Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

Merhaba arkadaşlar monokoryonik diamniyotik ikizlerimi bekliyorum kismetse geçen kontrolde 15+0 olmasi gerekirken 13+4 çıktı 8 cm olmuşlar neden olur bu hafta farki ölçüm hatasi olabilir mi dr sorun yok dedi ama içim hiç rahat değil bide kontroller 3 ya da 4 haftada bir oluyo sizin nasıldı sıkı takip lazım denildi ama kontrol arası uzun geliyo bana

ikisinin de haftası ayni mi ? ben 34 te doğum yaptım , 15 günde 1 gidiyorduk

Merhaba bazen ultrasonda oyle cikabilir ama ulasirlar haftalarina sorun oldugunu sanmiyorum. Ben de ayda bir gittim sadece sıkıntım olursa aradim veya kontrole gittim aralarda

Merhaba bazen ultrasonda oyle cikabilir ama ulasirlar haftalarina sorun oldugunu sanmiyorum. Ben de ayda bir gittim sadece sıkıntım olursa aradim veya kontrole gittim aralarda
Teşekkür ederim bakalım bu kontrolde belli olur o zaman benimde bişey olursa arıyorum

Merhaba kızlar bende 35+6 da doğurdum. Kızlarımdan biri 2360 diğeri 2070 gr doğdu. 1 hafta küvezde kaldılar. Şimdi benimleler allaha şükür sizlerde o haftalara gelirsiniz inşallah
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyütün inşallah. Darısı bizlere :)

merhaba ben de monokoryonik diamniyotik bebişlerime hamileyim :) bazen ultrasonda farklılıklar çıkabiliyor. bana da değişik ölçümler söyledikleri oldu ama ilerleyen zamanlarda birbirini yakalıyor bebekler :)
bu arada benim kontrollerim iki haftada bir oluyor ve hepsi detaylı ultrason cihazıyla yapılıyor 4 boyutlu.
Normal 2 boyutlu ultrasonla yapmıyor doktor tek yumurta ikizi ve riskli gebelik statüsünde olduğumuz için.

senin kontroller neden 3-4 haftada bir oluyor canım sordun mu doktora?

son kontrolde yakalamış haftasını canım içim rahatladı ama hala 3 haftada bir kontrol dr gerek gormuyo henüz riskli haftalarda değiliz dedi

Hayırlı olsun bebişlerin Can'ım çok nadir girebiliyorum sayfaya hala mono mono mu diyolar arada zar gördüler mi yoksa kaç haftalık oldun

Nasılsın Can'ım bebişlerin Nasıl hayat Nasıl gidiyo

Hayırlı olsun bebişlerin Can'ım çok nadir girebiliyorum sayfaya hala mono mono mu diyolar arada zar gördüler mi yoksa kaç haftalık oldun
canım selam, mono mono değiliz artık çok şükür arada zar göründü. Doktor zarın çok ince olduğunu söylüyor ama sonuçta var mı var :)
Seninkiler ne kadarlık oldu canım?

canım selam, mono mono değiliz artık çok şükür arada zar göründü. Doktor zarın çok ince olduğunu söylüyor ama sonuçta var mı var :)
Seninkiler ne kadarlık oldu canım?
Sevindim Can'ım ince olması kalın olması degil olay sonuçta bebişlerin arasında mı evet benimkilerde mono dia ydı benimkiler üç buçuk aylık oldular Can'ım darısı başına inşallah

Sevindim Can'ım ince olması kalın olması degil olay sonuçta bebişlerin arasında mı evet benimkilerde mono dia ydı benimkiler üç buçuk aylık oldular Can'ım darısı başına inşallah
amin canım oy maşallah kuzulara :)
kaç haftalık doğdular canım? küvöze girdiler mi? kaç kg doğdular? aydınlat beni :)

amin canım oy maşallah kuzulara :)
kaç haftalık doğdular canım? küvöze girdiler mi? kaç kg doğdular? aydınlat beni :)
35 haftalık doğdular Can'ım çok şükür küveze girmediler biri 2 kilo diğeri 2 buçuk kilo doğdu hastaneden çıkarken daha zayıf çıktılar ama çok şükür bu günümüze

35 haftalık doğdular Can'ım çok şükür küveze girmediler biri 2 kilo diğeri 2 buçuk kilo doğdu hastaneden çıkarken daha zayıf çıktılar ama çok şükür bu günümüze
Maşallah canım Allah bağışlasın minnak kuzuları :) bize de doktor 34.haftayı görürsek halay çekeriz burda dedi, vakti zamanında sağlıklı sıhhatli doğurayım inşallah

Maşallah canım Allah bağışlasın minnak kuzuları :) bize de doktor 34.haftayı görürsek halay çekeriz burda dedi, vakti zamanında sağlıklı sıhhatli doğurayım inşallah
İnşallah görürsün Can'ım ben çok sıkıntılarla geldim 35. Haftaya Allah nasip etti yavrularımı bana Sanada nasip olur inşallah sormak istediğin birşey olursa ben buralardayım

İnşallah görürsün Can'ım ben çok sıkıntılarla geldim 35. Haftaya Allah nasip etti yavrularımı bana Sanada nasip olur inşallah sormak istediğin birşey olursa ben buralardayım
Tamam canım çok sağol çok teşekkür ederim.. Bebek eşyalarına bakmaya başladık şu ara, epey kararsızım hem bebek arabasında hem de bebek odası-beşik-park yatak üçlüsünde :) bu konuda tecrübelernden faydalanmak isterim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…