Son günlerde sitede bu uyari ile karşılaşıyorum. Altta yazan. Benden mi kaynakli acaba siteden mi?0
Benim yaptığım yanlış mesajdan dolayı Özür dilerim.....bana bir ceza uygulayacakmisiniz
Yazdığınız mesajları düzenlemek için yazdıktan sonra 10 dakika süreniz var, imla hatalarını o süre içerisinde düzenlemeniz gerekiyor, süre dolunca düzenleme butonu yok oluyor.Yazdığımız mesajı düzenle butonu gitmiş. Eski bir mesajımı düzeltemediğimi farkettim.Kazen
Hiç farketmemişim, teşekkür ederim bilgilendirme için :)Yazdığınız mesajları düzenlemek için yazdıktan sonra 10 dakika süreniz var, imla hatalarını o süre içerisinde düzenlemeniz gerekiyor, süre dolunca düzenleme butonu yok oluyor.
Programı kaldırmayın. Zaten var olan adblocker programınız sayfanın sağ üst köşesinde kırmızıyla gösteriliyordur. oraya tıklayıp, bu siteden etkinliğini kaldırın, bir daha karşılaşmazsınız bu uyarıyla.Sistemimiz kullandığınız tarayıcıda "AdBlocker" "Reklam Engelleyici" kurulu olduğunu tespit etti. Kullanmış olduğunuz "AdBlocker" Reklamları ve muhtemel diğer temel site fonksiyonlarını engelliyor. Lütfen sitemizde gezinirken "Adblocker" eklentisini devre dışı bırakmayı veya Kadınlar Kulübü Sitesini bu eklenti dışında tutmayı düşünün. Belki farkında olmayabilirsiniz; site ziyaretcilerinin siteyi desteklemesi sadece reklamları görüntülemesiyle olmaktadır ve Sitenin tek gelir kalemi reklamlardır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kadınlar Kulübü bu yazı bende neden cıkıyor eklentilere baktım bulamadım nasıl kaldırabilirim bu programıKazen
bu dediğim program bende yok neden cıkıyor bu yazı anlamadım teşekkür ederimProgramı kaldırmayın. Zaten var olan adblocker programınız sayfanın sağ üst köşesinde kırmızıyla gösteriliyordur. oraya tıklayıp, bu siteden etkinliğini kaldırın, bir daha karşılaşmazsınız bu uyarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?