Teknik Sorun Yaşayanlar;

Curly Curly Merhaba hemen hemen eflalim adlı uye ile ayni sorunu yaşıyorum. . Yalnız bahsettiğin browser cook filan bunları anlayamadım. . Yaptığım sürekli geçmişi temizlemek ve su anda chrome dan geziniyorum.. Yardımcı olurmusunuz
Kontrol eder misiniz ? Düzelmiş olması lazım

Çıkış yapmak için profili tikladigimda profili tıkladıktan sonraki ekran kaymiyor çıkış yazısına basamiyorum alttaki ekran kayıyor ve bı kaç deneme sonrası cikis yapabiliyorum

Kontrol eder misiniz ? Düzelmiş olması lazım
Hala sorun aynı. . Bdv de bir konu içeriğine tıklarken bazen bos sayfa çıkıyo karşıma bazende Ana sayfaya yonlendiriliyorum.. ve sayfalarda gezinme olsun mesaj gönderme yada bildirime bakma olsun çok geç açılıyor. .

Curly Curly gunaydin.

Diyet topigi icin spor listesi yapiyorum..

Arkadaslar etiketliyor sadece etiketlere bakip listeyi olusturuyorum.

Her gun farkli biri eksik kaliyor.

Bakiyorum uyenin son mesajlarina.
Beni gayet guzel etiketlemis.

Bildjrimlerime bakiyorum bana bildirim yok "su seni etiketledi" diye.

Dun de farkli bir uye de oldu.

Neden bildirim gelmiyor acaba?

Curly Curly bugün gün boyu KK 'ya giriş yapmakta, sayfaları açmakta zorlandım, aşırı yavaştı. Giriş yapılmadan siteye girişte sorun yok, ama giriş yaptığımda sayfalar açılmıyor.

DB yapısında ki probleme bağlı ve sadece maalesef pro üyelerde yaşanan bir problem vardı, problem düzeltildi.

Curly Curly gunaydin.

Diyet topigi icin spor listesi yapiyorum..

Arkadaslar etiketliyor sadece etiketlere bakip listeyi olusturuyorum.

Her gun farkli biri eksik kaliyor.

Bakiyorum uyenin son mesajlarina.
Beni gayet guzel etiketlemis.

Bildjrimlerime bakiyorum bana bildirim yok "su seni etiketledi" diye.

Dun de farkli bir uye de oldu.

Neden bildirim gelmiyor acaba?
Buna ne yorum yapcam bilemedim. Bu sorun oluştuğu zaman bakmam gerekiyor ki neden bildirim gelmediğini çözebilelim. Bu sorunu bulmak inanın çok zor. belki benim de başıma geliyordur birileri beni etiketlediğinde bildirim gelmiyordur ama dediğim gibi bunun sebebini bulmak çok zor. Aklıma sadece belli zaman içinde birden fazla etiket olduğunda sistem bildirmiyor olabilir.

Mail bildiriminde böyle birşey var. Yani birisi sizi etiketledi, bir sonraki mesajda birisi daha etiketledi bunlardan sadece biri size bildirim olarak düşüyor. Sebep bu olabilir. Aynı konu içinde mi etiketliyorlar sizi.

Buna ne yorum yapcam bilemedim. Bu sorun oluştuğu zaman bakmam gerekiyor ki neden bildirim gelmediğini çözebilelim. Bu sorunu bulmak inanın çok zor. belki benim de başıma geliyordur birileri beni etiketlediğinde bildirim gelmiyordur ama dediğim gibi bunun sebebini bulmak çok zor. Aklıma sadece belli zaman içinde birden fazla etiket olduğunda sistem bildirmiyor olabilir.

Mail bildiriminde böyle birşey var. Yani birisi sizi etiketledi, bir sonraki mesajda birisi daha etiketledi bunlardan sadece biri size bildirim olarak düşüyor. Sebep bu olabilir. Aynı konu içinde mi etiketliyorlar sizi.
Evet ayni konu da. Diyet topiginde aksam herkes menu ve yaptigi sporun bildirimini yapiyor.
Uyeler hemen hemen ayni saatlerde ya da 1-2 saat fark ile beni arka arkaya etiketliyor.
Bende onlarin yaptigi sporlara bakip puan veriyorum.
Etiketlerden 10 kisinin bildirimi geliyorsa 1 i eksik kaliyor. Bende listeyi yapmis oluyorum uye de diyor ki bende etiket yapmistim listede neden yokum , bakiyorum bildirim yok, uyenin son mesajlarina bakiyorum guzelce etiketlemis.

Sorayim dedim ama somut bir cozumu yok sanirim :KK43:

Evet ayni konu da. Diyet topiginde aksam herkes menu ve yaptigi sporun bildirimini yapiyor.
Uyeler hemen hemen ayni saatlerde ya da 1-2 saat fark ile beni arka arkaya etiketliyor.
Bende onlarin yaptigi sporlara bakip puan veriyorum.
Etiketlerden 10 kisinin bildirimi geliyorsa 1 i eksik kaliyor. Bende listeyi yapmis oluyorum uye de diyor ki bende etiket yapmistim listede neden yokum , bakiyorum bildirim yok, uyenin son mesajlarina bakiyorum guzelce etiketlemis.

Sorayim dedim ama somut bir cozumu yok sanirim :KK43:
Yani dediğim gibi bu sorun bulmak çok zor. Uzun uzun incelemek gerekiyor. Hangi etiket sizi gelmiş hangisi gememiş, aralarında saat farkı var mı ? Okduğunuz mesajdan sonraası mı gelmiyor vs vs. Çok kriter var ve bunu bulmak zor.

Yani dediğim gibi bu sorun bulmak çok zor. Uzun uzun incelemek gerekiyor. Hangi etiket sizi gelmiş hangisi gememiş, aralarında saat farkı var mı ? Okduğunuz mesajdan sonraası mı gelmiyor vs vs. Çok kriter var ve bunu bulmak zor.
Saglik olsun ilginiz icin tesekkur ederim.

Selamlar
Screenshot_2018-02-22-08-24-59.png

Ekrandaki gibi menü iç içe geçiyor sık sık
Curly Curly

İyi akşamlar.. bikaç gündür etiketler bildirim göndermiyo.. etiket yapmakta zorlaştı..

X