- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
Yükleme yapicam zaman öyle yapıyorum teşekkür ederim :)Direkt Google'dan giriş yapın, o zaman görselleri yüklemekte sorun yaşamazsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yükleme yapicam zaman öyle yapıyorum teşekkür ederim :)Direkt Google'dan giriş yapın, o zaman görselleri yüklemekte sorun yaşamazsınız.
Ben de bunu yazmaya gelmistim
Bir olcum yapiyoruz. Sonucuna gore duzenleyecegiz
Sende bu yazdığın nerenk görünüyorBen yazı stili seçiyorum ama olmuyor hepsinde aynı gözüküyo.. telden girdiğiö için mi yoksa bi sorun mu var??
Rengi cam göbeği ama stili ben georgia seçtim öyle değil..Sende bu yazdığın nerenk görünüyor
Evet1 haftadır İfadeler sekmesını açtığımda ekranda donma oluyor . herkeste böyle mi ?
bu sorun bende de var ogleden berı yaMobilden giriyorum. Sayfanın aşağılarına inince bildirimlerin olduğu araç çubuğu kayboluyor. En yukarı çıkınca da yazılar birbirine giriyor bende. İki telefondan girdim aynı şey oldu.
Mobilden giriyorum. Sayfanın aşağılarına inince bildirimlerin olduğu araç çubuğu kayboluyor. En yukarı çıkınca da yazılar birbirine giriyor bende. İki telefondan girdim aynı şey oldu.