Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gizlilik ayarınızı yapmışsınız, konuların altında kullanıcı adınızı görmeniz normal, siz kendinizi görürsünüz ama diğer üyeler göremez.sağı solu bayağı bir kurcalayarak hallettim, teşekkürler
şimdi başka bir sorum olacak.
konularda görünmez gezinebilme ayarı neredeydi acaba? biliyordum ama unutmuşum. şimdi de çevrimiçi gizliliği ayarı yaptım ama konunun altında hala rumuzum normal görünüyor. çok eskiden december* diye yanında yıldızlı görünüyordum, odan anlıyordum gizli olduğumu. ama şimdi bulamadım o ayarı. yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.
Sadece Pro üyeler yapabiliyor.Mune gizlilik ayarini biz populer uye olmayanda yapabiliyormu?
Tesekkur ederimSadece Pro üyeler yapabiliyor.
Mesaj göndermek istediğiniz üyenin özel mesajlaşma sistemi aktif olmayabilir veya sadece takip ettiği üyelerden mesaj alıyor olabilir.Özelden mesaj gönderemiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen.
Hayır kimseye gönderemiyorum. Kazene de gönderemedim. Ayrıca sistemimi takip ettiğim üyelerden mesaj almaya ayarladığım halde, takip etmediğim kişilerden mesaj alıyorum .Mesaj göndermek istediğiniz üyenin özel mesajlaşma sistemi aktif olmayabilir veya sadece takip ettiği üyelerden mesaj alıyor olabilir.
Denemek için size mesaj yollayacağım şimdi, aktif olduğunuzda atacağım mesaja cevap atarsınız.Mune size de Kazene de yollayamadım.
Teşekkür ederim. Size yazabildim. Biri bana yazınca cevapla seçeneği çıkıyor. Ama kendim yazınca gönderemiyorum . Cevapla seçeneği çıkmıyor. Kendim ayrıca size mesaj göndermeyi denedim. Olmuyor çünkü cevapla yokDenemek için size mesaj yollayacağım şimdi, aktif olduğunuzda atacağım mesaja cevap atarsınız.
Bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?