Teknik Sorun Yaşayanlar;

ben de iş yerinden giriyorum diye engellemeye çalışıyorlar beni diye tırsıyordum, iyi bari siteden kaynaklıymış benden değil

Siteye giriş sorununu bende yaşadım. Dün ve bugün.
Başka biri adımla giriş yapmayamı çalışıyorda hesabım hemen donduruluyor diye düşündüm .
Site kaynaklı problemmiş ve başkalarıda yaşamış . Rahatladım biraz :) Biran önce çözülür inşallah.

Kazen
Evimde modem olduğu halde kadinlar kulubu ne giremiyorum
Ne zaman mobil interneti açıyorum o zaman girebiliyorum bunun sebebi nedir acaba yardimci olursaniz sevinirim.

yeniyim, forumda cevap yaziyorum bazen de baslik altina ama hic kendi yazdigim gitmiyor sayfayi yeniliyorum bir bakiyorum yazdiklarim silinmis. yarim saat sonra bir daha bakiyorum taslak gibi gorunuyor cevaplaya bastigim an mesaj iki kez yollanmis oluyor ve sabah da yazip yollasam saati hep az once gorunuyor Teşekkürler

Pardonda kadın sitesinde sen ne alaka ?

Kk sitesi tel ile girince çok şarj yiyor.haberiniz ola.şarj dayandıramıyorum

Son günlerde sitede bu uyari ile karşılaşıyorum. Altta yazan. Benden mi kaynakli acaba siteden mi?0

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-08-01-20-58.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 42
merhaba;
bıldırımlerımde 11 tane gosterıyor ama tıkladıgımda 7 tanesını goruyorum. tumunu goster dıyorum yıne sayfa acılıyor ama aynı sekılde 7 tanesını gosterıyor. hanı onceden tum eskılerı dahı goruyordum ama sımdı yenı gelen mevcut 11 ı dahı goremıyorum sorun nedır anlayamadım ???

Size mesajda atmıştım ama yanıt gelmedi hamilelik takvimini imza olarak ekleyemiyorum ve bi çok kişide bu sorunu yaşıyor yardımcı olur musunuz lütfen

Yazdığımız mesajı düzenle butonu gitmiş. Eski bir mesajımı düzeltemediğimi farkettim. Kazen

Yazdığımız mesajı düzenle butonu gitmiş. Eski bir mesajımı düzeltemediğimi farkettim. Kazen
Yazdığınız mesajları düzenlemek için yazdıktan sonra 10 dakika süreniz var, imla hatalarını o süre içerisinde düzenlemeniz gerekiyor, süre dolunca düzenleme butonu yok oluyor.

Yazdığınız mesajları düzenlemek için yazdıktan sonra 10 dakika süreniz var, imla hatalarını o süre içerisinde düzenlemeniz gerekiyor, süre dolunca düzenleme butonu yok oluyor.
Hiç farketmemişim, teşekkür ederim bilgilendirme için :)

hamilelik günlüğünü imza alanıma ekliyemiyorum yardımcı olur mususnuz?

Profil ayarlarının en altına inin orda bebeğin doğum tarihi gibi bi yazı var oraya doğacağı muhtemel tarihi yazın

Sistemimiz kullandığınız tarayıcıda "AdBlocker" "Reklam Engelleyici" kurulu olduğunu tespit etti. Kullanmış olduğunuz "AdBlocker" Reklamları ve muhtemel diğer temel site fonksiyonlarını engelliyor. Lütfen sitemizde gezinirken "Adblocker" eklentisini devre dışı bırakmayı veya Kadınlar Kulübü Sitesini bu eklenti dışında tutmayı düşünün. Belki farkında olmayabilirsiniz; site ziyaretcilerinin siteyi desteklemesi sadece reklamları görüntülemesiyle olmaktadır ve Sitenin tek gelir kalemi reklamlardır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kadınlar Kulübü bu yazı bende neden cıkıyor eklentilere baktım bulamadım nasıl kaldırabilirim bu programı Kazen

Programı kaldırmayın. Zaten var olan adblocker programınız sayfanın sağ üst köşesinde kırmızıyla gösteriliyordur. oraya tıklayıp, bu siteden etkinliğini kaldırın, bir daha karşılaşmazsınız bu uyarıyla.

bu dediğim program bende yok neden cıkıyor bu yazı anlamadım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…