Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pro üye olduktan sonra hiç beklemeden üst üste mesaj atıcağımı sanıyordum ama 30 sn bekle diye uyarı alıyorum. . Bi sorun var galiba. ..
Bende oyle derdimiz aynı :)
Bu soruları Bize Ulaşın linkinden veya direkt mesaj atarak sorarsanız daha iyi olur.Sayin kazen ben bu üyeliğim esimin telefonundan aldım kendi telefonundan ikinci bi üyelik aldım ama alır almaz ceza verdiniz bu üyeliğim bile kullanamiyorum .. Neden
Ben pro üye olduktan sonra hiç beklemeden üst üste mesaj atıcağımı sanıyordum ama 30 sn bekle diye uyarı alıyorum. . Bi sorun var galiba. ..
Bende oyle derdimiz aynı :)
Benim böyle bir süre konulduğundan haberim yok.Curly diyoruz bu gibi durumlarda, ablacım Pro üyelerimiz 2 mesaj arası 30 saniye bekliyormuş, sorun mu var yoksa mesajlar arasına süre mi konuldu?
Evet sitenin bir uygulaması bu.Bildirim zili çıkmış benim tlfda.yani sadece kk da var.boyle bir uygulamanız var mı?
Teşekkürler.Evet sitenin bir uygulaması bu.
Tşkler mune ablacımEvet sitenin bir uygulaması bu.
Benim yorumlarımı sıfırlayın zahmet olmazsa hepsi silinsin
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yeni-konu-nasil-acilir-nasil-takip-edilir.792753/biri bana nasıl konu açacagımı anlatabilir miiiiii