Teknik Sorun Yaşayanlar;

Iyi günler Curly Curly , profilimdeki " Etkinlik " kısmını nasıl kapatabilirim , bazı arkadaşların kapalı da .

Iyi günler Curly Curly , profilimdeki " Etkinlik " kısmını nasıl kapatabilirim , bazı arkadaşların kapalı da .
Merhaba,
Bana örnek kullanıcı gönderebilir misiniz?
İşin açıkcası bende bilmiyorum ama bana örnek gönderirseniz nasıl kapattığını bulabilirim.

Etkinliğini kapatmışsın ablacım, Pro üyeler son etkinliği görülmesin istiyorsa şu linke tıklayıp "şimdiki etkinliği göster" seçeneğindeki işareti kaldırdıktan sonra değişiklikleri kaydet butonuna basmalıdır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/privacy

Etkinlik kapatılınca üyeler göremez ama kendiniz görebilirsiniz.
Ablacim o degilde hannaz sunu kastediyor ana profilde etkinlik yazisi. hani en son nereye yorum yaptigimiz neyi begendigimiz cikiyor ya o. hannaz da mesajlar butonundan sonra etkinlik butonuda var. diger arkadaşta yok.
Screenshot_2017-06-07-23-47-06.webp
Screenshot_2017-06-07-23-47-45.webp

Ablacim o degilde hannaz sunu kastediyor ana profilde etkinlik yazisi. hani en son nereye yorum yaptigimiz neyi begendigimiz cikiyor ya o. hannaz da mesajlar butonundan sonra etkinlik butonuda var. diger arkadaşta yok. Eki Görüntüle 2006126 Eki Görüntüle 2006127
Mevzu şimdi daha net anlaşıldı ablacım, o etkinlik kısmı son etkinliği gizlilik ayarlarından kapatmadığı için görünüyor olabilir veya yine gizlilik ayarından bazı seçenekleri izlediği üyeler olarak işaretlemediği içinde olabilir, mecburen hepinizin etkinliklerini gördüğüm için sağlıklı bir yanıt veremeyeceğim :(

Sanırım artık kapadı, siteden çıkış yaptığınızda çerezleri tüm geçmiş verileri silip yeniden siteye girdiğinizde hannaz'ın etkinlik yazısı hala görünüyor mu bir bakmanız lazım, böylece sağlamasını yapmış oluruz :)

Yardimci olabilir misiniz profil resmimi kaldirdim, sonradan bi türlü duzeltemedim neden olmuyor acaba ?

Yardimci olabilir misiniz profil resmimi kaldirdim, sonradan bi türlü duzeltemedim neden olmuyor acaba ?
Aynı avatarı mı kullanacaktınız yoksa farklı bir görsel mi?
Kullanmak istediğiniz görselin boyutu büyük olabilir, küçültüp eklemeyi denemelisiniz, yapamazsanız bana özelden ulaşın birlikte yapmaya çalışalım.

Merhaba

sayfasına girerek Kimler başlığının altında :
Üyenin haber beslemelerini kim alabilir:
bu seçeneği komple kaldırabilir veya üye grubu seçebilirsiniz. (ben sizinkini kaldırdım)

Kontrol edebilirsiniz. (Siz değil başka bir arkadaşınıza sormalısınız. Zira siz kendiniz göreceksiniz.)
Aşağıya sizin görünen profilinizden bir kesit koydum.

haber_beslemeleri.webp

laura.webp

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim :)
Merhaba

sayfasına girerek Kimler başlığının altında :
Üyenin haber beslemelerini kim alabilir:
bu seçeneği komple kaldırabilir veya üye grubu seçebilirsiniz. (ben sizinkini kaldırdım)

Kontrol edebilirsiniz. (Siz değil başka bir arkadaşınıza sormalısınız. Zira siz kendiniz göreceksiniz.)
Aşağıya sizin görünen profilinizden bir kesit koydum.

Eki Görüntüle 2006150

Eki Görüntüle 2006151

merhaba. profilimde forum seçeneklerinde "mesajların altında imza göster" kutucuğundaki tiki kaldırmama rağmen başkalarının imzalarını görüyorum. ben mi yanlış yapıyorum? imzaları görmemek için ne yapmam lazım? şimdiden teşekkürler.

merhaba. profilimde forum seçeneklerinde "mesajların altında imza göster" kutucuğundaki tiki kaldırmama rağmen başkalarının imzalarını görüyorum. ben mi yanlış yapıyorum? imzaları görmemek için ne yapmam lazım? şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
işareti kaldırdıktan sonra alttaki "Değişiklikleri Kaydet" butonuna bastıysanız doğru yapmışsınızdır.
İşlemi doğru yaptığınıza eminseniz kullandığınız cihazın veri geçmişini temizleyin, o zaman imzalar görünmeyecektir Hoppa

Merhaba,
işareti kaldırdıktan sonra alttaki "Değişiklikleri Kaydet" butonuna bastıysanız doğru yapmışsınızdır.
İşlemi doğru yaptığınıza eminseniz kullandığınız cihazın veri geçmişini temizleyin, o zaman imzalar görünmeyecektir Hoppa

dediklerinizi yaptım, çerezleri vs temizledim ama hala hamile takvimlerini görüyorum. başka bir fikriniz var mı acaba, neyi eksik yapmış olabilirim?

dediklerinizi yaptım, çerezleri vs temizledim ama hala hamile takvimlerini görüyorum. başka bir fikriniz var mı acaba, neyi eksik yapmış olabilirim?
İmza ve hamilelik takvimi ayrı şeyler, imzaları görmeyi engelliyorsunuz ama hamilelik takvimleri için bir seçenek yok, imzaları görmüyorsunuz değil mi?

İmza ve hamilelik takvimi ayrı şeyler, imzaları görmeyi engelliyorsunuz ama hamilelik takvimleri için bir seçenek yok, imzaları görmüyorsunuz değil mi?

diğer imzalara çok dikkat etmemiştim açıkçası, benim derdim hamilelik takvimlerini görmemekti :)
şimdi anladım, o ayrıymış.

o zaman naçizane şuraya not bıraksam, hamilelik takvimlerinin görünmemesi için de bir seçenek sunulmasını talep ediyorum mümkünse. ilginiz için teşekkür ederim.

diğer imzalara çok dikkat etmemiştim açıkçası, benim derdim hamilelik takvimlerini görmemekti :)
şimdi anladım, o ayrıymış.

o zaman naçizane şuraya not bıraksam, hamilelik takvimlerinin görünmemesi için de bir seçenek sunulmasını talep ediyorum mümkünse. ilginiz için teşekkür ederim.
Rica ederim, hemen notunuz için Kazen Kazen ve Curly Curly 'i etiketleyelim ki böyle birşey mümkün müdür öğrenelim.

Back
X