Tekirdag///59

ÇERKEZKÖY CORLU CİVARINDAN KİMSELER YOKMU BACILARIM YAAA:bbo: :bbo: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

yokmuş hele baksana yanlız kaldım ben buralardaaaaaaaaaa :KK43:

ana çerkezköylü yokmu aranızda

eğlenmeyi,oynamayı bu kadar seven başka bir memleket varsa çıksın:) roman havasını sevmeyen yoktur...roman havası heryerde her ilde her şekilde oynanır...

yok mu bu sitede trakyalı arkadaşlar yada bu kadar mı sessizsizniz....ben trakyalıları pek sessiz görmedim de :)neyse umarım çıkarsınız...

ben çorluda oturmuyorum ama kısa bir süre kaldım orda çorlu_çerkezköyde ve çok beğendim şimdi fırsatım olsa gideceğim ilk şehirlerden bir tanesi benim orada yaşayan arkadaşlarım var keşke şimdi yerinizde olabilsem bak akşam akşam nasıl bana hasret yaşatıyorsunuz yaaa:KK43:((

ozgender ben çerkezköylü değilim ama 15 yıldır çerkezköyde yaşıyom.artık benide aranıza alırsınız herhalde.

gel afroditim ne demek yaa. babasınınkızı da çerkezköydenmiş baksana be ya anaaa bi avuç yer nerdesin kız tanışalım

Herkeze Selam Bizimde Büyüklerimiz 1924 Yilinda Selanikten şarköye Yerleşmişler şu An Istanbulda Bulunuyorum Ama Ailem Halen Oradadirlar.insanin Memleketi Gibi Olmuyor Bayramlarda Ve Yazin Mutlaka Gideriz.

arkadaşlar bizim diğerlerinden neyimiz eksikk:çok üzgünüm: hadi bütün tekirdağlılar buraya toplansıınnn:1yes2: :1yes2:

X