Tekirdag///59

hoşbulduk.havalar süperrr.kumbağ daha bir güzel:)tekirdağ merkezemi geliyorsun?

canim banami sordun ögleyse ben tekirda merkezine gelcem ama kumbaginida tanirim genclikte grup olarak gidiyorduk simdi tabi cok deyisti her yerini artik bilmiyorum ama yinede dedin gibi güüüüzzzzzeeeellllllll

tüm yeni gelen arkadaslaraaaaa

hosgeldinizzz beyahuuuuuuuu nerelerdeydiniz:teytey::teytey::teytey::teytey:

askolsun yani neo herkez gittimi e yani bi cevap verin trakyalilar huuuuu kizanlarr kendimim yanliz hissettim beyauuuu

hosgeldin be canim iyki geldin yanliz hissettim kendimi bunca arkadasiz hic kimse uyramaz oldu canlari sagolsun nasilsin canim yakinda tekirdanda olcam kardesime kavusucam cok özledim sen corluya gecicenmi sende gurbette sayilirsin istanbulda yoksa ailen yanindami yine ugra beklerim selam

hosgeldin canim iyki ugradin kendimi yanliz hissetmistim yakinda tekirdana geliyorum kardesimi cok özledim sende istanbulda gurbette sayilirsin yoksa ailen yanindami yine ugra beklerim canim

hosgeldin canim iyki ugradin kendimi yanliz hissetmistim yakinda tekirdana geliyorum kardesimi cok özledim sende istanbulda gurbette sayilirsin yoksa ailen yanindami yine ugra beklerim animato

ne oldu anlamadim ben birkere yolladim takinti yapti yeniledim simdi üc kere cikmis kusura bakmayin silinme islemini beceremedim

tekirdağ'ın sahili çok güzel ve cıvıl cıvıl. ayrıca çorluda okudum, şarköyde de yazlığımız var oralarda çok güzel. gerçi oldum olası trakya hastasıyım:))

slm ben yeniçiftlikte oturuyorum ama tekirdagın çok güzel oldugunu soluyolar gecen hafta sonu için eşim gidelim dedi ama aksam diye vazgectım insallah bigun gelıcez olusumla :dance::emir_bebek::nazar:

slm arkadaslar tekirdag yeniçiftlikte yasayan arkadaşlar hepinize merhaba 1 yıllık evlıyım ve burada yasıyorum bana yakın arkadaslarla gorusmek isterim:emir_bebek::nazar::1hug:a.s.

hallooooooooo tekirdaglilar daha dönmedinizmi tatilden beyau ben geldim 6 ti hafta bitti bi güzel kivirdik göbecikleri attik kurtlari seneye Allahkerim saykalirsam kosarim yine be kizanlar tekirdagina
ama cevapsiz birakmayin beni beyau tek basa olmaz sohbet be kizanlar dökülün hadi gayri buyanada öptüm be hepinizi

e askolsun yani hic biriniz tekirda dan anlatmiycakmisiniz ben orda az kaldim cünkü marmara adasina gectim cok güzeldi sabahlari uyandimda ilk isim terasta (baya yüksekte) kahvemi yudumlayip fare adasini gözleyip tüm manzarayi icime cekmek oluyordu simdi ara ara göz önüne getiriyorum ve yeniden dinlenmis oluyorum hadi ama beni cok yanliz biraktiniz burda sizlerde yazin neyi gözlemleyip kis icin depoladinizi trakyalilarrrrrrrrrrrr

t.gif
r.gif
a.gif
k.gif
y.gif
a.gif
l.gif
i.gif
m.gif
a.s.

ayip biz trakyalilara yahu nezamandir yazmamisik hhuuuuuuu nirelerdesiniz kizanlar nasilsiniz bi haollo hhhhuuuuu deyin beyau:sm_cool: :teytey:

tekirdaglilar BAYRAMIMIZ kutlu olsun
nerelerdesiniz beyau............:sm_cool:

X