Tekirdag///59

selam be yaawwwww benide ssizdenim yawww üj beş yawww re re re ya ya ya trakyalılar buraya bende KIRKLARELİ den immmm sağdan soldan ortadan ooooooo

selam beyaaa
bende tekirdağlıyım ama ist.a evlendim. canım memleketim benim yaaa

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Ahhh ahhh ikimizin kaderi aynıymış bende istanbula evlendim bıraktım canııım tekirdağımı geldim bu yaban elleresenağlamasenağlama

selamlar bende Tekirdağlıyım...Saray ama İstanbulda oturuyorum birde artık nüfus cüzdanımda Tekirdağ yazmıyor... senağlama

selam benim nişanlım tekirdağ çorluda askerlik yapıo güzelmidir oralar rahatmı yapar sizce ben muğlalıyım ama yakında sizden olurum canlarım ne olur yazın güzelmidi raskeriyesi falan hiç kocası asker olan yok mu oralarda?

selam benim nişanlım tekirdağ çorluda askerlik yapıo güzelmidir oralar rahatmı yapar sizce ben muğlalıyım ama yakında sizden olurum canlarım ne olur yazın güzelmidi raskeriyesi falan hiç kocası asker olan yok mu oralarda?

canım ben Çorluluyum :asigim: Gerçi şuan memleketimden uzaktayım Konya da okuyorum..Rahat yapar aSskerliğini nişanlın rahattır bizim oralar istediği herşeyi de bulabilir..Güzeldir benim memleketim küçük bir yer ama nüfusu çok fazla..gelişmiş bir ilçe valla il olmayı yıllar önce hak etti gerçilülülülülülü

sağol allegria duydum çok güzel olduğunu ama
birde sizlerden duyunca daha
ii olutorum
özellikle dediler
kızları çok güzelmiş
i.n.a.n.m.ı.y.o.r.u.m
şurda bi niişanlımız var kaybetmesek bari

hehe valla doğru söylemişler kızları güzel olur kendimden biliyorum da tatlicadiarzu
sen güvendikten sonra,nişanlın seni sevdikten sonra korkma kimse kapamaz yerimseniben

X