmuyordu.Suan baktim topikte oluyor ama arkadas ozelden msj atmis cvp veremedim olmuyor.
Bildirimleri engelle dersen zil kocamn oluyor zaten o daha sinir bozucu abone olunca küçüluyor en azındanSıra kimde mi oynuyoruz :))) o zili bana sormayın bilmiyorum, anca bildirimler engelliyse engel nasıl kaldırılır onu öğrendim, o kadar:))
Yok öyle birşey demiyorum. Kalsın böyle minnak minnak bak nasılda şirin duruyor ablası, sesi de çıkmıyor :))Bildirimleri engelle dersen zil kocamn oluyor zaten o daha sinir bozucu abone olunca küçüluyor en azından
Yok öyle birşey demiyorum. Kalsın böyle minnak minnak bak nasılda şirin duruyor ablası, sesi de çıkmıyor :))
Nickine tıkla aşağıda bildirim sećenekleri var orada yazan e posta almak istiyorum yazan herşeyin tıkını kaldırYardımcı olun lütfen.
Ben bildirim aldığımda mesaj aldığımda mail gelsin istemiyorum mailbox ıma.
Nereden kapatıyoruz bu zımpırtıyı yahu?
Nickine tıkla aşağıda bildirim sećenekleri var orada yazan e posta almak istiyorum yazan herşeyin tıkını kaldır
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?misc/contactbir yönetici benimle iletişime geçebilir mi.lütfen ? kapatılan hesabımla ilgili bir sorunum var
Bu mümkün değil sanırım.Her üyenin yazdıkları gözüküyorprofilimdeki bilgileri değiştiremiyorum açtığım konular cevaplarım bunların görünmesini istemiyorum üyeliğimi iptal ettirdim yine olmadı yardımcı olurmusunuz ?
Bigiler değiştirilebiliyor galiba ama konularınız mesajlarınız kaybolmaz kurallarda yazıyorprofilimdeki bilgileri değiştiremiyorum açtığım konular cevaplarım bunların görünmesini istemiyorum üyeliğimi iptal ettirdim yine olmadı yardımcı olurmusunuz ?