Tekirdag///59

melsercim degirmenaltinin önünden geciyoruz istanbuldan kardesime gelirken bilmemmi eger o tarihlerde bende orda olursam limanda yada 8 kardeslerde bulusuruz arzu edersen bi güzel denize karsi üpürtürüz caylari beyauuuuuuuu :içelim: :teytey:

tamam beyauuuuu ayyy ne güzel olur çok sevinirim ne zaman sen tekirdağna gelcen

heyyyyyyyy tekirdağlılar nerdesiniz beyawwwww

Çorludanım ben de ama 1 Eylül de düğünümden sonra İstanbullu olucam :asigim:

merhaba ben de Çorlu şimdilik tabi :asigim:

tamam beyauuuuu ayyy ne güzel olur çok sevinirim ne zaman sen tekirdağna gelcen[/QUOTE

tarih suan belli deyil canim ögrenince yazarim ah cok özledim oralari insallah bulusa biliriz :içelim:

surda agiz tadiyla bi göbek atamiycazmi beyawwww huuuuuu trakyalilar nirdesiniz birakin coparlari katilin aramiza :teytey::teytey:

Çorludanım ben de ama 1 Eylül de düğünümden sonra İstanbullu olucam :asigim:

bos ver istanbulu cok kalabalik oralari özlersin corluyu saka saka
allah mesut etsin canim mutluluklar dilerim a.s.

kızlar bu hafta sonu tekirdağna gıttım cok özlemişim cumartesı alkayada pazar şarköyde denize girdim kendime geldim festıvalde gezmek istedım ama kısmet olmadı özellikle sertap erenerın konserıne gıtmek ıstedım özlemişim yaaaaa esim izne cıksada gene gıtsem cok arıyorum yaa ordayken hep tekırdagdan bı sahılı bı carsısı var ıstanbulda yasamak ıstıyorum dıyodum bır seyı 40 kere soylersen olurmusya oldu ıstanbulda oturuyom ama ben tekırdagnı cok ozluyom

X