Merhaba,
Bu tarz sorunlar yaşadığınız da yapmanız gereken ve problemin nereden kaynaklandığını bulmanın yada bulmaya yardımcı 1-2 adım var.
Öncelikle kullandığınız browser dan başka bir browser ile girmeyi deneyebilirsiniz. Bu şekilde problem yaşamıyorsanız problem muhtemelen browser dan kaynaklanıyordur
Cep telefonunda sorun yaşıyorsanız, desktop dan deneyerek sorunun kaynağınının cep telefonu mu olup olmadığını anlayabilirsiniz.
Kısaca kullandığınız yazılım, ve donanımı değiştirmek sizin tarafınızda varsa bir sorunun kaynağını bulmada yardımcı olacaktır.
Örneğin Samsung telefonlarının bugün itibariyle güncellemesi çıktı. Kullandığınız cep telefonunun yazılımı ile bizim yazılımın uyumlu olmadığı durumlar olabiliyor.
Malum piyasada bir çok browser yazılımı, bir çok donanıma ve işletim sistemine sahip cep telefonu, farklı işletim sistemlerinde desktop bilgisayarlar bulunmakta. Sitenin yazılımı ise 1 tane ve hepsi ile uyumlu olmak zorunda. (teoride) fakat pratikte bu böyle olmuyor. Bir browser ın yeni versiyonu hatalar barındırabiliyor, VEya yanı şekilde işletim sistemleri geçmiş ile uyumlu olmayabiliyor.
Biz sitenin yazılımını olabildiğince standartlar tutmak istiyoruz fakat piyasada her browser , her cep telefonu ve işletim sistemi ile uyumlu bir yazılım bulmak zor. Kullandığımız standart bir HTML kodu aynı browser ın farklı versiyonlarında desteklenmiyor olabiliyor.
Sizlere tavsiyem kullandığınız yazılımları en son sürümünü kullanmanız ve güncellemeleri yapmanız.
Sorun yaşadığınızda browserınızı (web tarayıcı - chrome, internet explorer, firefox vb) değiştirip hangisinin daha hızlı ve verimli olduğunu görüp o nu kullanmaya devam edin.
Kolay Gelsin
Mrb bana da yardımcı olur musunuz orogi resmini değiştirmek istiyorum iki turlu de demedim olmuyo r dosya seç diyor ama olmuyorYine geldim.
Bu defa bilgilendirmek için geldim.
Öncelikle yardımlar için çok teşekkür ederim CanımMune ve Curly
Gerçekten de Firefox kullanıca hızlandığımı farkettim.
Ekran donması,mesajın yavaş gitmesi gibi sorunlarım çözüldü çok şükür.
Benim gibi müzdarip olan arkadaşlar da varsa haberdar edeyim dedim.
Sevgiler... Saygılar...
Kolay gelsin!
Merhaba,Siteye girmek çok zorlaştı.Yarım saat neredeyse bildirimlerimi göremiyorum bazen de hiç girmiyor..
Merhabaa.Bugünlerde daha iyi durumda. Tekrar böyle bir sorun olduğunda size anında bildiririm.Merhaba,
Anlık bir durum olabilir. Sunucu trafiklerine baktığımda sizin yazdığınız tarihlerde bir yavaşlık göremedim.
Sorununuz hala devam ediyor mu?
Onemli degil ama bazen bir yorum begenirken bu uyari cikiyor. Neden olabilir? Eki Görüntüle 1928333
Merhaba,Curly sitenin saati bir saat geri.
Arama kısmının çalışmaması ve giriş yaparken aldığınız hataların ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?bende -ara- kısmı çalışmıyor ve şifrem kayıtlı olduğu halde giriş yaparken sorun yaşıyorum
Kullandığınız browser ın ayarlarıyla ilgili bir sorun olabilir.Selamün aleyküm
Benimde bir kaç gündür üyeliğim ile ilgili sıkıntım var nedense
Giriş yaparken ara ara şifrem kayıtlı olduğu halde giriş yapamıyorum
Giriş yapmayı başardığımda ise sadece beğeni yapıp yazabiliyorum ( alıntı yaptığım halde yazı kısmına geldiğimde alıntıları ekle butonuna bastığımda alıntılanacak mesajınız yok yazısı ile karşılaşıyorum)
Çare olarak kime ne yazacaksam etiket yapmaya çalışarak idare etmeye çalıştım ama cuma yarışmasında kaptanlıkta yaptığımdan benim içinde üyeler içinde sıkıntı oluyor arada kaynayanlar oluyor diye
İnşallah üyeliğim ile ilgili sıkıntı bir an önce düzelir
Şimdiden teşekkür ederim emekleriniz için