Teknik Sorun Yaşayanlar;

IMG_3610.webp
Curly Curly

Tamam sorun düzeltilmiş teşekkür ederim , üstte ortada ÖM yazıyor ve en sağda Bildirimler yazıyor .
Peki telefonunuzun model ve kullandığınız browser ıda öğrenebilir miyim.

Bende sizdeki gibi görünmüyor çünkü.

Tamam sorun düzeltilmiş teşekkür ederim , üstte ortada ÖM yazıyor ve en sağda Bildirimler yazıyor .
Sorun o alan da kullanılan karakterleri fazlalığıydı.
Kullanıcı adı ne kadar uzun olursa görünen menüde gözüken başlıklar o kadar azalıyor.
320 piksel bir telefon kullanıyorsunuz sanırım. Sorun bu yüzdendi.

Iphone kullanıyorum düzelmiş ama siz mi düzelttiniz ? Çünkü kullandığım cihazı değiştirmedim aynı cihaz .
Sorun o alan da kullanılan karakterleri fazlalığıydı.
Kullanıcı adı ne kadar uzun olursa görünen menüde gözüken başlıklar o kadar azalıyor.
320 piksel bir telefon kullanıyorsunuz sanırım. Sorun bu yüzdendi.

Iphone kullanıyorum düzelmiş ama siz mi düzelttiniz ? Çünkü kullandığım cihazı değiştirmedim aynı cihaz .
Iphone 5 ve daha eski modelleri 320 piksel genişlik olduğu için böyle görünebiliyor. Ama bu bir problem değil.

eklediğim resimler açılmıyor.e postaylada ulaşmaya çalıştım sze ama cevap gelmedi..

siteden sürekli kendi kendine çıkış oluyor sebebi nedir acabao_O

Evim evim güzel evim forumunda.Karaokumun evi karşınızda başlıklı açtığım konudaki tüm resimler açılmıyor.
Şimdi buldum konunuzu.
Resimlerinizi kadınlar kulübüne değil başka bir siteye eklemişsiniz.
O siteden silindiği için resimleriniz gözükmüyor.

Her forumun altinda yükleniyor diye bir yazi goruyorum ve en ust kisminda.sebebi nedir?
Konu basi

Screenshot_2017-08-25-05-56-39.webp

Konu sonu

Screenshot_2017-08-25-05-56-47.webp

Birde favorilerim kismi kaldirildi mi siteden tamamen?

Her forumun altinda yükleniyor diye bir yazi goruyorum ve en ust kisminda.sebebi nedir?
Konu basi

Eki Görüntüle 2037490

Konu sonu

Eki Görüntüle 2037491

Birde favorilerim kismi kaldirildi mi siteden tamamen?
Başka bir uygulama için yaptığım bir değişiklikti. Unutmuşum. Haber verdiğiniz için teşşürler.

Favori sayfalar eklentisi için güncelleme var 1-2 gün içinde tekrar aktif olacak. (bugün veya yarın)

Favorilerim özelliğinin kullanıldığını bilmiyordum.

Back
X