Bence şöyle oldu, ilk zamanlar o güzel ilgi gösterdi. Gerçekten istedi. Yeni birine karşı heyecan duymaya ihtiyacı vardı. Bunu da benimle yaptı. Sonra ben de dürüst davrandım ve ben de yeşil ışık yaktım. Bizden olur mesajı verdim ilgimle, yanındayken mutlu oluşumla falan. Elde etmiş gördü, birden değersiz oldum gözünde. Zorlasam benden kıymetlisi olmazdı. Zorlamadım bu yaştan sonra oyunlar usandırıyor çünkü beni. Sonra ne oldu wurst zaten yazıyor wurst zaten ilgileniyor, zaten istiyor, wurst cepte. Evet tam da böyle düşünüyorum. İlgi görmek hoşuna gitti ama kendisinin ilgi göstermesi aynı zevki vermiyordu. Bu yüzden zamansızlığı vs bahane edip bi mesaja bile erindi. Yazmadığımda neden yazmadın demesi ve sen yaz o zaman dediğimde kem küm etmesi buna işaret. Öte yandan ben onu hayatımın merkezine almadım. Dışarı çıkarken haber vermedim ilk zamanlar o veriyordu ben vermiyordum. Sonra o da vermez oldu. E ben hiç kıskançlık etmedim hiçbir konuda. Eski sevgiliden bahsettiğinde delirmek yerine açık açık hala hislerin var sanki diyebilen bir kadındım ben. Kaç kişi cevabı duymaya cesaret eder? Bunlar da onun bende çok derin olmadığı mesajını vermiş olabilir. Neyse uzatmayayım, başta ilgilendiğin kişinin seninle ilgilenmesi herkesin hoşuna gider. Ego yaptı. İlgi duysa bile yaptı bunu. Bir gün öncesi gayet tatlı mesajlaştık. Ertesi gün paat, benden okkalı bir mesaj. İlgilenmiyorsun, eskisi gibi değilsin bu iş olmayacak. Nokta. Belki de benim pişman olup yazmamı bekliyor. Çok bekler.