Teknik Sorun Yaşayanlar;

bu gün telden de pc den de girince sürekli yeni giriş istiyor siteyle ilgili mi yoksa sadece benim mi başıma geliyor acaba.. beni hatırla dediğim halde yaşıyorum bu sorunu

Merhaba,
Telefonumdan siteye giremiyorum "güvenli bir bağlantı kurulamıyor"uyarısı veriyor.Play Store dan indirip denedim onda da açılmıyor.Telefonumda yapmam gereken bir ayar mı?

Merhaba,
Telefonumdan siteye giremiyorum "güvenli bir bağlantı kurulamıyor"uyarısı veriyor.Play Store dan indirip denedim onda da açılmıyor.Telefonumda yapmam gereken bir ayar mı?
Telefonunuzun marka model işletim sistemi ve kullandığınız browser ı yazabilir misiniz ?
Mümkünse ekran görüntüsü de gönderirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
Muhtemelen sorununuz bağlantı ayarlarınız ile alakalı.

Samsung S2 .Explorer ve Google Chrome ikisinden de bağlanamıyorum."Web sayfası yok arızalı veya yeni bir adrese taşınmış olabilir.Aygıtınızın bağlantısını kontrol edin veya daha sonra tekrar deneyin" Yani normal bağlantı yokken verilen hata mesajı geliyor.

Şimdi tekrar söylediğiniz şekilde denedim olmadı.Zaten Play Store dan yüklediğimde de açılmıyor.Sanırım benim telefon ayarlarımla ilgili bir sorun var.

Şimdi tekrar söylediğiniz şekilde denedim olmadı.Zaten Play Store dan yüklediğimde de açılmıyor.Sanırım benim telefon ayarlarımla ilgili bir sorun var.
Muhtemelen öyle
cep telefonunuzun yazılımı güncel olmayabilir.
Anladığım kadarıyla SSL (Güvenli) bağlantıyı desteklemiyor olabilir.

Muhtemelen öyle
Muhtemelen öyle
merhaba kazen bu siteyi cozmekte sorun yasiyorum yeni konu acamiyorum oyle bi buton yok ve biryeri tiklamak uzereyken sayfa surekli asagi yukari oynuyo yanlis yerleri tikliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…