Teknik Sorun Yaşayanlar;

Başka bir uygulama için yaptığım bir değişiklikti. Unutmuşum. Haber verdiğiniz için teşşürler.

Favori sayfalar eklentisi için güncelleme var 1-2 gün içinde tekrar aktif olacak. (bugün veya yarın)

Favorilerim özelliğinin kullanıldığını bilmiyordum.
Zayiflama yarismalarinda yeni yarismaci bilgilerini kaydediyorum :) etaplar falan göremeyince kahroldumm :)

Bu konuda çalışmalar sürüyor bizde çok istiyoruz fakat aşamadığımız 1-2 problem var.
Ben aradığım hiçbir şeyi bulamadım "aradığınız bulunamadı" yazısı çıkıyor sürekli kendimden şüphe etmeye başladım cokmu uçuk kaçık soruların cevaplarını arıyorum yada benimle aynı problemleri yaşayanların denetimlerini merak ediyorum ama yok delimiyim ne...!!

Ben aradığım hiçbir şeyi bulamadım "aradığınız bulunamadı" yazısı çıkıyor sürekli kendimden şüphe etmeye başladım cokmu uçuk kaçık soruların cevaplarını arıyorum yada benimle aynı problemleri yaşayanların denetimlerini merak ediyorum ama yok delimiyim ne...!!
Mesela ne ariyorsunuz ?
Bana 1-2 arama örneği yazabilir misiniz ?

Mesela ne ariyorsunuz ?
Bana 1-2 arama örneği yazabilir misiniz ?
En basiti kaynanası dan bikanlar yada gelinlerinden bikanlar gibi soru giriyorum ordaki okuduğum yorumlardan deneyiminden faydalanmak bilgi edinmek için ama aradığınız bulunamadı diyor acaba birtek benmi bunu düşünüp yada yaşayıp soruyorum diyorum

En basiti kaynanası dan bikanlar yada gelinlerinden bikanlar gibi soru giriyorum ordaki okuduğum yorumlardan deneyiminden faydalanmak bilgi edinmek için ama aradığınız bulunamadı diyor acaba birtek benmi bunu düşünüp yada yaşayıp soruyorum diyorum
"kaynanası dan bikanlar" şeklinde arama yaptığınızda sitede aynı şekilde geçen kelimeleri arar.
sitede bu şekilde geçen bir kelime olmadığı için sonuç gelmemesi normal. Şimdi siz bu konunun için de "kaynanası dan bikanlar" cümlesini aradığınız için bu konu sonuçlarda gelecektir.

"Kaynana bıktım" şeklinde aratırsanız içinde kaynana ve bıktım geçen konu başlıkları ve içerikleri arayacaktır.
"kaynana+bıktım" şeklinde aratırsanız içinde hem "kaynana" hem de "bıktım" geçen kelimeleri arayacaktır.
Kaynanamdan bıktım
Görümcemden bıktım
şeklinde ararsanız daha iyi sonuçlar alırsınız.

Yani aramanızı yanlış yapıyorsunuz.

"kaynanası dan bikanlar" şeklinde arama yaptığınızda sitede aynı şekilde geçen kelimeleri arar.
sitede bu şekilde geçen bir kelime olmadığı için sonuç gelmemesi normal. Şimdi siz bu konunun için de "kaynanası dan bikanlar" cümlesini aradığınız için bu konu sonuçlarda gelecektir.

"Kaynana bıktım" şeklinde aratırsanız içinde kaynana ve bıktım geçen konu başlıkları ve içerikleri arayacaktır.
"kaynana+bıktım" şeklinde aratırsanız içinde hem "kaynana" hem de "bıktım" geçen kelimeleri arayacaktır.
Kaynanamdan bıktım
Görümcemden bıktım
şeklinde ararsanız daha iyi sonuçlar alırsınız.

Yani aramanızı yanlış yapıyorsunuz.
Hmm tamam teşekkür ederim

K Kazen beni takip eden ve benim takip ettiklerimin tam listesini göremiyorum.
zaten çok kişi takip etmiyorum ama takip ettiklerime bakınca max. 11 kişi görebiliyorum.
belli bir sınırlama mı var yoksa bende mi sorun var.
aynı şekilde beni takip edenleri de 11 kişi görebiliyorum.
mune sana yazmamı, teknik bir sorun mu bilmediğini söyledi.
yardımcı olabilir misin lütfen?

zaten çok kişi takip etmiyorum ama takip ettiklerime bakınca max. 11 kişi görebiliyorum.
Merhaba,
Takip ettiklerinizin veya sizi takip edenlerin listelendiği safanın (hangi adresden bakıyorsunuz) adresini ve bir ekran görüntüsü paylaşmanız mümkün mü ?

Bu arada 13 kişiyi takip ediyorsunuz ve 17 kişi tarafından takip ediliyorsunuz.
13 kişi içinden 2 kişi ve 17 kişi içinden 5 kişi yasaklı olduğu için listenizde
takip ettikleriniz 11 ve sizi takip edenler 12 kişi olarak listeleniyor.

Kısaca yasaklı kullanıcılar takip eden veya edilen listesinde listelenmiyorlar.

Bu arada 13 kişiyi takip ediyorsunuz ve 17 kişi tarafından takip ediliyorsunuz.
13 kişi içinden 2 kişi ve 17 kişi içinden 5 kişi yasaklı olduğu için listenizde
takip ettikleriniz 11 ve sizi takip edenler 12 kişi olarak listeleniyor.

Kısaca yasaklı kullanıcılar takip eden veya edilen listesinde listelenmiyorlar.
Yasaklı ne demek?
Aynen bu sayıları görüyorum evet.

K Kazen merhaba ben toblo içinde etiket yapmaya çalışıyorum fakat bazıları oluyor bazıları olmuyor @ yapmama rağmen olmuyooorrrrrr yardımmmm lütfennn

Curly Curly merhaba. İki gündür siteye giriş yaptıktan sonra sayfalar çok geç açılıyor, mesajlar çoğu zaman gönderilmiyor ya da uzun süre beklemem gerekiyor, beğeni yaparken de aynı.
Giriş yapmadan girdiğim zaman hiç bir sorun yok , hızlı bir şekilde açılıyor sayfalar.
En son göndermek istediğim mesaj da sunucu hatası diye uyarı geldi.

Curly Curly merhaba. İki gündür siteye giriş yaptıktan sonra sayfalar çok geç açılıyor, mesajlar çoğu zaman gönderilmiyor ya da uzun süre beklemem gerekiyor, beğeni yaparken de aynı.
Giriş yapmadan girdiğim zaman hiç bir sorun yok , hızlı bir şekilde açılıyor sayfalar.
En son göndermek istediğim mesaj da sunucu hatası diye uyarı geldi.
Başka bir browserla dener misiniz. Belki kullandığınız browser ın cookilerinde bir problem olabilir.
Üye ile üye olmadan yapılan girişlerde tek fark cookiler. Cookilerinizi temizlemeyi dener misiniz ?

Başka bir browserla dener misiniz. Belki kullandığınız browser ın cookilerinde bir problem olabilir.
Üye ile üye olmadan yapılan girişlerde tek fark cookiler. Cookilerinizi temizlemeyi dener misiniz ?
Başkası ile de denedim, sorun aynı maalesef. Akşamdan beri giriş yapmadım şimdi girdim ve hala devam ediyor.

Başkası ile de denedim, sorun aynı maalesef. Akşamdan beri giriş yapmadım şimdi girdim ve hala devam ediyor.
O zaman şöyle yapalım. Şifrenizi değiştirin ve bana özel mesaj yoluyle gönderin. Sorun kullanıcı hesabınızla mı alakalı onu görelim. Ben sorun yaşamassam muhtemelen sorun sizin tarafınızda demektir.

O zaman şöyle yapalım. Şifrenizi değiştirin ve bana özel mesaj yoluyle gönderin. Sorun kullanıcı hesabınızla mı alakalı onu görelim. Ben sorun yaşamassam muhtemelen sorun sizin tarafınızda demektir.
Tamam teşekkür ederim. Umarım mesaj gönderebilirim. Buranın açılması bile üç dakika sürdü.

Curly Curly Merhaba hemen hemen eflalim adlı uye ile ayni sorunu yaşıyorum. . Yalnız bahsettiğin browser cook filan bunları anlayamadım. . Yaptığım sürekli geçmişi temizlemek ve su anda chrome dan geziniyorum.. Yardımcı olurmusunuz

Benimde sayfamda sorun var ekranıma ödüllü yarışma yapıştı kaldı ..sayfalarda gezemiyorum donuyor ..

X