çok iğrenç bir site zaten daha iyileri var heryer reklam doluuBigiler değiştirilebiliyor galiba ama konularınız mesajlarınız kaybolmaz kurallarda yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iğrenç bir site zaten daha iyileri var heryer reklam doluuBigiler değiştirilebiliyor galiba ama konularınız mesajlarınız kaybolmaz kurallarda yazıyor
Daha iyilerine gidebilirsiniz o zaman kimseyi zorla tuttuklarını sanmıyorumçok iğrenç bir site zaten daha iyileri var heryer reklam doluu
Ve simdi reklamlar..çok iğrenç bir site zaten daha iyileri var heryer reklam doluu
Kardeşim beğenmiyorsan gitsene hala ne düzeltme dersindesin ayrıca istediğini yap bütün msjların konuların kalıcak silsen bile geri gelicek çünkü kurallarda koca koca yazan ilk şey o!bu kadar boktan site görmedim bize ulaşın diyor ama ulaşabilen oldumu acaba hahaa profilime ekleme yada bilgileri düzenleme şansım bile yok sorun çözmek yerine yetkililer vergi dairesibdeki memur gibi örümcek beyinli olmalı
yoo onların kalıp kalmaması sorun değilKardeşim beğenmiyorsan gitsene hala ne düzeltme dersindesin ayrıca istediğini yap bütün msjların konuların kalıcak silsen bile geri gelicek çünkü kurallarda koca koca yazan ilk şey o!
Sorun ne ablacım söyle yardımcı olayım.yoo onların kalıp kalmaması sorun değil
Ekran görüntüsü paylaşır mısınız ?Meehaba ben kullanici adi degisikligi yaptim ve sayfa degisti gelen kutusunu be bildirimleri goremiyorun acaba bu gecici bir durummu diger sekil daha kolaydi simdi kullanici adina basiyorum ordan bildirimlere falan insallah duzelir.ve begenmeyen arkadaslar kac bin insan burda neler ogrendiler arkadasliklar dostluklar kazandilar en yakinina anlatamadigin seyleri geldik burda paylastik ufak tefek seyler icin lutfen kotulemeyelim hosuna gitmeyen gider bukadar basit
Sorununuzun sebebi kullanıcı adınızın uzunluğu.
Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz ?Android telefon ile chrome üzerinden foruma giriyorum. sayfanın alt kısmındaki reklam dönüp duruyor , bir türlü açılmıyor bu sebeple yazı yazmak çok zorlaşıyor . Tamam reklamlara sözüm yok ama şu anda o kadar zor kullanıyorum ki forumu
Hangi browser ı kullanıyorsunuz.Foruma bilgisayardan girince konuların üzerini tıklıyorum ama bazı konular açılmıyor.
Yine aynı şekilde okumak istediğim konunu üzerini sağ tıklayıp yeni sekmede aç diyorum, yeni sekme çıkıyor açılıyor gibi oluyor pat birden yeni sekme kapanıyor, yok oluyor.
Yardım lütfen..
Curly
Hangi browser ı kullanıyorsunuz.
Kullandığınızdan başka bir browser ile dener misiniz? Sorun browser kaynaklı mı yoksa bizle mi alakalı önce onu öğrenelim?
O zaman muhtemelen browser ayarlarınızda bir sorun var.Google chrome kullanıyorum.
internet expolerer da denedim konular yeni sekmede sorunsuz açılıyor ama chrome da açılmıyor.