Tekirdag///59

arkadaşlar merhaba bende denizliden tekirdağa taşınmayı düşünüyorum kiralık ev arıyorum bildiğiniz varsda yardımcı olurmusunuz.özele mesaj atarsanız sevinirim buraya çok bakamıyorum.

Ep gene trakyam beyav ep gene memleketim. Ahh ahh Çorlu mu Yeniçiftliğimi nasıl özledim ben , İstanbullara gelin geldik o güzelim memleketi bırakıp! Rumeli Tv yi açayım da bi göbecik atayım memleket asretimi dindireyim :p

baya varmışız arkadaşlar çorluda olanlar benim iş yerim salı pazarının kurulduğu yerde birgün bir buluşma yapalım toplanıp tanışalım bu bölgedeki arkadaşlar ne dersiniz

haaa bu arada bugün garaj camiisinin ordan başlayıp oriona kadar protesto yürüyüşü var burda olan arkadaşlar müsait olursanız katılın saat:13:00

Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.

Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.

Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

ben sizleri niye görmemisim beyau a soparlar nirelerdeydiniz... benin baba tekirdag anam corlu köyünden cikmadir beyavu ben istanbul dogmali ah kizcazim almanya büyümelerdenim ama benim sopar kardes tekirdaginda gelin sülala ordadir beyau yaza ordayim kardescimle gezcem yine sahil yolunu oturcaz yine ordu evinde bulusa bilirsek atariz göbecikleri durdurana askolsun huuuuu canim tekirdagina selamlarrrrr:teytey::teytey:

hhhuuuuuu trakyalilar hepiniz nerdesiniz beya sesiniz solunuz cikmiyo gayri takilin arasira burayada kaynatalim bir kac kelimecik beya:teytey::teytey::teytey:

Merhaba kendimi tekrar hatirlatmak icin yazimi alinti yaptim , bir ara baglantiyi kaybettim. Nasilsiniz trakya güzelleriii ben denizde ordan sayilir ama güzellerinden sayilmaz,rahmetli babanem biz sülalesi irsi güzeller derdi:roflol: has tekirdagliydi .
hava sartlarindan basan sel durumlarini haberlerden izledim ilk isim kiz kardesimi aramak oldu beyi köy hizmetlerinde zavallinin cani cikmis ilk yardim cabalarinda... umarim sizlerde bir sey yoktur güzeller..... daha sik yazismak dileyiyle kalin saglicakla beyau..a.s.

kızzzzzlaaaaar benim güzel hemşerilerimmm bende çorluluyum ya aşığım trakyaya beeeen çok özledim orayı doğum yerim çorlu aslen konyalıyım ama emin olun kan çekiyor oraları ve trakyanın insanları çok iyi çok sıcaklar ben çorlu askeri hastanesinde doğmuşum sonra kırklareli babaeskide oturduk sizleri çok seviyorum canlarııımmm kendinize iyi bakın

EEEE be kizanlar niye hic yazmazsiniz neler vardir uralarda büyük gecmis olsun sel durumunda her gün kardesimle görüstüm ,ah bu gurbetlik canlarin nirde sen nirde gönüller bir olsun be soparlar ....Trakyama özlem dolu kokulu öpücükler canlarrrr:teytey::teytey:a.s.

selam kızanlarım bende çorludan.bu ilk msjım.uzun zamandır üyeyim ama
ilk kez yazıyorum.umarım becermişimdir:dance:

elacanpek_yeniyil10030.jpg

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

X