Teknik Sorun Yaşayanlar;

Mesajlarımı aradığım zaman birkaç yabancı mesaj var ve bugünden 2009a atlıyor
Not:Bunun benim açımdan bir önemi yok.Forumdaki aksaklığı bildirmek adına yazıyorum.Belki yaşayan vardır.(Şükürki 2 gün aradan sonra kk ya kavuştuğumuza şükür:))

Ne kendi yazdığım mesajları görebiliyorum
Nede başka üyelerin açtığı konu ve mesajlarını görebiliyorum
Yardımcı olursanız sevinirim.

Ne kendi yazdığım mesajları görebiliyorum
Nede başka üyelerin açtığı konu ve mesajlarını görebiliyorum
Yardımcı olursanız sevinirim.

Yaşanan teknik arıza sonrası ''SEARCH '' ''ARA '' ile ilgili bir sorun hala devam ediyor.Yani gerek açtığımız konular,eski mesajlar....gibi bazı arama sonuçlarına ulaşılmıyor.Ama en kısa sürede düzeltilecektir.

Lisacım be benim için sorun teşkil etmiyor.Dediğim gibi sorun yaşayanlara yol gösterici olabilir,yönetime sorunları bilmeleri açısından yardımı olur diye yazdım ki kayıp yok aslında mesajlarda(Olsa bile sorun değil,biz kk yı/boş forumu yeniden yazarız)

Biliyorum ablam senin ne amaçla yazdığını.Üyelerde sorunca bende yazdım ki geçici bir sorun olduğunu bilsinler enazından.Geçmişin geri gelmesi önemli . Özellikle tekrar konularda başvuruyorduk.Ya da üyenin geçmiş konularını görmek istediğimiz durumlar oluyor vs..

Öncelikle geçmiş olsun ve gözünüz aydın .
Hiç birsey sorun değil forum en başa dönse bilene tekrar bugünlere getirirdik.
Not: keşke eski oyun bölümü gelsede tetris oynasam

Neyse hicbirseyin önemi yok sizin adınıza sevindim. Şükür

Geçmiş konular elimiz ayağımız, üyeler konularını göremeyince kaldırıldı sanıyorlar, yetiş Kazennn
2 gündür perişan oldular biliyorum, biraz sıkacağız dişimizi, hiç gidemiyorduk siteye, meğer KK'sız biz biz değilmişiz, herkes patladı sıkıntıdan

Bende en son hafta sonundan beri telefondan gogledan siteye giris yapamiyorum.minicik yaziyla hata veriyor.
Fakat telefondan facebook sayfanizdaki konu linklerine tikladigim zaman acabiliyorum sayfayi.
Bu nasil bir sorundur ki...

merhaba ben siteyi bilgisayardan girerek açıyorum,fakat 3 dk sürmeden sürekli giriş yap diyor 1 haftadır bu şekilde ,bunun bir ayarı falanmı var ?diğer arkadaşlarda bu sıkıntı yokmuş ???yardımcı olurmusunuz.

Giriş yaparken beni hatırla seçeneğini işaretlemediğiniz için olur bu problem.Birde öyle deneyin sorun kalkacaktır..

Bağlanmaya çalıştığında ne gibi bir hata veriyor? Hafta sonu yaşanan teknik aksaklıktan olabilir belki.
Hm küçük karinca yazisi gibi birsey yaziyor 404 vs diye. Baska bir tarayıcı kullanıyorum su an girebildim. Teşekkürler. Ben de epeydir giremiyordum delirecektim yani kk olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…