-
- Konu Sahibi belovedone
Kaç haftalık sın sen Can'ım ? Ben Araba almadım henüz çok küçüklerdi ilk Zaman'lar hastane dışında bir yere gidemedik oda yapmadım evim müsait değil çünkü normal beşik aldım ben bi tane ama onda yatmıyorlar şuan ana dizinde sallayarak uyutuyoruz başka türlü uyumuyorlarTamam canım çok sağol çok teşekkür ederim.. Bebek eşyalarına bakmaya başladık şu ara, epey kararsızım hem bebek arabasında hem de bebek odası-beşik-park yatak üçlüsünde :) bu konuda tecrübelernden faydalanmak isterim canım
17 haftalığız canım, iki tane erkek afacan geliyor kısmetse :) bebekleri tek beşikte mi yatırıyorsun? Genelde ilk 6 ay öyle yapıyorlarmış netten okuduğuma göre.. Daha sonra ayrı beşiklere alıyorlarmış. Sürekli sallayarak uyutmak da zor olmuyor mu sonuçta bir de değil iki taneler.. var mı yanında yardımcı olabilecek birileri??Kaç haftalık sın sen Can'ım ? Ben Araba almadım henüz çok küçüklerdi ilk Zaman'lar hastane dışında bir yere gidemedik oda yapmadım evim müsait değil çünkü normal beşik aldım ben bi tane ama onda yatmıyorlar şuan ana dizinde sallayarak uyutuyoruz başka türlü uyumuyorlar
17 haftalığız canım, iki tane erkek afacan geliyor kısmetse :) bebekleri tek beşikte mi yatırıyorsun? Genelde ilk 6 ay öyle yapıyorlarmış netten okuduğuma göre.. Daha sonra ayrı beşiklere alıyorlarmış. Sürekli sallayarak uyutmak da zor olmuyor mu sonuçta bir de değil iki taneler.. var mı yanında yardımcı olabilecek birileri??Kaç haftalık sın sen Can'ım ? Ben Araba almadım henüz çok küçüklerdi ilk Zaman'lar hastane dışında bir yere gidemedik oda yapmadım evim müsait değil çünkü normal beşik aldım ben bi tane ama onda yatmıyorlar şuan ana dizinde sallayarak uyutuyoruz başka türlü uyumuyorlar
35 haftalık doğdular Can'ım çok şükür küveze girmediler biri 2 kilo diğeri 2 buçuk kilo doğdu hastaneden çıkarken daha zayıf çıktılar ama çok şükür bu günümüze
İyidir valla nolsun hasta olduk iyileştik çok şükür. Sen nasılsın sizinkiler nasıl?Nasılsın Can'ım bebişlerin Nasıl hayat Nasıl gidiyo
benimkiler de mono dia 3 aylık olduk , tek mj bakıyorsun cnm uyku düzenleri nasıl , biz aptamil kullanıyoruz ve kendi sütümü sağarak veriyorum emmiyorlar , geceleri saat bası uyanıp 30 cc alıp uyuyorlarSevindim Can'ım ince olması kalın olması degil olay sonuçta bebişlerin arasında mı evetbenimkilerde mono dia ydı benimkiler üç buçuk aylık oldular Can'ım darısı başına inşallah
Ben tek bakamıyorum Can'ım imkansız gibi bişey bu uyku düzenleri sürekli değişiyo mama yiyorlar arada emiyolar sen tek mi bakıyosun mama mı yiyorlar ve kaç cc yiyorlarbenimkiler de mono dia 3 aylık olduk , tek mj bakıyorsun cnm uyku düzenleri nasıl , biz aptamil kullanıyoruz ve kendi sütümü sağarak veriyorum emmiyorlar , geceleri saat bası uyanıp 30 cc alıp uyuyorlaren zoru gece emzikle susturmaya çalışıyorum yok illa mama ya da sut olacak
tek asla bakamıyorum artıkBen tek bakamıyorum Can'ım imkansız gibi bişey bu uyku düzenleri sürekli değişiyo mama yiyorlar arada emiyolar sen tek mi bakıyosun mama mı yiyorlar ve kaç cc yiyorlar
Benimkiler 35 günlük. 60 cc mama içiyorlar. Biberonda damla kalmıyor. Versem daha içerler. Ben mi fazla veriyorum acaba ama doymuyorlar belli ediyorlartek asla bakamıyorum artıkçok ağlıyorlar çocuklar
ya annem ya kayınvalidem ya görümcem sokakta kimi görsem çevirecem az kaldı :) emmiyorlar maalesef , sut sağıyorum aptamil veriyorum sütüm çok az bitmek üzeremamayı da iştahla yemiyorlar 4 aylıklar bazen 60 cc bazen 90 2-3 saatte ... bu ara dikkatleri sürekli dağılıyor emerken biberonu
benimde ilk günlerde öyleydi , saat bası 60 versem içiyorlardı lıkır lıkırBenimkiler 35 günlük. 60 cc mama içiyorlar. Biberonda damla kalmıyor. Versem daha içerler. Ben mi fazla veriyorum acaba ama doymuyorlar belli ediyorlar
Merhaba benimde ikizlerim 68 günlükler tek başına bakmak imkansız gibi birşey bakabilenleri tebrik ediyorum gerçekten biz 2 kişi bakıyoruz annem felçli olduğu için babam hem anneme bakıyor hem bana yardımcı oluyor. 36 haftalık Doğum yaptığım için bebeklerim 7 gün kadar küvezde kaldı küvezde biberona alıştıkları için hiç meme emmediler sağıp verdim ama yeterli gelmedi ikisine ek mama vermeye başladım şimdi sütümde kalmadı sadece mama ile besleniyorlar. Sizinkilerin kilosu nasıl boyu falanbenimde ilk günlerde öyleydi , saat bası 60 versem içiyorlardı lıkır lıkır
bu kaç gündür biberonu dilleriyle itiyorlar sanırım 3,5 aydan sonra böyle olması normalmiş 2-3 kişinin bebeği de bu şekilde bir dönem geçirmiş
fazla vermiyosun bence
ben yanlış mi düşünüyorum bilmiyorum ama bebek istedikçe verme taraftarıyım , emen bebek nasıl her istediğinde emiyor anne yeter doydu diyip memeden çekmiyorsa istedikçe mama verilmeli bence
Hayırlı olsun bebişlerin canım.. ben de 21 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim. Bizim hamileliğimizde risk faktörü yüksek,hiç bilmesen daha mı iyi acaba? :)Selam kızlar
Tüp bebek ile tek yumurta ikizlerine hamileyim bugün 6+2 yiz. Dün ikisininde kalp atışlarını duyduk çok şükür. Çok heyecanlı ve karışık duygular içindeyim çok mutluyum ama beni neler bekliyor risklerim neler hiç bilmiyorum
Henüz onu bilmiyorum ama biri kesenin yukarı tarafında diğeri alt tarafında pazartesi tekrar doktora gideceğim6+3üm şu anda hemen belli olur mu o dediğiniz hangisinden olduğuHayırlı olsun bebişlerin canım.. ben de 21 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim. Bizim hamileliğimizde risk faktörü yüksek,hiç bilmesen daha mı iyi acaba? :)
Senin bebeklerin arasında zar var mı? O çok çok önemli risk faktöründe.. mono-mono mu mono-dia mı seninkisi?
Hemen belli olmayabiliyor canım zarın kalınlığına bağlı.. benim mesela 12. Haftamda net bi şekilde görüldü zar. Benimki çok ince..Henüz onu bilmiyorum ama biri kesenin yukarı tarafında diğeri alt tarafında pazartesi tekrar doktora gideceğim6+3üm şu anda hemen belli olur mu o dediğiniz hangisinden olduğu
Anladım canım özelden konuşalım mı face yada instagram tecrübeli Birine ihtiyacım var birbirimize destek oluruzHemen belli olmayabiliyor canım zarın kalınlığına bağlı.. benim mesela 12. Haftamda net bi şekilde görüldü zar. Benimki çok ince..
Daha kesenin içinde çok yer değiştirir pıtırcıklar :)
Ay aynı benimkileri anlattın Can'ım aynı durumdayız senle Allah yardımcımız olsuntek asla bakamıyorum artıkçok ağlıyorlar çocuklar
ya annem ya kayınvalidem ya görümcem sokakta kimi görsem çevirecem az kaldı :) emmiyorlar maalesef , sut sağıyorum aptamil veriyorum sütüm çok az bitmek üzeremamayı da iştahla yemiyorlar 4 aylıklar bazen 60 cc bazen 90 2-3 saatte ... bu ara dikkatleri sürekli dağılıyor emerken biberonu
benimde ilk günlerde öyleydi , saat bası 60 versem içiyorlardı lıkır lıkır
bu kaç gündür biberonu dilleriyle itiyorlar sanırım 3,5 aydan sonra böyle olması normalmiş 2-3 kişinin bebeği de bu şekilde bir dönem geçirmiş
fazla vermiyosun bence
ben yanlış mi düşünüyorum bilmiyorum ama bebek istedikçe verme taraftarıyım , emen bebek nasıl her istediğinde emiyor anne yeter doydu diyip memeden çekmiyorsa istedikçe mama verilmeli bence[/QUOTE aynen Can'ım benimkilerde öyleydi ilk başlarda hatta çok yiyorlar falan diyodum şimdi 4 buçuk aylıklar 60 90 arası anca yıyorlar