Teknik Sorun Yaşayanlar;

Screenshot_20180729-191445.png

Sayfayı ne zaman değistirsem bu tür reklamlar çıkıyor bu benden kaynaklı bir sorun mu bilmiyorum ama nasıl çözeceğimi de bilmiyorum yardım eder misiniz? Çok sinir bozucu olmaya başladı

Eki Görüntüle 2173672

Sayfayı ne zaman değistirsem bu tür reklamlar çıkıyor bu benden kaynaklı bir sorun mu bilmiyorum ama nasıl çözeceğimi de bilmiyorum yardım eder misiniz? Çok sinir bozucu olmaya başladı
Merhaba,

Bu bir sorun değil. Google ın bir reklam modeli. Normalde her seferinde değil siteye girdikten sonra 1 kere çıkması lazım.

Bende birden fazla çıkıyor ..sinirlenip siteden çıkmama sebep oluyor..
birden fazla derken her sayfa geçişinde çıkıyor mu ?

Normalde 1 kere olması gerekiyor.
Şimdi istatistiklere baktım bütün üyelerde günde sadece 600-650 kere gösteriliyor ki bütün üyeler 1 kere görmüyor demektir bu.

Şimdi istatistiklere baktım bütün üyelerde günde sadece 600-650 kere gösteriliyor ki bütün üyeler 1 kere görmüyor demektir bu.
Canım gerçekten bir konuyu okurken diğer sayfaya geçiyorum bir sayfada yoksa diğerinde çıkıyor mutlaka

Bazen her sayfada goruyorum cidden çok sinir bozucu olmaya başlıyor bir süre sonra

Bazen de 2,3 sayfada bir

Bugün sadece 3 kere çıktı çok daha iyi(Sayfaları dolaştıkça sayı artıyo)

Kaç gündür reklamlar yüzünden sitede dolaşamıyodum umarım bir daha o kadar reklam çikmaz nerdeyse her sayfa geçisinde çıkıyordu Curly Curly

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi ise sorun sizin tarafta olabilir. Çünkü normalde KKya girdikten sonra ilk tıkladığınızda çıkması gerekiyor.

Nasıl çözebiliriz peki google kullanıyorum
Normalde bu çözülecek bir problem değil. Zira problem değil. Google ın normal reklam uygulaması. Sizin telefonunuz da birden fazla çıkmasının sebebini bilemiyorum. Köşede kapatma tuşu var ona basıp kapatabilirsiniz.

Normalde bu çözülecek bir problem değil. Zira problem değil. Google ın normal reklam uygulaması. Sizin telefonunuz da birden fazla çıkmasının sebebini bilemiyorum. Köşede kapatma tuşu var ona basıp kapatabilirsiniz.
Sadece bu sitede oluyor o zaman en iyisi girmemek olacak çünkü her sayfada çıkan reklamı kapatmakla ugraşmak çok sinir bozucu ilginiz için teşekkürler iyi günler

Benim de trend konular da eskiden hep bdv konuları olurdu şimdilerde bakıyorum da bir tane bile bdv konusu yok. Bu teknik bir sorun mu yoksa özellikle bunun için ayarlama mi yapıldı merak ettim :)

Benim de trend konular da eskiden hep bdv konuları olurdu şimdilerde bakıyorum da bir tane bile bdv konusu yok. Bu teknik bir sorun mu yoksa özellikle bunun için ayarlama mi yapıldı merak ettim :)
Özellikle yapıldı. BDV o kadar trend ki diğer konulara fırsat kalmıyor.

Açılan Konu başlıklarında 3 karakter ve altı için sistem onay vermezse süper olur. Çoğumuz mobilden giriş yapıyoruz, noktalama işaretiyle açılan başlıklara tıklamak mümkün değil.

X