Teknik Sorun Yaşayanlar;

Curly Curly K Kazen konuların üstündeki sayfa numaraları geri gelse iyi olur.
Böyle zor ve sıkıcı oluyor.

Ben yazı stili seçiyorum ama olmuyor hepsinde aynı gözüküyo.. telden girdiğiö için mi yoksa bi sorun mu var??

Evet sorun var bak seçimimle düz çıktı

Mobilde çıkış tuşunun sağ üstte olması pek işlevsel olmamış sankim, bildirime bakarken sürekli elim gidiyor. Hep böyle mi olacak acaba?

1 haftadır İfadeler sekmesını açtığımda ekranda donma oluyor . herkeste böyle mi ?

Ben nereye yazacağımı bilemedim ama 15 gündür hesabım pasifti kural ihlali yapmışım anlamadım ne yaptığımı dda bilmiyorum neden Ban yedim ben ?? K Kazen

Topiklerin altında da hangi topikte olduğumuz yazardı
Şimdi o yok
Başa dön deyince başa dönmüyor
Bildirim engelle diye bir buton var kocaman
Alışır mıyım bilmiyorum
o_O

ben uygulamayı kullanıyorum fakat uygulamada resim yuklenmıyor ama sıteden giriş yaptıgımda yükleyebiliyorum. Bu sorun bütün kullanıcılarda var mı Yoksa sadece bende mi böyle oluyor :\

Mobilden giriyorum. Sayfanın aşağılarına inince bildirimlerin olduğu araç çubuğu kayboluyor. En yukarı çıkınca da yazılar birbirine giriyor bende. İki telefondan girdim aynı şey oldu.:KK14:

IMG_20180319_230839_634.jpg

Curly Curly Favorilere ekle ile Begen butonu alt alta denk geliyor mobilde. Begeni yapacakken hep favorilere ekle aciliyor. Bir de bu kirmizi bildirim butonu cok buyuk. Yorum yazarken yazilarimizin ustune denk geliyor.

X