Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereyi dedin anlamadımIyi günlerCurly , profilimdeki " Etkinlik " kısmını nasıl kapatabilirim , bazı arkadaşların kapalı da .
Merhaba,Iyi günlerCurly , profilimdeki " Etkinlik " kısmını nasıl kapatabilirim , bazı arkadaşların kapalı da .
Merhaba,
Bana örnek kullanıcı gönderebilir misiniz?
İşin açıkcası bende bilmiyorum ama bana örnek gönderirseniz nasıl kapattığını bulabilirim.
Benim etkinlikler açıkmış ama .Nereyi dedin anlamadım,sitede hangi konuda olduğunu,en son nerede olduğunu diyorsan kapalı zaten ama sen kendininkini görebiliyorsun.
Benim etkinlikler açıkmış ama .
Şimdi gördüm mesajını canım kusura bakma .
Ablacim o degilde hannaz sunu kastediyor ana profilde etkinlik yazisi. hani en son nereye yorum yaptigimiz neyi begendigimiz cikiyor ya o. hannaz da mesajlar butonundan sonra etkinlik butonuda var. diger arkadaşta yok.Etkinliğini kapatmışsın ablacım, Pro üyeler son etkinliği görülmesin istiyorsa şu linke tıklayıp "şimdiki etkinliği göster" seçeneğindeki işareti kaldırdıktan sonra değişiklikleri kaydet butonuna basmalıdır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/privacy
Etkinlik kapatılınca üyeler göremez ama kendiniz görebilirsiniz.
Mevzu şimdi daha net anlaşıldı ablacım, o etkinlik kısmı son etkinliği gizlilik ayarlarından kapatmadığı için görünüyor olabilir veya yine gizlilik ayarından bazı seçenekleri izlediği üyeler olarak işaretlemediği içinde olabilir, mecburen hepinizin etkinliklerini gördüğüm için sağlıklı bir yanıt veremeyeceğimAblacim o degilde hannaz sunu kastediyor ana profilde etkinlik yazisi. hani en son nereye yorum yaptigimiz neyi begendigimiz cikiyor ya o. hannaz da mesajlar butonundan sonra etkinlik butonuda var. diger arkadaşta yok. Eki Görüntüle 2006126 Eki Görüntüle 2006127
Aynı avatarı mı kullanacaktınız yoksa farklı bir görsel mi?Yardimci olabilir misiniz profil resmimi kaldirdim, sonradan bi türlü duzeltemedim neden olmuyor acaba ?
MerhabaIyi günlerCurly , profilimdeki " Etkinlik " kısmını nasıl kapatabilirim , bazı arkadaşların kapalı da .
Merhaba
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/privacy
sayfasına girerek Kimler başlığının altında :
Üyenin haber beslemelerini kim alabilir:
bu seçeneği komple kaldırabilir veya üye grubu seçebilirsiniz. (ben sizinkini kaldırdım)
Kontrol edebilirsiniz. (Siz değil başka bir arkadaşınıza sormalısınız. Zira siz kendiniz göreceksiniz.)
Aşağıya sizin görünen profilinizden bir kesit koydum.
Eki Görüntüle 2006150
Eki Görüntüle 2006151
Merhaba,merhaba. profilimde forum seçeneklerinde "mesajların altında imza göster" kutucuğundaki tiki kaldırmama rağmen başkalarının imzalarını görüyorum. ben mi yanlış yapıyorum? imzaları görmemek için ne yapmam lazım? şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
işareti kaldırdıktan sonra alttaki "Değişiklikleri Kaydet" butonuna bastıysanız doğru yapmışsınızdır.
İşlemi doğru yaptığınıza eminseniz kullandığınız cihazın veri geçmişini temizleyin, o zaman imzalar görünmeyecektir![]()
İmza ve hamilelik takvimi ayrı şeyler, imzaları görmeyi engelliyorsunuz ama hamilelik takvimleri için bir seçenek yok, imzaları görmüyorsunuz değil mi?dediklerinizi yaptım, çerezleri vs temizledim ama hala hamile takvimlerini görüyorum. başka bir fikriniz var mı acaba, neyi eksik yapmış olabilirim?
İmza ve hamilelik takvimi ayrı şeyler, imzaları görmeyi engelliyorsunuz ama hamilelik takvimleri için bir seçenek yok, imzaları görmüyorsunuz değil mi?
Rica ederim, hemen notunuz içindiğer imzalara çok dikkat etmemiştim açıkçası, benim derdim hamilelik takvimlerini görmemekti :)
şimdi anladım, o ayrıymış.
o zaman naçizane şuraya not bıraksam, hamilelik takvimlerinin görünmemesi için de bir seçenek sunulmasını talep ediyorum mümkünse. ilginiz için teşekkür ederim.