Tekirdag///59

benim ablamda tekirdağda oturuyo kocası tekirdağlı bak tekirdağlı olmasamda seni yanlız bıarkmadım canım

Çorluluyum ben de ve memleketimi çok seviyoruum!!Ama şuan üniversite dolayısıyla konyadayım evimi çok özledim :çok üzgünüm: çorluluların olduğunu görmek beni çok mutlu etti

bende çorludaydım ankaraya gelin geldim .)) ailem çorluda şifa hastanesini orda oturuyolar seviyorum çorluyu 10 yıl oturduk

hu hu bende burdayım doğma büyüme edirne 3 yıl lüleburgaz 3 yılda çorluda oturdum şimdi çok uzağım ama sizler sayesinde kendimi uzak saymıyorumtemmuzda edirnedeyim kısmetse bide çorluya gelip gezicem hadi bakalım başka gelen varmı dökülün trakya

ya arkadaşlar tekirdağ çorlu civarında kimse yokmu biri ses versin ne olurrrra.s.

bende varım bende çerkezköyde oturuyorum yokmu kimseeeeeeeeeeeeeeee

canım ben çorluluyum. ist.de oturuyorum ama ailem orda. arada geliyorum ben de. ayrıca bi tanecik pegasusum var çorluda.
sen de çorluda mısın yoksa t.dağda mı??

kızlar ben de çorluluyum ve çorluda yaşıyorum a.s. ayrı bir sayfa açmıştım bende çorlulu var mı diye sonra sizinkini gördüm :1hug:
:kahve:

ben sizleri niye görmemisim beyau a soparlar nirelerdeydiniz... benin baba tekirdag anam corlu köyünden cikmadir beyavu ben istanbul dogmali ah kizcazim almanya büyümelerdenim ama benim sopar kardes tekirdaginda gelin sülala ordadir beyau yaza ordayim kardescimle gezcem yine sahil yolunu oturcaz yine ordu evinde bulusa bilirsek atariz göbecikleri durdurana askolsun huuuuu canim tekirdagina selamlarrrrr:teytey::teytey:

hhhuuuuuu trakyalilar hepiniz nerdesiniz beya sesiniz solunuz cikmiyo gayri takilin arasira burayada kaynatalim bir kac kelimecik beya:teytey::teytey::teytey:

tekirdağın hangi mah.sine gelcen canım ah bende özledim sahili denizi temmuzun sonunda tekirdağdayım gider gitmez atçam kendimi denize

X