Teknik Sorun Yaşayanlar;

sağı solu bayağı bir kurcalayarak hallettim, teşekkürler :KK48:
şimdi başka bir sorum olacak.
konularda görünmez gezinebilme ayarı neredeydi acaba? biliyordum ama unutmuşum. :KK64: şimdi de çevrimiçi gizliliği ayarı yaptım ama konunun altında hala rumuzum normal görünüyor. çok eskiden december* diye yanında yıldızlı görünüyordum, odan anlıyordum gizli olduğumu. ama şimdi bulamadım o ayarı. yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

sağı solu bayağı bir kurcalayarak hallettim, teşekkürler :KK48:
şimdi başka bir sorum olacak.
konularda görünmez gezinebilme ayarı neredeydi acaba? biliyordum ama unutmuşum. :KK64: şimdi de çevrimiçi gizliliği ayarı yaptım ama konunun altında hala rumuzum normal görünüyor. çok eskiden december* diye yanında yıldızlı görünüyordum, odan anlıyordum gizli olduğumu. ama şimdi bulamadım o ayarı. yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.
Gizlilik ayarınızı yapmışsınız, konuların altında kullanıcı adınızı görmeniz normal, siz kendinizi görürsünüz ama diğer üyeler göremez.

Benim mesajlar 3er 3er gidiyor ya. . Siteden mi telden mi acaba? ?

dGvOAr.jpg

neden detayları tüm ziyaretçilere açmak zorundayız? o tiki kaldırmama izin vermiyor site.

Mesaj göndermek istediğiniz üyenin özel mesajlaşma sistemi aktif olmayabilir veya sadece takip ettiği üyelerden mesaj alıyor olabilir.
Hayır kimseye gönderemiyorum. Kazene de gönderemedim. Ayrıca sistemimi takip ettiğim üyelerden mesaj almaya ayarladığım halde, takip etmediğim kişilerden mesaj alıyorum .

Ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi cevapla ya da gönder diye bir seçenek yok

Eklentiler

• Screenshot_20170717-180319.png
    Screenshot_20170717-180319.png
    117,2 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20170717-180306.png
    Screenshot_20170717-180306.png
    114,3 KB · Görüntüleme: 44
Denemek için size mesaj yollayacağım şimdi, aktif olduğunuzda atacağım mesaja cevap atarsınız.
Teşekkür ederim. Size yazabildim. Biri bana yazınca cevapla seçeneği çıkıyor. Ama kendim yazınca gönderemiyorum . Cevapla seçeneği çıkmıyor. Kendim ayrıca size mesaj göndermeyi denedim. Olmuyor çünkü cevapla yok

Merhaba .
Benim sağ üst köşede "Bildirimler " ve özel mesaj yazan yer yok olmuş , sağ üstte sadece Hannaz yazıyor ve gelen bildirim ve özel mesajlarımı ismime tıklayınca görebiliyorum .
Bildirim ve özel mesaj kutumu geri getirebilir misiniz ricâ etsem ?
Curly Curly K Kazen abi .

Merhaba .
Benim sağ üst köşede "Bildirimler " ve özel mesaj yazan yer yok olmuş , sağ üstte sadece Hannaz yazıyor ve gelen bildirim ve özel mesajlarımı ismime tıklayınca görebiliyorum .
Bildirim ve özel mesaj kutumu geri getirebilir misiniz ricâ etsem ?
Curly Curly K Kazen abi .
Bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

X